Bayadır süren araştırmalarım sonucu hala kararsızım e30 alayım diyorum biçok konuyu okuyup 1 kaç konu açtım ama net bir karara varamadım.. birçok marka modelden sonra honda civic ve bmw e30 arasında kaldım.. 2 sininde iç donanım özellikleri yakın. bmw nin üstün olduğu konu deri döşeme arkadan çekiş olması. hondanın üstün olduğu konu modelinin yüksek motorun japon olmasından dolayı uzun ömürlü ve kolay bozulmaması ki burda bmw için tam tersi bir durum söz konusu model farkını söylemiyorum bile.. sonuç olarak sizin yorumlarınız fikirleriniz önemli.
E30 mu almalıyım sizce yoksa Civic mi ve neden ?
Yok 2sinide alma diyorsanız bana 10 15 bin arası klimalı sunrooflu arka çekiş tercih meselesi (şahin doğan hariç) araçlar tavsiye ederseniz dikkate alırım (suzuki mazda vs. ustası da zor parçasıda hiç aramadım bile).
Evet gelsin yorumlar arkadaşlar
Ek olarak kullanım amacı genç işi gezmelik arada otobanda hız yapıcak sürüşü keyifli bi araba arıyorum yakıtı 30 40 kuruş gibi rakamlar sorun değil. Araca keyfi binicem sürekli arızalanıp keyfimi kaçırıcaksa da gereği yok diye düşünüyorum o yüzden e30 a meyilliyim ama gözü kapalı tamam e30 diyemiyorum.
Bmw E30 apaçi aracı olarak noterden onaylı.
Civic'te aynı yolda ilerliyor,birbirlerine çok yakınlar.
Temiz kullanılmışını bulmaz samanlıkta iğne aramak gibi.
Ben olsam düşünmezdim.
Sacramental
kullanıcısına yanıt
Peki ne alayım Sacramental . ? Bende apaçi olcam. zaten tipim de müsait :D bide %100 kilitli difransiyelle abarth egsozu taktımı off :D aa sisler le 10 liralık zenonları unutuyodum az daha :D
Ferco1
kullanıcısına yanıt
Sana şöyle bir faça Şahin yakışır.
Sacramental
kullanıcısına yanıt
ahaha yok apaçi olcam dediisem daha başlangıç seviyesi bu beni aşar :D
quote:
Orijinalden alıntı: Sacramental
Sana şöyle bir faça Şahin yakışır.
Aynen katılıyorum. O kulvarda şahin ilk sırada rakiplerinden 3 boy ilerde koşuyor.
bulabildiğim kadar temizini bulup binicem artık gönül e30dan yana.. kasası çok hoşuma gidiyo bide o donanım hangi arabada var gençler yerim apaçisini sunroof 4 cam otomatik deri döşeme üstüne bide o yol tutuş o sürüş keyfi.. bırakın yaa varsın arıza çıkarsın.. arabayı uzun yola gitmeye almıcam keyif için alıcam
quote:
Orijinalden alıntı: Ferco1
ozaman kesin 1.4 is alcam apaçilik yapcam ? sen nasıl yapıyosun anlatsana bende öyle yapiyim ? bide "lan" lı lunlu konuşmak yakışmıyo.
bulabildiğim kadar temizini bulup binicem artık gönül e30dan yana.. kasası çok hoşuma gidiyo bide o donanım hangi arabada var gençler yerim apaçisini sunroof 4 cam otomatik deri döşeme üstüne bide o yol tutuş o sürüş keyfi.. bırakın yaa varsın arıza çıkarsın.. arabayı uzun yola gitmeye almıcam keyif için alıcam
E30'un imajı kötü. Serseri arabası oldu memleketim başkentin güzel insanları yüzünden.
96-97 tek kapı 1.4 ies alır (mümkünse kırmızı ya da siyah) elime para geçtikçe orijinalliğini bozmadan jant ve bir kaç ince detayla dikkat çekici bir araç ortaya çıkarmaya çalışırdım ben olsam. E 30'un arızalarına para harcayarak araçtan soğumaktansa aynı parayı araca harcayıp, emek verip zevkle kullanmak daha mantıklı bence.