Şimdi Ara

Honda Civic Sahiplerinin Araçlarını Satarken Fiyatları Aşırı Abartması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
9.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet size katılıyorum. honda bakma sebebim bu ancak bu yazılan fiyatlara 2012 - 2013 model c180 5 ileri otomatik kompressör LPG'li modeli var. 5 ileri kompresörler LPG ile uyumlu çalışabiliyor ve kronik sıkıntısı olmayan araçlar. herhalde son kasa civicden de kötü araba değildir. içi gayet şık dışı amg modeller dıştan da şık. devasa cam tavan ve sunroof. Sunroof perdesi bile elektrikli. LPG de yakıt tüketimi olarak civic ile yakın yakacaklarını okudum bir kaç forumda. benim dediğim bu arkadaşlara kalsa civic alır götürür süpürür.

Tekrar söylüyorum evet civicler güzel ancak bu kadar mı güzel. bugun bir bmw'nin bir mercedesin 3-4 yaşındaki arabaları sıfır fiyatının %70 %60ına satılırken hondada bu rakam %85lere dayanıyor.
  • 114e alınan Honda Civic Eco executive 47 binde 135e satıldı geçen hafta. Hasar boya vs yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hondayı kullanan kitle belli,onlardan bırak aracı sokakta görsem uzaklaşıyorum.Sıfır alabiliyorsan al yoksa uzak dur.
  • Sazan avı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğru diyorlar beğenmiyorsanız sıfırını alabilirsiniz. Çok daha düşük paralara civic kadar geniş jazz da alabilirsiniz
  • Jazz'ı da aynı, Civic'i de aynı, City'si de aynı hele S2000'i bomba.

Adamlar bir Japon mühendisliğidir gidiyor.Civic tasarımcısı İngiliz, ar-ge şefi Amerikan, proje sorumlusu İngiliz arabada Çayırova'da montajlanıyor ama Japon harikası.

Range Rover ne kadar Hintliyse, Honda da o kadar Japon.Artık bitti x firma şu ülkeden, kaliteli-dayanıklı algısı.Az biraz uyanın.1960'da soğuk savaş dönemindeyiz sanki milletlere göre otomobil alıyorsunuz.

Ha markanın sunduklarını ve markaya güven nezdinde para verip alırsın, eyvallah.Kimsenin gram söz söylemeye hakkı yoktur.Ama yok şu alaman süper olur şu marslı güzel olur demek komik.Koca şirketler karlılığı bakar.Adamların tek amacı var kâr etmek.Bu kadar basit.Zaten adam kâr etmeseydi bu günlere gelemezdi, sende gidip araba almazdın.

• HondatugraL kullanıcısına yanıt
    İşte tam kastettiğim düşünce tarzı sizinki. Bahse girerim bir civic kullanıcısısınız. Arabanız güzel olabilir benim kastettiğim piyasasının çok abartıldığı.
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    kaç modeldi araç?
  • Honda Türkiye'den tası tarağı topladıktan sonra bir daha bakalım fiyatlara, bu ülkede 2. el fiyatları açısından VW 1 se Honda 2 dir. Renaultun gözünü seveyim bu konuda.
  • 140-150 civarına alın bir 2015-2016 model 116d, saçma sapan arabalarla saçma sapan kitle ile uğraşmayın. Evet eski parayı düşünürseniz parasını hak eden bir araba değil ama piyasadaki tüm araçlar böyle çünkü eski para eski para değil şartlar değişti maalesef. 110-120 civarına yok o arabalar artık. BMW tadını bir kez almışsınız zaten bu durumdan şaşmadan bu kez zf + dizel olmak kaydı ile en azından keyifli bir araca binin. 2012 ile arasında fark var test edin derim. Evet Hondada koltuk ısıtma var, kablosuz şarj var, genişliği daha fazla, elektronik el freni vs var ama araba kullanmayı seven birisiyim ve kullanış tarzı bana hiç güzel gelmedi. Malzeme kalitesi de aynı şekilde. Tabi bu göreceli bir fikir nihai karar sizin... Hayırlısı olsun..

Edit: BMW ile yaşadığınız sıkıntıları şimdi okudum, araçtan soğumuşsunuz haklı olarak ama dizeline bir şans verin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 30 Ekim 2019; 15:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jquidd

kaç modeldi araç?
    Araç 1.5 yaşındaydı yüksek ihtimalle 2018 olmali

• Ben de bu aralar bir önceki kasa FB7 Elegance otomatik bakıyorum ama fiyatlar denildiği gibi bir hayli yüksek.
    Tamam araba lpg uyumlu, tam otomatik, donanım olarak tatminkâr sayılabilecek kadar ama o paraları haketmiyor bence. 2013 modellere bile 100.000TL istiyorlar. 2014-2015 bakıyorum temizinden Elegance veya Black Edition modeller 115.000TL civarında. O paralara yeni kasası satılıyordu bir kaç ay önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jquidd

Açıkcası ben de 1.5'lere bakmaya başladım. yakıt konusunda çekincelerim var. pek fazla veri paylaşımı bulamadım yakıt konusunda. herkesin malı kıymetli elbette. umarım istedikleri fiyata kakalayabilecekleri birilerini bulurlar. bol şans bu arkadaşlara.
    Hocam merhaba, civic hb 182 bg lik aracı 1 sene kullandım ihtiyaç sebebiyle sattım. Araçla ilgili aklınıza takılan bir konu varsa yardımcı olabilirim. Tasarım olarak genç nesile hitap ediyor fakat hem iç hacmi hem bagaj hacmi aile kullanımına da çok uygun. Benim kullandığım aracın 10 bin km deki ykaıt ortalaması 7.5 lt ydi. Ondan önceki golf 125 bg 6.7, şimdiki mazda 3 de 6.9 lt ortalama yakıtı var. Tüm araçları da 1 sene kullandım inşallah mazda 3 ü uzun yıllar kullanmak istiyorum. Honda civic güzel araçtı. İyi fiyata temiz bulursan tavsiye ederim.

• sıfırından 20 bin lira düşük veriyorlarmış siz daha ne kadar düşük vermelerini istiyorsunuz 50 bin mi?
  • bjkoptimus kullanıcısına yanıt
    Bana yardımcı olabilirsin yalıtım ne seviyede ?

• i20 otomatik 4 ilerililer çok yakıyor hocam dikkatli seçim yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: Logan1990

Hocam 2012 bir 1.16i düşünüyordum,110 binde 92 bin liraya anlaştım ama içime bir kurt düştü:) bu parayı hakeder mi yoksa dizel Insignia mi baksam acep:)

Alıntıları Göster
    bence insignia bakın cok guzel arac.
  • almayın kardeşim almayın kimse almazsa bunlar şımarıp şişirmezler piyasayı ellerinde kalsında bakalım ne oluyor.
  • Fiyatı abartılmayan bir araba söyler misiniz bana hangi araba çok tutulsa sahipleride ona kıyasla dehşet fiyatlar istiyorlar bu sadece civic için değil bu focus içinde geçerli passat içinde geçerli megane içinde geçerli daha saymakla bitmez

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.