Şimdi Ara

Arabası Bmw Olanlar Dikkat Etsin Gösterge Hırsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım akşam işten dönünce her zaman olduğu gibi evinin önündeki açık otoparka arabasını parkediyor.

Sonra sabah kalktığında bu manzarayla karşılaşıyor.

Gece arabanın camını patlatıp göstergeyi çalmışlar.

Bu devirde araba almak dert, aldıktan sonra bakmak ayrı dert.

• Dün akşam, 58 saatlik yasak öncesi alışveriş yapmaya merkeze gittim, kaldırımlarda birçok kız-kadın elinde mendil satarken gördüm! Daha önce hiç böyle bişe görmemiştim. Biçok kişi çalışamıyor para yok, aç kalmamak için insanlar herşeyi yapar . Nitekim hırsızlar da kendi alanında herşeyi yapar. airbag, LCD display, gösterge yükte hafif pahada ağır. Arabaya zarar vererek de olsa, acil para getireceği içn öyle yapıyorlar.
    Yapay Zekanın Yanıtı

BMW Sahiplerine Dikkat: Gösterge Hırsızlığına Karşı Önlemler

BMW hayalet ekran hırsızlığı son yıllarda giderek artan bir sorun haline geldi. Bu hırsızlar, NBT sistemiyle donatılmış BMW modelleri olan X5, X6, X7, 5 Serisi, 6 Serisi ve 7 Serisi gibi araçları hedef almaktadır.

Hayalet gösterge hırsızları, aracınızın ön panelini çıkararak ve göstergeyi sökererek çalışırlar. Bu eylem, aracınızın değerinin önemli ölçüde düşmesine neden olan pahalı onarımlara yol açabilir.

BMW konsol hırsızlığına karşı önlem almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Aracını güvenli ve iyi aydınlatılmış alanlara park et.
    • Aracını kilitle ve alarm sistemini etkinleştir.
    • Direksiyon simidi kilidi kullan.
    • Gösterge panelini koruyan bir hırsızlık önleyici cihaz taktırmayı düşün.

Ayrıca, BMW ekran hırsızlığı konusunda farkındalık yaratmak ve önleyici tedbirler almak da önemlidir. Şüpheli kişileri veya faaliyetleri yetkililere bildir.

BMW sahipleri, araçlarını hırsızlığa karşı korumak için gereken önlemleri alarak gösterge hırsızlığının mağduru olma riskini azaltabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Leon farları ve BMW göstergeleri hırsızların vazgeçilmezi oldu lanet olsun böyle insanlara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberlerde izledim geçen hafta 21 BMW aracın gostergesini götürmüşler 15 e satiyirler Allah'tan garibanın böyle dertlerim yok Arabası Bmw Olanlar Dikkat Etsin Gösterge Hırsızlığı 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hareket halindeki en güvenli araç:

park halindeki en güvenli araç:

• Özenti keko tayfa yüzünden böyle bir sektör oluştu işte

• Vay arkadas.

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

hareket halindeki en güvenli araç:

park halindeki en güvenli araç:

Başına ne gelirse gelsin diyorsanız evet ama hırsızlar tarafından en çok çalınan araç clio hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumdan birisininde çalınmıştı sahibinden ilanını bulup davacı olmuştu diye hatırlıyorum
  • Dün akşam, 58 saatlik yasak öncesi alışveriş yapmaya merkeze gittim, kaldırımlarda birçok kız-kadın elinde mendil satarken gördüm! Daha önce hiç böyle bişe görmemiştim. Biçok kişi çalışamıyor para yok, aç kalmamak için insanlar herşeyi yapar . Nitekim hırsızlar da kendi alanında herşeyi yapar. airbag, LCD display, gösterge yükte hafif pahada ağır. Arabaya zarar vererek de olsa, acil para getireceği içn öyle yapıyorlar.

• Hayalet ve NBT varsa hiçbir BMW sokak arasına park edilmez. Sıfır alırken satış danışmanının uyarması lazım :)

• Alarm yokmu yav

• yakalanan hırsızların sağ ellerinin bilekten kesilmesi şart. yoksa hapse at, bir ay sonra çıksın yine hırsızlık yapsın. bunun sonu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

Alarm yokmu yav

Belki de alırken eklettirmediler.

Alarm olsa kapı hiç bir şekilde açılmaz ve eller camdan içeri girdikten hemen sonra alarm ötmeye başlardı.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt

volvoyu anladım ama symbol neden? bomboş oldugu ıcın mı?

• Letgo da çok görüyorum böyle ilanlar.

• Resmen 90'lara döndük yahu babam TOFAŞ Doğan SLX'i varken aracı parkedince teybi de sökerek inermiş. Ben araçtan inince hem teybi hem farı hem göstergeyi söküp yanıma alıyorum ciddi ciddi yapıyorum bunu (bisiklet kullanıyorum). Bir gün Kadıköy'de bisikleti park demirine 1 kiloluk inşaat makası ile zor kesilecek bir U kilit ile bağlamışım, ön tekeri de ayrıca şifreli kablo kilit ile bağlamışım sökülebilir ne kadar aksesuar varsa yanıma almışım allahsızın teki 2 lira etmeyecek farı gidona sabitleyen silikon kayışı çalmış gel de sövme.

• orkunkurun O kullanıcısına yanıt

keşke dönebilsekArabası Bmw Olanlar Dikkat Etsin Gösterge Hırsızlığı 

• Semihcigim Angela Merkel bu konulari gorunce ne dusunuyordur ? Turkler en iyi muttefikimiz onlar sayesinde Almanya ekonomisi kalkiniyor ve ulusal capta gucleniyoruz. Sonra bir gazeteci cikti nasyonel kibirli tavirla Turkiye yi egemenligimiz altina almak istesek gerek yok zaten bizim himayemizdeler sokaklarin, elektronik ve sanayi sektorunde herseylerinde bizim bir damlamiz var ve akmaya devam ediyor... demisti Arabası Bmw Olanlar Dikkat Etsin Gösterge Hırsızlığı 

Ben sevmem bmw yi parasinin arabasi degil, alacaksan paranin hakkini verir = best or nothing alacaksin 90 ve 2010 lu yillar arasinda bmw hep serseriler esnafvari barzo tipler biniyordu simdileri bilemem.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/09-12-renault-symbol-1-2-incelemesi-ekonomi-canavari--125118019

Divisionum bu araba mi tu kaka simdi ? Bak dijital klimam var, ebd sistemim var konu sahibine askolsun bu ne curet kucumsemek yerin dibine sokmak ben bunla Turkiye turuna cikarim tek kotu yani arka koltuklari rahat degil oturma pozisyonu ve diz mesafesi broadwayden kotu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.