< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ever think of me 4 -- 22 Nisan 2017; 10:56:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ever think of me 4 -- 22 Nisan 2017; 10:56:38 > |
Ocaga incir agacinin yanisira kayisi, dut, seftali de bonus gelmis.
![]() ![]() |
Almayın şu el arabalarını ya one anasını satayım 14 lt ne sen 530 musun sen 540 mısın sen sakin kullanılan e92 m3 müsün? Sen civicsin lan civic bildiğin civic...
|
Ondan sonra neden tsi aliyorsun diyorlar
|
ulan hem çirkin hem fazla yakıyor
![]() |
İlk defa cvt kullanıyorsanız onun da etkisi olacak 1 litrede ordan düşün kayısı ağacı iptal.
|
C commandx demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
4 litre yakmak isteyen benim gibi dizel alsın, niye 180 hp araba alıyor. Bende bu bonzai kafaya hastayım. Adam fazladan para veriyor senede 2 kere gaz çekiyor arabayla. Ayrıca motor Tsi'dan belki daha başarılı olabilir. Fakat DSG ile kombinlenmiş TSi'ın yanından geçmez. Öte yandan 90 la 110 la giderek adamlar 6000cc Corvette'e de 7-9 litre arası yaktırıyor. 270 HP 308 GTi ile 5 litre yakıyorlar. Al sana rakip. |
15 km ortalama ile 182 hp araba 13 litre yakmis ve adam burda ortaligi birbirine katmis.
Goygoycularda huloooog demis. vah ki ne vah zeki muren de bizi gorecek mi? |
15 kmh ortalama hız ile ekonomikliği efsane olan 1.2 TDI Bluemotion bile 7 litreyi görür... 20 kmh ortalama hız ile Edc Flu ile 7-7.4 lt arasında yakıyorum şehir içi tampon tampona trafikte
Bu ortalama hız leşşş şehir içi trafik demektir, piyasa da en az yakan araçlar listesinde liste başı araçlar bile sömürür depoyu.. Cıvıc e yok yere bok atmamak lazım, o veriler ile 8 lt yakacak hali yok.. |
Yakıtı geçtim de 15kmh ortalama hızla gitmek için 182hp araç almak ne akla hizmet onu düşünüyorum hala. Kimse de çıkıp aga bu nedir dememiş, bu istanbullular zombi gibi yaşıyorlar harbiden.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 20 Nisan 2017; 23:53:48 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 21 Nisan 2017; 0:1:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |