Şimdi Ara

Honda Civic Sahiplerinin Araçlarını Satarken Fiyatları Aşırı Abartması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
9.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacı sende civic olsa sende %85ten vereceksin. piyasadan 1 kuruş altını yazmıcaksın. piyasası bu yani yapacak bi şey yok. şimdi 100 lira verip alsan 2 sene kullanıp aynı paraya belki daha fazlasına satacaksın :) yok piyasanın altına satarım dersen de ben inanmam..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene c180 kullandım LPG de hemde son kasa Civic de vardı bizde hayatta kıyaslamam ikisini bile Civic araba değil c180 in yanında hiç de arıza çıkarmadı o kadar sert kullanıma rağmen. En azından rampada sollamada hiç üzmüyordu. Prestijli yalıtımı konforu duruşu yeter. Civic daha geniş bagaj sunuyordu sadece. Biraz durumu düzelteyim tekrar kırmızısını alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jquidd

İşte tam kastettiğim düşünce tarzı sizinki. Bahse girerim bir civic kullanıcısısınız. Arabanız güzel olabilir benim kastettiğim piyasasının çok abartıldığı.
    Ailemizde civic mevcut sıfır alınmıştı ancak kullanıcıyız satıcı değil 11 yıldır bizimle civicimiz. Kendi aracım crx, sattığım bir ürüne araba olsun olmasın sıfırı şu para diye mesaj atılırsa git onu al derim. Alıcının bunun için mesaj atmasına gerek yok beğenmediyse bakıp çıkabilir.
  • Honda markasının tamamında olan bir sorun bu. Aynı Toyota corolla da olduğu gibi. Benzinli eski model göğüslü araç bilmem kaç paralara satılıyor. İşin ilginç yanı alan da var.

• Yapılı olmayan hondalar özellikle 17" jant atmayinca bir süre sonra kasa diriligini bırakıyor bu benimde dikkatimi çekmişti. sırf bu yüzden bu kasa hondaya karşı tavrim hep bir adım geride.

• quote:

Orijinalden alıntı: jquidd

Eğer 2012-2014 arası benzinli 1.16i bakıyorsanız tavsiye etmem. Aracı eşim kullanıyordu ve oyle devirli yada hızlı kullanmıyordu. Şehir içi 8.5 litreleri buluyordu. Çok dikkat etseniz bile şehir içi 8in altı zor. Araç torku hissettiriyor ara hızlanmaları fena değil ancak N13 kodlu motor var araçta PSA üretimi. Biz bir takım sorunlar yaşadık. Tahrik arızası diye bi zıkkım var. Araç çok hata veriyor. Sanayide ustalar ile ahbap olduk :)
    sehir ici 8.5 benzinli araba icin az. civic benzinde 10 lotre yakar

• 2002-2005 modellerine 45-60 bin tl istiyorlar mesela aynısı toyota corolla'lar için de geçerli.

bu paraları verenler olduğu sürece bu araçların fiyatları düşmeyecek. gülüyoruz ama hakikaten 2004 civic'e 55 bin tl sayan adam gördü bu gözler. neymiş km'si düşükmüş kazasızmış tertemizmiş o yüzden almış...
  • yalnız bu durum sadece civic lerde yok; mayıs ayından beri bir kaç modeli yakından takip ediyorum; opel insginia-kia sportage-subaru levorg..

her biri 5 ayda en az 15-20 bin pahalandı..insignia düşük km. temiz 90 bine çok rahat bulunurken şimdi muadilleri gelmiş 105 - 1110 bin bandına.
    keza levorg 105 -110 bandından 135 -140 lara çıkmış.
    sportage 105 binlerden 130 binlere gelmiş..

ee tabi yaz başında 75 binlerde olan civiclerde 85 -90 binlere gelmiş doğal olarak...

genel olarak abuk sabuk bir 2. el piyasası var..hele piyasa araçlar iyice cılkını çıkarmış vaziyette...

bence çok acil ve gerekli değilse bu piyasada araç falan almayın.
  • Vtec hocam vtec vututututu

• highflyeer H kullanıcısına yanıt
    evet? 75.000 80.000 km'de 4 yaşında araba. dolar mı bu altın mı hiç değer kaybetmiyor?
  • tavernac1 kullanıcısına yanıt
    yakıt durumu nasıldı LPG'de? araştırdığım kadarıyla kronik bir sorunu yok araçların. bakım masrafları nasıl?
  • 2016 Eco elagance kasko değeri 111 lira, temizse 3 ,5 fazla verilebilir, üstü köpük,

Volvo V40 vardı 5 silindir, o mesela full doluydu 140 bin TL gibi fiyatı vardı, araç 270 km hız yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    evet bilgim var benzinde fazla yakacağından. o nedenle ECO modellere bakıyorum yani LPGlilere.

Aracı eşim kullanıyordu. evimiz ile işyeri arası fazla trafik yok genel olarak ve sakin kullanım. 8.5 bizim bütçemiz açısından bizi zorluyor. yoksa benzinli bir aracın 8.5 lt yakması normal yakıt pahalı sadece.
  • Kaya gibi araba hiç bir derdi yok. Sadece parçalar pahalı tabi bir kere değişiyorsun yıllarca gidiyor. Örnek triger zincir ve 150000 ömrü var. Civic e göre parçalar ne kadar pahalı bilmiyorum tabi o kadar uzun durmadı bizde.

• Geçende vw yi aradık arkadaşla golfun fiyatını sorduk. 1.6 tdi otomatik comfortline golf'e 160 k dediler. Sonra malum siteyi açtım ve fiyatlar ortada;
    Honda Civic Sahiplerinin Araçlarını Satarken Fiyatları Aşırı Abartması

Millet kafayı yemiş dayı bayide satılan 0 km arabadan daha pahalıya satıyorlar.
  • Bu yaz bir arkadaşım 2018 model Honda Civic dizel otomatik elegance paket olanını 139’a satmıştı. Ordan hesap edebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • unbqlqnced kullanıcısına yanıt
    Bu durum her markada var maalesef. Geçen adamın biri 2013 1.6 TDI Hıghline arabaya 135 diyordu.

Ama forumda ve piyasada genelde Civic göze batıyor nedense.

• Diğer araçları bilemem ama Honda motor konusunda en sorunsuz markalardan biri, 500.000 kilometreyi sadece yıllık bakımlarla çıkarabilecek motor üretiyor adamlar bu yüzden 2.el fiyatını bazılarına göre daha iyi koruyorlar fakat 0 ile 2.el arasındaki farkın 20.000tl civarında olması yine de saçmalık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • civic sorunsuz olduğundan çok tutuluyor maalesef durum bu hyundai i20 de aynı fiyatları bir anda yükseldi bende egea 1.6 e-torg aldım 2017 urban 24000 km 75000 tl i20 yerine bence tercih edin

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Honda markasının tamamında olan bir sorun bu. Aynı Toyota corolla da olduğu gibi. Benzinli eski model göğüslü araç bilmem kaç paralara satılıyor. İşin ilginç yanı alan da var.
    Araştırmayıp alanlar yüzünden piyasa bu kadar yüksek zaten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.