Şimdi Ara

honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
3
Favori
58.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslan güçlü. yemi de çok. 14 litre yakan aracım olsa anında satarım. bize fazla lüks.
  • 9.000km ortalamam 6.0. Genelde yasal limitlerde giderim. Turbo açarsan yakar normal.
  • Sorununun olmadığını iddia eden fanatikler baksın. Adam ODTÜ'den rapor almış. Araba da CR-V.

www.sikayetvar.com
    Honda Cr-v 1.5 Yağı Yakıt Karışma Sorunu
    https://www.sikayetvar.com/honda/honda-cr-v-15-yagi-yakit-karisma

Demek ki forumda birilerine Honda Türkiye mama veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu motor yağ-yakıt karıştıran sorunlu bir motor.

Alırsanız başınıza belâ alırsınız.

Honda zaten 2-3 yıla piyasadan çekilecek, C sütunu göçüklü, turbo hortumu patlayan, yağ-yakıt karıştıran ve tabiri caizse 0 km ama üfüren bir motor.

• Allah sabır versin, hem kasa göçüyor, hem motor yağ yakıyor, hem 180 bg deyip cvt ile neredeyse 130 bg’ lik performans hissiyatı, hem de bir depo ile 300 km yol yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

15 kmh ortalama hız ile ekonomikliği efsane olan 1.2 TDI Bluemotion bile 7 litreyi görür... 20 kmh ortalama hız ile Edc Flu ile 7-7.4 lt arasında yakıyorum şehir içi tampon tampona trafikte

Bu ortalama hız leşşş şehir içi trafik demektir, piyasa da en az yakan araçlar listesinde liste başı araçlar bile sömürür depoyu..

Cıvıc e yok yere bok atmamak lazım, o veriler ile 8 lt yakacak hali yok..

20km tampon tampona sayılmaz. Akıcı yoğun belki. Ben bu hızda passatla daha az yakıyorum. Fluence biraz fazla yakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CE

Bu motor yağ-yakıt karıştıran sorunlu bir motor.

Alırsanız başınıza belâ alırsınız.

Honda zaten 2-3 yıla piyasadan çekilecek, C sütunu göçüklü, turbo hortumu patlayan, yağ-yakıt karıştıran ve tabiri caizse 0 km ama üfüren bir motor.

Daha fazla yirtin

İnanacak bir iki saf denk gelir belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Daha fazla yirtin

İnanacak bir iki saf denk gelir belki

Alıntıları Göster
    honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi)
    honda civic rs felaket yakıyor (resimler eklendi)

• 4 gündür HB 1.5 Turbo kullanıyorum. En son 200 km uzun yol yaptım. 5.8 yaktı. Yer yer yol boşken (sokağa çıkma kısıtlamasıyla) 170 ama ortalama 100-130 sabit

• civicmiş, type rmış, vtec motormuş 2000 de kaldı o zevkler

8 lt ve üstünü yakıyosa bi araç binilmez

eski aracım 10 lt benzin yakıyodu

izmirden çeşmeye takılmaya gidiyodum

git gel yol 250 lira, takılıp yedip içtiğim para 300 lira :D

• elcas kullanıcısına yanıt

14 litre yakacak araç var araç var hocam. Honda gibi bi arabanın o kadar yakması hadsizce.

Epi topu 4 teker, iki profil, 3 m kablo ve rüzgarda dalgalanan ince sac gibi hissettiriyor bana.

• raxacoricofallapatorian kullanıcısına yanıt

Benzetme çok iyi dostum

Civic yeni kasa çıkaracak bunlar 5 yildir içlerindeki acıyı cikaramadilar. Yazık

• Yeni nesil benzin turbo araclar afaki tuketmiyorlar ama benzin pahalı

Bende dizel hala cazip

• Bir sikinti olabilir mi benim 2.5 motor arac ortalama 9 litre yakiyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bu aracın turbolusundan uzak durun dedikçe atmosferiğe binilir mi diyenler çoktu. Yakıt düşünmek istemeyen turboya binsin, ekonomi önemli diyenler alacak 1.6 125 hp lpg li, bakacak keyfine

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.GU

Ben bu aracın turbolusundan uzak durun dedikçe atmosferiğe binilir mi diyenler çoktu. Yakıt düşünmek istemeyen turboya binsin, ekonomi önemli diyenler alacak 1.6 125 hp lpg li, bakacak keyfine

Konuyu açan yakıt tüketimini hatalı hesap etmiş. Ekranda 0 km gider dediğinde depoya en fazla 37-38 litre benzin alabiliyor.

Şehiriçi, şehirdışı, uzun dönem ortalama, dizel araç ile karşılaştırma ve depo kadran karşılaştırması yaptığım konudan yakıt tüketimi hakkında daha doğru bilgiler alabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/1-5-turbo-i-vtec-civic-rs-yakit-tuketimi--134904467

• Kaç para alıyorsun Wolkswagen'den?

• Konu sahibi 40 saat boyunca kullanmış ve ortalama hızı 15km/sa. Yürüyerek gitse neredeyse arabayla aynı hızda gidecek. 180 beygir araba. Tork konvertorlu şanzıman. 13 litre yakıt gayet iyi. Benzer koşulda 1.6 atmosferik olanı bu kadar yakar. Bu araç 60 beygir daha güçlü. Hızlı bir araç.

Konu sahibi arkadaş kullanım koşullarını düşününce yanlış bir seçim yapmış. Zaten 180 beygirin tadını alamıyorsun madem tüpün tadını alaydın. Ancak arabada bir sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A1BF912D

Konu sahibi 40 saat boyunca kullanmış ve ortalama hızı 15km/sa. Yürüyerek gitse neredeyse arabayla aynı hızda gidecek. 180 beygir araba. Tork konvertorlu şanzıman. 13 litre yakıt gayet iyi. Benzer koşulda 1.6 atmosferik olanı bu kadar yakar. Bu araç 60 beygir daha güçlü. Hızlı bir araç.

Konu sahibi arkadaş kullanım koşullarını düşününce yanlış bir seçim yapmış. Zaten 180 beygirin tadını alamıyorsun madem tüpün tadını alaydın. Ancak arabada bir sıkıntı yok.

İyi de 150bglik tsi hem daha iyi gidiyor hem de az yakabiliyor?

• Araba sıfır ise biraz km yapın sonra tekrar ölçün

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.