Şimdi Ara

honda civic mi ford focus 3 mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurk32

Arkadaşlar mazda dusunyorum zaten aracin 2. Eli olmali diye bu iki modeli baz aldim birazda ilerde ev falan alacak olursam saticam mecbur onun için 2. Eli olan bi araç olsun istiyorum

2.Eli için araç düşünüyorsan Honda al, Toyota al, Röno al, hatta Dacia bile ikinci elde satılıyor... Fakat temiz 2. el mazdayı satmakta hiç zorlanmazsın, 1 ay aradım çünki...

Hakkında hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdi mert

quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Bu mazdacıları anlamıyorum. Adam bilgisayar alacam bilgisayar önerin dese bile mazda alın çok iyidir. Napacan onu diyecekler

Fransız tenekelerini araba zannedenler, Japon kalitesi ve sağlamlığından anlamaz zaten, hiç uğraşma derim... Bilgisayar konularına devam et mümkünse...

"Fransız teneke" tabirinize verecek cevabım var ama konu şu anda bu değil. Adam başlıkta civic ile focus soruyo siz mazda diyorsunuz ve bu bir değil iki değil. Her şu araçların arasında kaldım denilen bir başlığın altında mazda alın ibaresi var. Ne bu mazdadaki keramet bilmediğimiz bişey varsa söyleyin biz de bilelim.

Bence 2 el piyasası yapmaya çalışıyorlar. Malum her aracın 2 el piyasası belli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: snoppy123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Bu mazdacıları anlamıyorum. Adam bilgisayar alacam bilgisayar önerin dese bile mazda alın çok iyidir. Napacan onu diyecekler

Fransız tenekelerini araba zannedenler, Japon kalitesi ve sağlamlığından anlamaz zaten, hiç uğraşma derim... Bilgisayar konularına devam et mümkünse...

"Fransız teneke" tabirinize verecek cevabım var ama konu şu anda bu değil. Adam başlıkta civic ile focus soruyo siz mazda diyorsunuz ve bu bir değil iki değil. Her şu araçların arasında kaldım denilen bir başlığın altında mazda alın ibaresi var. Ne bu mazdadaki keramet bilmediğimiz bişey varsa söyleyin biz de bilelim.

Bence 2 el piyasası yapmaya çalışıyorlar. Malum her aracın 2 el piyasası belli :)

Allah da sizi güldürsün...

• focus 3 ü önermiyorsunuz yani ...
  • ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence honda varsa honda alınır.. daha konforlu, sorunsuz, dinamik, ikinci eli de daha iyi..
  • parezer kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ben de honda sahibiyim ama mazda 3 ve s60 ı cok övüyorum arkadaslara.. cok begendiğim iki arac..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.