Şimdi Ara

Volvo S90 gibi otomobil yok! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
3
Favori
32.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Az kaldı.Okullar açılıp o modemin fişi çekilir

Ne yazık foruma giremeyeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow

quote:

kotan biter belki

• quote:

quote:

quote:

kotan biter belki

Kotam yok

Volvo S90 gibi otomobil yok!

Velet olduğumu nereden çıkardın merak ettim doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

bencede şuanda alınabilecek en iyi sedan premium s90dır.türkiyedeki çomarlar passat ve x5(2008 kasa xd) almaya devam etsin

Şu sagda solda insanlara çomar yazanlari anlayamıyorum beyni yok fikri var klavye veletleri sizi çok komik gorunuyorsunuz yapmayın kendinizi rezil duruma sokmayin iyi kuyruk aciniz var anladikda kendinizi ezik konumuna sokmayin başka insanlara hakaretle biyere varamazsiniz nacizane tavsiyemdir :)

• Volvonun bütün araçları sınıfının en premium araçlarıdır.

Güvenlik donanımları bile fazlasıyla yeterlidir.

Arka stop tasarımını beğenmemişler genelde ama ben beğendim mesela. Klasik amerikan sedanlarına benzemiş boydan boya ve basık stop grubu.

Güvenlik ve yol tutuş açısından bence aynı kefede olabilecek tek marka Subarudur. Gerisi laf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr1818

quote:

bencede şuanda alınabilecek en iyi sedan premium s90dır.türkiyedeki çomarlar passat ve x5(2008 kasa xd) almaya devam etsin

Şu sagda solda insanlara çomar yazanlari anlayamıyorum beyni yok fikri var klavye veletleri sizi çok komik gorunuyorsunuz yapmayın kendinizi rezil duruma sokmayin iyi kuyruk aciniz var anladikda kendinizi ezik konumuna sokmayin başka insanlara hakaretle biyere varamazsiniz nacizane tavsiyemdir :)

passatın var belli
  • Valla yakıt fiyatlarından dolayı arabalara bakmaya korkar olduk 😀 s90 tam bi sanat eseri

• Bazı arkadaşlar 'bmw,audi v.d dururken neden s90 alalım ' v.b anlamlarda msj lar yazmışlar; zevk meselesi,tercih meselesi tabi,birsey denilemez, ama boyle düşünen arkadaşlara, bir Volvo kullanicısı ve hatta yarın veya bu hafta içinde %60 olasılıkla bir S90 sahibi olacak birisi olarak, bu şekilde duşünen ve bunu yapan arkadaşlara minnettarlığımı belirtmek istiyorum; biraz da onların bu tercihleri sayesinde kaliteli ve ucuz araçlara sahip olabiliyoruz.Saygılar...

• D.Baran kullanıcısına yanıt
    Aynen X5 sedan

@D.Baran
    Hocam arada yarı yarıya fiyat farkı varmış gibi ucuz yazmışsınızda Volvo S90 440 binken bmw 5 ve mercedes E 490 bin, audi a6 yas bakamadım sitesi açılmadı. Muhtemelen o da aradadır. Arada %10luk fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 29 Ocak 2018; 0:53:17 >
  • Guzel araç

• Passat fiyatina inmesine olanak yok pasaat s90'nın tırnaği bile olamaz üst segment bi makina deli bişey volvoyu baya seviyorum s60larda güzel makinalar arkadaşımda var gerek hızlanması gerek konforu gerek malzeme kalitesi diyecek birşey yok makinaya param olursa alacağim arabalarda ilk sırada geliyor

• valla yaaa insan kabullenemiyor da
  • ReaLGz kullanıcısına yanıt
    Doğrudur Tr deki fiyatlar hakkında pek bilgim yok ancak atladiğınız nokta şu; 440 yada 490 bin verip alıyorsunuz,Bmw 5 serisinden yada S90,ama içinde ne var,ne tur yeteneklere sahip önemli olan bu.

• Cidden çok karizma araç.

• quote:

quote:

Hocam f/p olarak size katılıyorum ama S90 dan üstün 7 serisi ve s class var. Mesela 760Li 2011 modeli bile 2017 s90 dan üstün özellikler taşıyor.

Ama fiyatlari s90 in 4 ila 8 kati kadar. 350 bin TL ye alınabilecek en iyi ilk 5 arabadan biridir bana göre.

Kıyasladığınız 7 serisi ile s90 aynı klasman araçlar değiller ayrıca o şekilde düşünürsek bi Rolls Royce gerçeği var

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

quote:

quote:

Hocam f/p olarak size katılıyorum ama S90 dan üstün 7 serisi ve s class var. Mesela 760Li 2011 modeli bile 2017 s90 dan üstün özellikler taşıyor.

Ama fiyatlari s90 in 4 ila 8 kati kadar. 350 bin TL ye alınabilecek en iyi ilk 5 arabadan biridir bana göre.

Kıyasladığınız 7 serisi ile s90 aynı klasman araçlar değiller ayrıca o şekilde düşünürsek bi Rolls Royce gerçeği var

7 serisiyle kıyaslamamış zaten. En iyi premium sedan S90'dır tezine bir antitez belirtmiş.

• Passat alan yine olur çünkü 2 litre vergisi 4300 tl. Ayrıca Volvo nun servis ağı ile yedek parça tedariğinin ve servis ücretlerinin vw ile uzak yakın alakası yok. S90 güzel ama alım fiyatından bağımsız olarak büyük şehirde yaşayan zengin aracıdır.

• Şu anda VW gibi araba varmı sence herkese her keseye hitap ediyor boşuna laga luga yapmayın.

Bu volvoyu forumda kaç kişi alabilir

Hepimiz ortak olsak belki alırız

• quote:

Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

Şu anda VW gibi araba varmı sence herkese her keseye hitap ediyor boşuna laga luga yapmayın.

Bu volvoyu forumda kaç kişi alabilir

Hepimiz ortak olsak belki alırız

opel, renault, citroen, ford var yeterli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSuNaMi_ -- 29 Ocak 2018; 11:4:54 >
  • S90 alacak param olsa gider S90 alırım bu bir gerçek ancak Passat parasında olsa ben gider passat alırım. Çünkü benim için servis desteği, parçası etmenleri önemli.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.