< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Giacchino -- 26 Ocak 2018; 22:8:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Giacchino -- 26 Ocak 2018; 22:8:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Passat daha güzel diyenler beğensin.
|
Geleneksel DonanimHaber sömestr konulari.
|
Sanat eseri gibi araba
|
Katılmıyorum.
Bu araç Passat ile aynı fiyat olsun.Passat satışları En az 10/1 ine düşer. Toplumumuz artık o kadar cahil değil.Söylediklerime Köylüsü,sanayicisi,işçisi,sağcısı solcusuda dahil. |
bassat mı çekelim yanlarına
|
S90 gibi bir araba passat fiyatına satılsa ben alırım valla
Siz gidin passat alın 😀😀😀 |
Geçenlerde gri rengini gördüm hayatımda ilk kez park etmiş halde. Premium denince Mercedeslere bmw lere audilere o kadar alışmışım ki bunu görünce sapıttım. Gerçekten çok elegant ve klas duruyor kerata.
|
İyi rakibi olan her aracın satışları düşebilir
Cehaleti de şöyle düşünmek daha makul bana göre ; Etrafta çok sayıda bu araba yolu hissettirmiyor, bunun yol tutuşu mükemmel, bunla mıcıra bile tekeri kaptırsan bişey olmaz düşüncesinde olanlar var. Yine etrafta bir sürü volvonun ölümlü kazası olmadığı, volvo araçlarının şekilsiz (eskiler sanırım) oluşlarının İsveç çeliğinnin şekil verilme günlüğünden kaynaklandığı gibi şeylere inanıp üstelik bunlar kesin bilgiymiş gibi ahkam kesenler var. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 26 Ocak 2018; 23:40:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 26 Ocak 2018; 22:41:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|