Şimdi Ara

Honda Civic Sahiplerinin Araçlarını Satarken Fiyatları Aşırı Abartması (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
9.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Civic grubu üyesiyim. Üyelerin %70 i Sanayi esnafı
  • Adamlar çatır çatır satiyor istedikleri fiyata ve alanlarda oluyor ne diyelim....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahibinden.com
    Honda / Civic / 1.6i VTEC / Eco Elegance / HONDA CIVIC 1.6L Eco ELEGANCE sahibinden.comda - 760879916
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1.6l-eco-elegance-760879916/detay

Bu arabanın sıfırı ve yeni kasası 160-165 bandında.

Gerçekten artık bazı insanların sorunları olduğunu düşünmeye başladım.

Bir de diyor ki sistem hazır LPGyi sen taktıracaktın.

E yuh daha neler 145+5 lirada LPG ruhsat muayene desen 150 liraya satıyor ve hiç utanmıyor.

• Yuh yahu. 2016 model üstelik ve 145 bin lira istiyor. Bu paraya 2019 modelini alırsın şaka gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enki kullanıcısına yanıt
    Paşam bir de sipariş veriyor Hatchback olur ama xx km'ye kadar.

Ketçap mayonez de olsun mu?
  • Bir araba sıfır olarak bayiden çıktıktan sonra en az % 10 değer kaybetmeli bence. Ama bizde direk % 10 değer kazanıyor bir de üstüne iki üç yıl bindiyse şarap misali kalitesi artıyor daha da ekleniyor üstüne. Tabi birde araç satıcısı arkadaş finans uzmanı olunca üstüne reel enflasyonu koyuyor yetmiyor bir de arabayı aldığı zamanki kurdan dolar karşılığını hesaplayıp üstüne birde kar marjı koyunca 10 yaşına gelmiş 130, 140 bin kmyi devirmiş araba oluyor sana 100 bin tl. Bunu gören başka arkadaşlar da durur mu? ulan benim arabanın ne eksiği var benimkinde lastik var direksiyon var basınca da gidiyor benimki daha fazla eder diyor. Biz de +18 film izler gibi anca bakıyoruz.
  • unal.s U kullanıcısına yanıt
    Herhalde harcadığı benzini de ben araca masraf yaptım diyip üstüne koyuyorlar çünkü başka bir açıklama olamaz böyle fiyatlara.

Sarı sitedeki her civicde 18.000 TL'lik ekstra var. Saydıkları ekstralar da bedavaya bayinin verdiği bagaj havuzu. Arkaya difuzor almış 250 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jquidd -- 25 Kasım 2019; 15:21:20 >
  • Sazan avı. İyi takip etmek lazım ama acele varsa sıfır almakta fayda var. Acele yoksa bekleyin ederinde araçlar çıkıyor. Lpg olduğu için km ler yüksek. Araç az yakıyor millet de geziyor haklı olarak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    2017 model 90.000'de araç gördüm. Taksi çıkması sanırım :)
  • honda alıcak olsam civic değil jazz alırım.en azından safkan japon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jquidd

Paşam bir de sipariş veriyor Hatchback olur ama xx km'ye kadar.

Ketçap mayonez de olsun mu?
    İstediği hb sport araba arkadaşımda var. Mesaj atıp üste 100 bin istemek lazım, öyle şeye böyle şey misali.
  • Antalya kullanıcısına yanıt
    Sarı sitede ilanı varsa yapsa efsane olur hahaha
  • Bugün gördüm hb sport plus 175 bin tl diğeri 163 bin tl şaka gibi bu aracın max ikinci elde ederi 150 dir adam 2018 model aracını 2020 fiyatının ikinci eline göre satmaya çalışıyor alan yok tabi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi gidin sıfır km Renault Megane alın geçin. Ben 2014 civarı Jetta için 90.000 bütçe ayırmıştım. O kadar parayı milletin ne yaptığını bilmediğim araca vereceğime sıfır km mis gibi araç alırım dedim. 1.3 Tce 140 bg joy paket Araç aldım. Üzerine görüş paket ve Multimedya ekledik. 115000 civarına geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 şubatta 85bin Tl'ye sıfır aldığım civic elegance'ı 25 ay kullandıktan sonra geçtiğimiz mart ayında 51bin kmde hatasız şekilde 100bin Tl'ye sattım. Sıfırları yanılmıyorsam 120-125 civarına veriliyordu. Bence ederi oydu. Arabayı ekledikleri aksesuarlarla şaklabana çevirdikten sonra sıfır fiyatı isteyenler vardı yine. Kesinlikle istenilen bu paraların arabası değil. Yürürü ve sorunsuzluğu iyi ama kaporta sağlamlığı ve detaylar berbat. Bir de güzelim dizaynını modifiyeli şahin zihniyetiyle öyle hale getiriyorlar ki yeminle kendi arabamı kullanıyor olmaktan rahatsız olmuştum. Civic almak isteyen 1-2 yaşında hatasız veya hatasıza yakın ,düşük km araç için sıfırının en fazla %20 aşağı fiyatını hedeflesin derim. Makulu budur. Yoksa gidin sıfır alın geçin derim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.