< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ever think of me 4 -- 22 Nisan 2017; 10:56:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ever think of me 4 -- 22 Nisan 2017; 10:56:38 > |
Ocaga incir agacinin yanisira kayisi, dut, seftali de bonus gelmis.
![]() ![]() |
Almayın şu el arabalarını ya one anasını satayım 14 lt ne sen 530 musun sen 540 mısın sen sakin kullanılan e92 m3 müsün? Sen civicsin lan civic bildiğin civic...
|
Ondan sonra neden tsi aliyorsun diyorlar
|
ulan hem çirkin hem fazla yakıyor
![]() |
İlk defa cvt kullanıyorsanız onun da etkisi olacak 1 litrede ordan düşün kayısı ağacı iptal.
|
Ama sizde bir değişme, bir gelişme oldu mu? Gördüğümüz kadarıyla olmamış. Hala aynı laflar.
Turbo benzinli arabalarda tüketim kullanıma göre çok değişkenlik gösterir. Bu araçları hakkıyla kullanırsanız fabrika verileriyle alakasız veriler elde edebilirsiniz. Bu her marka için geçerli. Biraz sıkıştırsanız en az yakıt tüketen 1.2 turbo motorlar bile 12-14litreleri rahatlıkla bulur. Yukarıda video paylaştım. Adam rs civic'i efendi efendi 90-110 aralığında kullanmış, ortalama tüketim 4.6 litre. Daha ne kadar az yakmasını bekliyorsunuz? Daha az yakan rakibi var mı? 4 litre yakmak isteyen benim gibi dizel alsın, niye 180 hp araba alıyor. Bende bu bonzai kafaya hastayım. Adam fazladan para veriyor senede 2 kere gaz çekiyor arabayla. Ayrıca motor Tsi'dan belki daha başarılı olabilir. Fakat DSG ile kombinlenmiş TSi'ın yanından geçmez. Öte yandan 90 la 110 la giderek adamlar 6000cc Corvette'e de 7-9 litre arası yaktırıyor. 270 HP 308 GTi ile 5 litre yakıyorlar. Al sana rakip. |
15 km ortalama ile 182 hp araba 13 litre yakmis ve adam burda ortaligi birbirine katmis.
Goygoycularda huloooog demis. vah ki ne vah zeki muren de bizi gorecek mi? |
15 kmh ortalama hız ile ekonomikliği efsane olan 1.2 TDI Bluemotion bile 7 litreyi görür... 20 kmh ortalama hız ile Edc Flu ile 7-7.4 lt arasında yakıyorum şehir içi tampon tampona trafikte
Bu ortalama hız leşşş şehir içi trafik demektir, piyasa da en az yakan araçlar listesinde liste başı araçlar bile sömürür depoyu.. Cıvıc e yok yere bok atmamak lazım, o veriler ile 8 lt yakacak hali yok.. |
Yakıtı geçtim de 15kmh ortalama hızla gitmek için 182hp araç almak ne akla hizmet onu düşünüyorum hala. Kimse de çıkıp aga bu nedir dememiş, bu istanbullular zombi gibi yaşıyorlar harbiden.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 20 Nisan 2017; 23:53:48 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyönetmen -- 21 Nisan 2017; 0:1:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |