Şimdi Ara

Volvo S90 gibi otomobil yok! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
3
Favori
32.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mitrovic

S90 alacak param olsa gider S90 alırım bu bir gerçek ancak Passat parasında olsa ben gider passat alırım. Çünkü benim için servis desteği, parçası etmenleri önemli.

Hocam dsg gerçeği de var ama.

Cidden bu VW yi anlamıyorum. Abicim her sene milyonlarca araç satıyorsun ama şu şanzımana bir el atmıyorsun. Bu bildiğiniz planlı eskitme gibi birşey.

Adam bilerek hatalı ürünü satıp sonrasın değişimi için seni para vermeye zorluyor. E değişince ne oluyor sonra bir daha bozuluyor.

Passat alacağıma boş mondeo alırım daha iyi. Asaleti yeter isterse 20 LT yaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekete gelirken yolda gördüm geçen gün. Gerçekten imrendim. O arabayla uzun yola çıksam yol bitmesin isterdim.

• Rakipleri ;

BMW 5 Serisi

Mercedes E serisi

Audi A6 serisi

Volkswagen Arteon

S - 7 - A8 gibi araçlar bir üst klasmanda hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spirituals

Rakipleri ;

BMW 5 Serisi

Mercedes E serisi

Audi A6 serisi

Volkswagen Arteon

S - 7 - A8 gibi araçlar bir üst klasmanda hocam.

Evet hocam s, 7 ve a8 ile karşılaştırılamaz. Ama XC 90 Q7 ve X5 ile karşılaştırılabilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow

quote:

S90 alacak param olsa gider S90 alırım bu bir gerçek ancak Passat parasında olsa ben gider passat alırım. Çünkü benim için servis desteği, parçası etmenleri önemli.

Cidden bu VW yi anlamıyorum. Abicim her sene milyonlarca araç satıyorsun ama şu şanzımana bir el atmıyorsun. Bu bildiğiniz planlı eskitme gibi birşey.

Adam bilerek hatalı ürünü satıp sonrasın değişimi için seni para vermeye zorluyor. E değişince ne oluyor sonra bir daha bozuluyor.

Passat alacağıma boş mondeo alırım daha iyi. Asaleti yeter isterse 20 LT yaksın.

DSG Sorunlu bir şanzıman değil aslında dayanıksız bir şanzıman bana göre.

Almanya'da golf kullanan bir akrabam şirket aracı olarak kullanıyorlar bu 7. nesil dsg kuru tipte olan araç 80 bin km tık yok diyor çünkü orda trafikte dur kalk yapmıyorlar sürekli. Türkiye'de malum dur kalk dur kalk sürekli baskı balata ısınıyor şanzıman zorlanıyor e haliyle de arıza çıkartıyor. Avrupa yolları için tasarlanmış yani.

VW'nin şanzımandan ziyade Türkiye politikası yanlış bana göre burada ki distribütör 6. nesil yağlı çalışan dsg ile araç talep etmeli Türkiye için, onlarda çok daha az sorun ortaya çıkıyor. Amerika pazarına hiç 7 ileri dsg göndermiyor bildiğim kadarıyla VW.

Açıkcası dediğiniz gibi Türkiye'de tercih etmek risk almak demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: -epica-

Memlekete gelirken yolda gördüm geçen gün. Gerçekten imrendim. O arabayla uzun yola çıksam yol bitmesin isterdim.

3000 km yol yapılır bıkmadan usanmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

quote:

quote:

Almanya'da golf kullanan bir akrabam şirket aracı olarak kullanıyorlar bu 7. nesil dsg kuru tipte olan araç 80 bin km tık yok diyor çünkü orda trafikte dur kalk yapmıyorlar sürekli. Türkiye'de malum dur kalk dur kalk sürekli baskı balata ısınıyor şanzıman zorlanıyor e haliyle de arıza çıkartıyor. Avrupa yolları için tasarlanmış yani.

VW'nin şanzımandan ziyade Türkiye politikası yanlış bana göre burada ki distribütör 6. nesil yağlı çalışan dsg ile araç talep etmeli Türkiye için, onlarda çok daha az sorun ortaya çıkıyor. Amerika pazarına hiç 7 ileri dsg göndermiyor bildiğim kadarıyla VW.

Hocam peki Vw araçlarını Doğuş harici 2. bir distribütör ithal edemez mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

quote:

quote:

Hocam peki Vw araçlarını Doğuş harici 2. bir distribütör ithal edemez mi?

İmkansız gibi bir şey, VW satışlardan memnun, tutupda 2. bir distibütör araya sokmaz. VW satışlarına bakar ne kadar tüketicilerden şikayet gelirse gelsin adam bakıyor yine satış hedefini geçmişiz salla şikayetleri demek ki alanların çoğu memnun diyor :)

• Arka farları hariç her yeri müthiş olan araba
  • Valla harika araba, tek sorunu arka kısmı çirkin. Önü çok şık duruyor. İçi de çok güzel
    Ülkemizde de 12 ayrı modelle gelmiş 8'i dizel
    hepsinde 2 litre motor var

Volvo S90 gibi otomobil yok!
  • Bizimde bu arabaya verecek paramız yok malesef
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Çin arabası gibi duruyo arkadan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

bencede şuanda alınabilecek en iyi sedan premium s90dır.türkiyedeki çomarlar passat ve x5(2008 kasa xd) almaya devam etsin

Hocam f/p olarak size katılıyorum ama S90 dan üstün 7 serisi ve s class var. Mesela 760Li 2011 modeli bile 2017 s90 dan üstün özellikler taşıyor.

Ama fiyatlari s90 in 4 ila 8 kati kadar. 350 bin TL ye alınabilecek en iyi ilk 5 arabadan biridir bana göre.

350 binin 4 ila 8 katı değil di mi....

Ya 300 bine Ferrari alınıyordu bir zamanlar.. Turk lirasının değersizlesmesi...

Şu an onuma bakıyorum da; nasıl gidip S90 alabilirim? Ya da ben de alamayacaksam kim alacak bu arabayı?(doktor olacağım alacağım maaş 5 ila 6 bin arası)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• volvo'nun bana göre en güzel otomobili bu. s60 o kadar değil aşırı çirkin

• her seferinde niye böyle saçma kıyaslamalar yapılıyor acaba

herşeye vw sokuşturup durmayın, diğer markalar da bir zahmet adam olsunlar da seçenek sunsunlar, vw a segmentinden en üst segmente kadar neredeyse tüm segmentlerde hb, sedan, sw sunuyor, dizelden benzine her türlü seçeneği ve aynı şekilde şanzıman seçeneğini sunuyor

volvo ise c segmenti sedan aracı varken durduk yere üretimden çekiyor, b segmentine araç sunmuyor, olan araçlarda da seçenekler az, bu iş 2 tane model çıkarmakla olmuyor

ayrıca bizim memleketin yamukluğundan kaynaklı kura takılıp da sanki firmaların suçuymuş gibi bu fiyatlar davranmayın, euro dolar bazlı fiyatlar düşüyor, buraya gelen rakamlar bize geçen rakamlar, ayrıca seat skoda gibi alt seviye markaları da adam eden vw dir, vw öncesi skoda ladayla eş değer tutulan bir markaydı, şimdi durumları ortada

ayrıca s90 la kıyaslanacak model her ne kadar üretimden kalksa da phaeton dur, o da zaten s90 dan aşağı kalır bir araç değildi

• bence s100 gibisi yok. bu hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: numb83

bence s100 gibisi yok. bu hikaye.

s105 çıkacak yakında bi de onu gör sen... görselleri var nette
  • Volvolarin iç tasarımını hiç beğenmiyorum ben. Bu arabada iç tasarım güzel yapılmış ama 500.000 + vericeksem bunu almam

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

Volvolarin iç tasarımını hiç beğenmiyorum ben. Bu arabada iç tasarım güzel yapılmış ama 500.000 + vericeksem bunu almam

350 bin TL.

• Passat ile s90’ı kıyaslayanlar ve passat daha iyi yağğğ diyenler net olarak otomotiv cahilidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.