|
Bildirim
|
Almayin kardesim cogu 110 120 ye alinmis arabalar kancayi atmislar bir sazan gelip alirsa diye bekliyorlar.
|
Sorun fiyatı yazanlarda değil, o paraları verip alanlarda.
Talep çok olursa fiyat da çok olur, insanlar akıllanıp uzak dursalar, almasalar paşa paşa iner fiyatlar. |
Jazz'ı da aynı, Civic'i de aynı, City'si de aynı hele S2000'i bomba.
Adamlar bir Japon mühendisliğidir gidiyor.Civic tasarımcısı İngiliz, ar-ge şefi Amerikan, proje sorumlusu İngiliz arabada Çayırova'da montajlanıyor ama Japon harikası. Range Rover ne kadar Hintliyse, Honda da o kadar Japon.Artık bitti x firma şu ülkeden, kaliteli-dayanıklı algısı.Az biraz uyanın.1960'da soğuk savaş dönemindeyiz sanki milletlere göre otomobil alıyorsunuz. Ha markanın sunduklarını ve markaya güven nezdinde para verip alırsın, eyvallah.Kimsenin gram söz söylemeye hakkı yoktur.Ama yok şu alaman süper olur şu marslı güzel olur demek komik.Koca şirketler karlılığı bakar.Adamların tek amacı var kâr etmek.Bu kadar basit.Zaten adam kâr etmeseydi bu günlere gelemezdi, sende gidip araba almazdın. |
Vtec hocam vtec vututututu
|
Honda markasının tamamında olan bir sorun bu. Aynı Toyota corolla da olduğu gibi. Benzinli eski model göğüslü araç bilmem kaç paralara satılıyor. İşin ilginç yanı alan da var.
|
hacı sende civic olsa sende %85ten vereceksin. piyasadan 1 kuruş altını yazmıcaksın. piyasası bu yani yapacak bi şey yok. şimdi 100 lira verip alsan 2 sene kullanıp aynı paraya belki daha fazlasına satacaksın :) yok piyasanın altına satarım dersen de ben inanmam..
|
Hondayı kullanan kitle belli,onlardan bırak aracı sokakta görsem uzaklaşıyorum.Sıfır alabiliyorsan al yoksa uzak dur.
|
Klasik honda’ci kafasi,7’den 77’ye hepsi ayni.
|
Bayide sıfırının deneme sürüşüne çıktım. Sıfır araç fiyat performans açısından kötü değil bence. Eski arabamız 2012 model BMW 1.16i idi. Yakıt konusunda bizi üzdüğünden dolayı aracı elden çıkardık ancak Honda Civic, BMW'nin üstüne 40.000 TL ekleyerek alınacak bir araba olduğunu düşünmüyorum.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 30 Ekim 2019; 11:10:5 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|