Şimdi Ara

Hafif ticari araç kullanan insanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
7.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden Azrail gibi geziyorlar trafikte. 140 ile otoyoda sollama yaparken sellektör atıyor adam bana arkadan. Aynı gün 4 kere basıma gelince zıvanadan çıktım. Sürekli serit değiştiriyorlar 90 la bile tehlikeli olan yolda 120 130 la gidiyorlar. Kimse umurlarında değil. Ankara zırhlı birliklere giden yolu bilen bilir burda bile ralli yapıyorlar. Dolmuş ve minübüscüleri hiç yazmıyorum bile..

Not : 140 km/h sollama yaparken yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.MAN -- 29 Ekim 2011; 13:12:28 >

• sinyal atıyor demişsiniz sellektör diyecektiniz heralde , çoğu şirket aracıdır diye tahmin ediyorum..
  • kendi araçları değil çoğunun birde boş gezenin boş kalfalarını çalıştırıyorlar adam hayatta bir bisiklet sahibi bile olmamış şirket arabasına binince pilot zannediyor kendini boşver kasma kaale almamak lazım böyle tipleri
  • bu tarzda kullananların coğunun mazot fiyatından haberi yok zaten..
    ben o tarz aracını ailesi ile kullananların gayet sakin olduklarını görüyorum bazen
    bi kısmının şoförlük yetileri de gayet iyi bence!

Ayrıca bu tarz adamlarla fazla inatlaşmamak gerektiğine inanıyorum.
  • Sinyal atmak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

Sinyal atmak...

değiştirdim güzel kardeşim konuya odaklansanızda anladığınız ufak hataları görmezden gelseniz?
  • Şirket aracı olarak kullanılanlar böyle genelde. Sebebini apaçık herkes biliyor. Bu durumun da aracın hafif ticari olması ile pek alakası yok aslında. Şahsi aracı olarak hafif ticari araç kullananların böyle hareketler yapmasına kolay kolay rastlayamazsınız. Hiç rastlamazsınız demiyorum ama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yerden biraz yükselince insanlarda güven patlaması oluyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Şirket aracı olarak kullanılanlar böyle genelde. Sebebini apaçık herkes biliyor. Bu durumun da aracın hafif ticari olması ile pek alakası yok aslında. Şahsi aracı olarak hafif ticari araç kullananların böyle hareketler yapmasına kolay kolay rastlayamazsınız. Hiç rastlamazsınız demiyorum ama..

JasoNBuraK imzana bittim hacı
  • Kendilerini ken block, altlarındaki arabayı da ferrari falan zannediyorlar genelde.

Geçen çevre yolunda bu transitlerin büyüklerinden okul servisi tarzında olanından bir araç durduğu yerde sağ sol yapıyordu devirecekti aracı beyinden yoksul canlı
  • onlar ford cu
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

Kendilerini ken block, altlarındaki arabayı da ferrari falan zannediyorlar genelde.

Geçen çevre yolunda bu transitlerin büyüklerinden okul servisi tarzında olanından bir araç durduğu yerde sağ sol yapıyordu devirecekti aracı beyinden yoksul canlı

beyinden yoksul canlı güzel söz
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

onlar ford cu

:))
  • Çoğu şirket şöförleri tarafından kullanılıyor.
    evet bende öyle kullanıyorum çünkü yetişmem gereken işler oluyor.
  • Bu araçların motorları güçlü,ara hızlanmaları gayet iyi,bastınmı ibre fırlıyor... Ancak arkadaşlarımızında dediği gibi şirket şöförleri tarafından kullanılıyorlar. Adamın kendi arabası değil, basıyor basabildiği kadar, hor kullanıyor, dikkat etmiyor. Tabi cehalette var... Sonuça ortaya bu durum çıkıyor.
  • Bir kaç yıl önce birisi yine bu tarz bir konuya TDI'ın şakası olmaz demişti, ben de TDCI'ın şakası olmaz diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Bu araçların motorları güçlü,ara hızlanmaları gayet iyi,bastınmı ibre fırlıyor... Ancak arkadaşlarımızında dediği gibi şirket şöförleri tarafından kullanılıyorlar. Adamın kendi arabası değil, basıyor basabildiği kadar, hor kullanıyor, dikkat etmiyor. Tabi cehalette var... Sonuça ortaya bu durum çıkıyor.

ama o sonuçlar çoğu zaman ölümlede sonuçlanabiliyor ne iş olursa olsun bence hiç bir iş ölümden önce değildir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: power97

quote:

Orijinalden alıntı: set

Bu araçların motorları güçlü,ara hızlanmaları gayet iyi,bastınmı ibre fırlıyor... Ancak arkadaşlarımızında dediği gibi şirket şöförleri tarafından kullanılıyorlar. Adamın kendi arabası değil, basıyor basabildiği kadar, hor kullanıyor, dikkat etmiyor. Tabi cehalette var... Sonuça ortaya bu durum çıkıyor.

ama o sonuçlar çoğu zaman ölümlede sonuçlanabiliyor ne iş olursa olsun bence hiç bir iş ölümden önce değildir bence

Kesinlikle haklısın...Trafikte çok tehlikeliler.

• makas atmayı iyi bir halt zannediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

makas atmayı iyi bir halt zannediyorlar

azrailde onları makaslıcak ama yanaklarından sırat köprüsünden geçerken makas alıcak yanaklarından azrail
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.