Şimdi Ara

Honda Civic mi ? Bmw e30 (çakal kasa ) mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
4.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bayadır süren araştırmalarım sonucu hala kararsızım e30 alayım diyorum biçok konuyu okuyup 1 kaç konu açtım ama net bir karara varamadım.. birçok marka modelden sonra honda civic ve bmw e30 arasında kaldım.. 2 sininde iç donanım özellikleri yakın. bmw nin üstün olduğu konu deri döşeme arkadan çekiş olması. hondanın üstün olduğu konu modelinin yüksek motorun japon olmasından dolayı uzun ömürlü ve kolay bozulmaması ki burda bmw için tam tersi bir durum söz konusu model farkını söylemiyorum bile.. sonuç olarak sizin yorumlarınız fikirleriniz önemli.

E30 mu almalıyım sizce yoksa Civic mi ve neden ?

Yok 2sinide alma diyorsanız bana 10 15 bin arası klimalı sunrooflu arka çekiş tercih meselesi (şahin doğan hariç) araçlar tavsiye ederseniz dikkate alırım (suzuki mazda vs. ustası da zor parçasıda hiç aramadım bile).

Evet gelsin yorumlar arkadaşlar

Ek olarak kullanım amacı genç işi gezmelik arada otobanda hız yapıcak sürüşü keyifli bi araba arıyorum yakıtı 30 40 kuruş gibi rakamlar sorun değil. Araca keyfi binicem sürekli arızalanıp keyfimi kaçırıcaksa da gereği yok diye düşünüyorum o yüzden e30 a meyilliyim ama gözü kapalı tamam e30 diyemiyorum.

• Bmw E30 apaçi aracı olarak noterden onaylı.

Civic'te aynı yolda ilerliyor,birbirlerine çok yakınlar.

Temiz kullanılmışını bulmaz samanlıkta iğne aramak gibi.

Ben olsam düşünmezdim.
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    Peki ne alayım Sacramental . ? Bende apaçi olcam. zaten tipim de müsait :D bide %100 kilitli difransiyelle abarth egsozu taktımı off :D aa sisler le 10 liralık zenonları unutuyodum az daha :D
  • Ferco1 kullanıcısına yanıt
    Sana şöyle bir faça Şahin yakışır.

ahaha yok apaçi olcam dediisem daha başlangıç seviyesi bu beni aşar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Aynen katılıyorum. O kulvarda şahin ilk sırada rakiplerinden 3 boy ilerde koşuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

civic bence

• quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

civic bence

Alıntıları Göster
    6 silindir e30'lar 1 tl nin altına inmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

civic bence

Alıntıları Göster
    al sana drift machıne

• 41gokhan41 kullanıcısına yanıt
    yok be hacı ya bmw e civic başka araba zor.. e30 videosu arattırma bana şimdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

al sana drift machıne

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-ford-taunus-165603788/detay

efsaneymiş yalnız

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusFrex

quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

al sana drift machıne

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-ford-taunus-165603788/detay

efsaneymiş yalnız

Alıntıları Göster
    Temiz e30 bulmak zor ama bulursan neden olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: 2kpi

Temiz e30 bulmak zor ama bulursan neden olmasın

Alıntıları Göster
    O modeldeki bmw keyifden cok ariza verir civicse tam tersi
  • Gider efsane kasa corolla alirim.sorunsuzca binerim. Masrafida az. 1.6motorlarda gayet yeterli. E30lar ve civicleri apaciler ele gecirdi guvenmem artik sahsen o arabalara
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim336

Gider efsane kasa corolla alirim.sorunsuzca binerim. Masrafida az. 1.6motorlarda gayet yeterli. E30lar ve civicleri apaciler ele gecirdi guvenmem artik sahsen o arabalara
    hay apaçinize bilmem ne yapıyım...ulan arkadaş birşey demeye gelmiyor ya BAKIN APAÇİLİK ŞAHSİYET VE ADAMLIK MESELESİDİR,E30'A BİNİNCE APAÇİ OLUNMAZ Bİ BİTİN ARTIK APAÇİ APAÇİ BEN SİZİN APAÇİNİZİN TAA
    Aman Alah'ım kör oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mpower

hay apaçinize bilmem ne yapıyım...ulan arkadaş birşey demeye gelmiyor ya BAKIN APAÇİLİK ŞAHSİYET VE ADAMLIK MESELESİDİR,E30'A BİNİNCE APAÇİ OLUNMAZ Bİ BİTİN ARTIK APAÇİ APAÇİ BEN SİZİN APAÇİNİZİN TAA

Alıntıları Göster
    güzelim 1.4is leride apaçi ayağına düşürdünüz lan. Alma civic falan e30 şahin seni paklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SanMarinoForveti

güzelim 1.4is leride apaçi ayağına düşürdünüz lan. Alma civic falan e30 şahin seni paklar.

Alıntıları Göster
    Opel Omega tavsiye ederim sana. Arkadaş çekişli, güçlü bi araçtır.
  • SanMarinoForveti kullanıcısına yanıt
    ozaman kesin 1.4 is alcam apaçilik yapcam ? sen nasıl yapıyosun anlatsana bende öyle yapiyim ? bide "lan" lı lunlu konuşmak yakışmıyo.

@Marlbora . arkadaş mı demek istedin arkadan mı anlamadım :)

bulabildiğim kadar temizini bulup binicem artık gönül e30dan yana.. kasası çok hoşuma gidiyo bide o donanım hangi arabada var gençler yerim apaçisini sunroof 4 cam otomatik deri döşeme üstüne bide o yol tutuş o sürüş keyfi.. bırakın yaa varsın arıza çıkarsın.. arabayı uzun yola gitmeye almıcam keyif için alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferco1

ozaman kesin 1.4 is alcam apaçilik yapcam ? sen nasıl yapıyosun anlatsana bende öyle yapiyim ? bide "lan" lı lunlu konuşmak yakışmıyo.

@Marlbora . arkadaş mı demek istedin arkadan mı anlamadım :)

bulabildiğim kadar temizini bulup binicem artık gönül e30dan yana.. kasası çok hoşuma gidiyo bide o donanım hangi arabada var gençler yerim apaçisini sunroof 4 cam otomatik deri döşeme üstüne bide o yol tutuş o sürüş keyfi.. bırakın yaa varsın arıza çıkarsın.. arabayı uzun yola gitmeye almıcam keyif için alıcam
    E30'un imajı kötü. Serseri arabası oldu memleketim başkentin güzel insanları yüzünden.

96-97 tek kapı 1.4 ies alır (mümkünse kırmızı ya da siyah) elime para geçtikçe orijinalliğini bozmadan jant ve bir kaç ince detayla dikkat çekici bir araç ortaya çıkarmaya çalışırdım ben olsam. E 30'un arızalarına para harcayarak araçtan soğumaktansa aynı parayı araca harcayıp, emek verip zevkle kullanmak daha mantıklı bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.