Şimdi Ara

Savcıların Lüks Passat ve Audi araba merakı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mafya vari araclarla gezenleri var arkadaşlar. Camlar siyah zaten ben burdayım dıyor ama gizlenecek neyi var? Zaten bulmak isteyen odasında ya da evınde buluyor yanı zor degil. E ulkedekı paralel yapılarda ortada. Kendı içlerindekı teroristlerle ugrassalarda keske o zaman araba degıl ozel helıkopterlerı olsa ki zaten maasları bellı olupta helıkopter alacak parası olan savcılar var. Bunların mal varlıkları neden incelenmiyor?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Savcılara Verilen Lüks Passat ve Audi Arabalar

Anahtar Kelime: savcılara makam aracı veriliyor mu

Türkiye'de savcılara makam aracı olarak lüks Passat ve Audi araçlar verilmektedir. Bu uygulama, savcıların görevlerini etkin bir şekilde yerine getirmeleri için gerekli olan ulaşım kolaylığı sağlamayı amaçlamaktadır.

Lüks makam araçlarının savcılara verilmesiyle ilgili olarak farklı görüşler bulunmaktadır. Bazıları, savcıların adaletin temsilcileri oldukları için lüks araçlara sahip olmaları gerektiğini savunurken, diğerleri bunun kamu kaynaklarının israfı olduğunu düşünmektedir.

Savcılara makam aracı olarak verilen lüks Passat ve Audi araçların, makamlarının gerektirdiği itibarı ve saygınlığı yansıttığı düşünülmektedir. Ayrıca, bu araçların savcıların görevlerini yerine getirirken güvenlik ve konfor sağladığı belirtilmektedir.

Ancak, savcılara lüks makam araçlarının verilmesinin kamu kaynaklarının israfı olduğu yönünde görüşler de bulunmaktadır. Lüks araçların bakımı ve yakıt masraflarının yüksek olduğu, bu masrafların kamu bütçesine yük getirdiği ifade edilmektedir.

Sonuç olarak, savcılara makam aracı olarak verilen lüks Passat ve Audi araçların verilmesi tartışmalı bir uygulamadır. Bu uygulama, savcıların görevlerini etkili bir şekilde yerine getirmeleri için gerekli ulaşım kolaylığını sağladığı gerekçesiyle desteklenirken, kamu kaynaklarının israfı olduğu yönünde eleştirilere de maruz kalmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Milletvekilleri bakanlar hariç herkesten alcaksin makam arabasını ama nerdeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar binmeyecekte kim binecek? Adamlar çalisip cabalayip o konuma gelmisler ki biniyorlar. Calis sende bin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya da falan hep makam araclari ve şoförleri var bildigim kadariyla. Hakim savci bağımsız olsun adaletli karar versin diye imkan saglaniyor. Bizde faydasi olmuyor galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ankaada cok denk geldım makas atarak gidiyordu bende yapıstım 2 km içinde elıne verdım makası koydum ondan sonra lampaları yaktı heryer mavı kırmızı oldu sagıma geldı camı actı napıyorsun dedi? Bende sen napıyorsun ben vergı verıyorum benıım vergımle trafıgı tehlıkeye sokuyorsun dedim ondan sonra tamam dıkkat et dedı gıttı.
    Bir digerinde de benzeri oldu oda ısıkları yaktı napıyon sen emnıyete gidiyoruz fln dedı bende ben bısey yapmıyorum sen teror estırdın bende vatandaslık gorevımı yaptım senı telefon kamerasına kaydettım dsedim ondan sonra neye ugradıfgını sasırdı.. Cılkını cıkartıyorlar yanı zaten trafık var aracta sıvıl plaka gidecek yer yokken savcı oldugunu bilmesek terorıst sanabılıyoruz bazılarını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault motorlu c180 gerçek mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.