Şimdi Ara

honda civic mi citroen c4 mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ksenhops

Hocam bu iki arabayı karşılaştırmanız bir kere hata,citroen de araba mı ? Tabikide Honda yı tercih ederdim.

honda civic mi citroen c4 mü?

• aynısı var müthiş keyifli daha önce civic kullandım bilirim hondayı ama citroen başka bu kadar konforlu olup aynı zaman da bu kadar yola tutunanı yok sınıfında..ve tabi ki exclusive al derim almışken..jantları yeter..honda eski kalitesinden uzak tasarımda da çok başarılı bulmuyorum..konfor,donanım,yol tutuş,sessizlik,ekonomi..ek olarak yeni c4 2 seneden fazladır piyasa da ve kronik bir sorunu yok..neyse uzatmayayım yolda böyle süzülmek istersen tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

5 yıllık c4 ve 5 yıllık Honda Civic fiyatlarına bakıp cevabı bulabilirsiniz.

neyse kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraser84 -- 1 Mayıs 2013; 2:56:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

5 yıllık c4 ve 5 yıllık Honda Civic fiyatlarına bakıp cevabı bulabilirsiniz.

C4 beş sene önce yoktu sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser84

aynısı var müthiş keyifli daha önce civic kullandım bilirim hondayı ama citroen başka bu kadar konforlu olup aynı zaman da bu kadar yola tutunanı yok sınıfında..ve tabi ki exclusive al derim almışken..jantları yeter..honda eski kalitesinden uzak tasarımda da çok başarılı bulmuyorum..konfor,donanım,yol tutuş,sessizlik,ekonomi..ek olarak yeni c4 2 seneden fazladır piyasa da ve kronik bir sorunu yok..neyse uzatmayayım yolda böyle süzülmek istersen tavsiye ederim..

alırsam exclusive alacağım, zaten indirim var o yüzden full paket istiyorum. şimdiye kadar incelemediğim araç kalmadı neredeyse, fiyat/performans olarak c4 öne çıkıyor. biraz daha param olsai golf alır kenara çekilirim ama bütçe meselesi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.