Şimdi Ara

honda civic mi ford focus 3 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki araç arasında kaldim.butçeme göre 2009-2010 civic yada 2011 style plus paket Focus 3 ti- vtc alabiliyorum.tv-vtc otomatik park şehir içi emniyet gibi bazi özellikleri var ve hatchback ...ama bu motor LPG te uygun değil diyenler var ...sizce hangisini tercih etmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• japondan şaşma hocam derim hem çok yakışıklı bir araba civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

japondan şaşma hocam derim hem çok yakışıklı bir araba civic
    Civic'leri eski kuş serisi apaçiler sahiplendi... Tarzın buysa bir şey diyemem... Aklını karıştırmak gibi olsun ama; o paralara Mazda 3 impressive bak derim... Donanımı seni baştan aşağıya donatır...

• Tercih dizel olacaksa focus
    Benzin-Lpg civic

• Bu mazdacıları anlamıyorum. Adam bilgisayar alacam bilgisayar önerin dese bile mazda alın çok iyidir. Napacan onu diyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdi mert

Bu mazdacıları anlamıyorum. Adam bilgisayar alacam bilgisayar önerin dese bile mazda alın çok iyidir. Napacan onu diyecekler
    LPG düşünüyorsan Civic.

2.eli de benzinli Focus'tan kat kat iyidir.
  • Arkadaşlar LPG ki araç alicam 40 bin civari butcem var +1 -1 bin TL focus sekilbolarak hoşuma gitti uygun bi araçta buldum ama lpgli 60 binde LPG sıkıntılı ti-vtc motorda diyorlar yoksa araci beğendim yada sizin onerini ne olur ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu mazdacıları anlamıyorum. Adam bilgisayar alacam bilgisayar önerin dese bile mazda alın çok iyidir. Napacan onu diyecekler

Fransız tenekelerini araba zannedenler, Japon kalitesi ve sağlamlığından anlamaz zaten, hiç uğraşma derim... Bilgisayar konularına devam et mümkünse...
  • quote:

O değil de mesajına, bi Mazda'ya binmiş gibi tebessüm ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Fransız tenekelerini araba zannedenler, Japon kalitesi ve sağlamlığından anlamaz zaten, hiç uğraşma derim... Bilgisayar konularına devam et mümkünse...

"Fransız teneke" tabirinize verecek cevabım var ama konu şu anda bu değil. Adam başlıkta civic ile focus soruyo siz mazda diyorsunuz ve bu bir değil iki değil. Her şu araçların arasında kaldım denilen bir başlığın altında mazda alın ibaresi var. Ne bu mazdadaki keramet bilmediğimiz bişey varsa söyleyin biz de bilelim.

• quote:

+1 Bende çevreme mazda 3, superb, s60 tavsiye ederim ama kendim almam forumdaki durumda budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: parezer

quote:

+1 Bende çevreme mazda 3, superb, s60 tavsiye ederim ama kendim almam forumdaki durumda budur

Sonunda anlayan biri çıktı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

"Fransız teneke" tabirinize verecek cevabım var ama konu şu anda bu değil. Adam başlıkta civic ile focus soruyo siz mazda diyorsunuz ve bu bir değil iki değil. Her şu araçların arasında kaldım denilen bir başlığın altında mazda alın ibaresi var. Ne bu mazdadaki keramet bilmediğimiz bişey varsa söyleyin biz de bilelim.

Ben japon araçlarını anlatırım ama senin bunu anlayacağını sanmıyorum. Aşağıda kurduğun cümleyi seni muhatap aldıktan sonra gördüm, özür dilerim... Sen bak keyfine beni yok say... Bu cümleden sonra seni yok sayıyorum çünki... Sağlıcakla canım kardeşim... Küçük bi ipucu vereyim, 20 yıllık mazda'ya rahatlıkla ilk günkü özellikleri ile binebilirsin ama 20 yıllık fransız tenekelerine ancak teneke niyetine binersin... Anladığını sanmıyorum ama söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil demiş Fuzuli...

quote:

şunu da unutmayın psa grubu ilk çıkan teknolojileri citroende dener eğer olumlu sonuç alırsa peugeot da da uygular.

• quote:

Orijinalden alıntı: parezer

quote:

sahibi olmadığım, kullanmadığım veya tecrübemin olmadığı bir şey hakkında konuşmam... Japon teknolojisi ve sağlamlığı tartışılmaz... Bunu da kullananlar bilir...

• Tamam birader mazda 3 bir numara diğer arabalar teneke oldu mu ? Mazda 3 gibi bir araba varken diğerlerinin çıkması hata zaten. O yüzde yollar mazda 3 den geçilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurk32

Arkadaşlar bu iki araç arasında kaldim.butçeme göre 2009-2010 civic yada 2011 style plus paket Focus 3 ti- vtc alabiliyorum.tv-vtc otomatik park şehir içi emniyet gibi bazi özellikleri var ve hatchback ...ama bu motor LPG te uygun değil diyenler var ...sizce hangisini tercih etmeliyim

Honda civic şanzıman konusunda Focus ise yol tutuşu konusunda öne çıkyor . Ama daha donanımlı fakat daha uygun fiyata hem şanzımanı sorunsuz hem yol tutuşu focus ile yarışır , tasarım olarak ta hem focus hem de civicten daha iyi başka bir araç var Ama adını söyleme ihtiyacı duymuyorum çünkü hangisi olduğunu bilmek zor değil.
  • Arkadaşlar mazda dusunyorum zaten aracin 2. Eli olmali diye bu iki modeli baz aldim birazda ilerde ev falan alacak olursam saticam mecbur onun için 2. Eli olan bi araç olsun istiyorum

• quote:

Arkadaşlar mazda dusunyorum zaten aracin 2. Eli olmali diye bu iki modeli baz aldim birazda ilerde ev falan alacak olursam saticam mecbur onun için 2. Eli olan bi araç olsun istiyorum

Hocam sen zaten 2. el alıyorsun. Mazda sadece sıfırda ilk satışta zararı olan bir araç .25 gün önce sattım arabamı 1 hafta durdu ilanda , emin ol mazdanın kendi müşteri kitlesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_a_s

quote:

Arkadaşlar mazda dusunyorum zaten aracin 2. Eli olmali diye bu iki modeli baz aldim birazda ilerde ev falan alacak olursam saticam mecbur onun için 2. Eli olan bi araç olsun istiyorum

Hocam sen zaten 2. el alıyorsun. Mazda sadece sıfırda ilk satışta zararı olan bir araç .25 gün önce sattım arabamı 1 hafta durdu ilanda , emin ol mazdanın kendi müşteri kitlesi var.

Alıntıları Göster
    hiçbiri

• quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

hiçbiri

Alıntıları Göster
    Focusun lpg ile arası pek iyi değil lpg ile kullanılacaksa civic daha doğru seçenek olur ama o fiyatlara iki seçenek de yanlış bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.