Şimdi Ara

Hafif ticari araç kullanan insanlar.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
238
Cevap
1
Favori
7.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size Connect hakkında ufak bir bilgi vereyim;

CONNECT lerin yakıt depoları ufak bir işlemle 150 litreye çıkarılabiliyor, halk arasında depo şişiriliyor deniyor..Ben görevim dolayısııyla Şırnaktayım ve buradaki araçların % 90 ı CONNECT..Sürekli Irak a gider gelir herkes ne hikmetse..anlayın yani..Günde 4-5 sefer yapan var..

4 x150 litre =600 litre...
    5x150 litre= 750 litre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Size Connect hakkında ufak bir bilgi vereyim;

CONNECT lerin yakıt depoları ufak bir işlemle 150 litreye çıkarılabiliyor, halk arasında depo şişiriliyor deniyor..Ben görevim dolayısııyla Şırnaktayım ve buradaki araçların % 90 ı CONNECT..Sürekli Irak a gider gelir herkes ne hikmetse..anlayın yani..Günde 4-5 sefer yapan var..

5x150 litre= 750 litre..

Kaçak yakıt, ne diyeceğimi şaştım. Bu heriflerin yaptıklarının faturası bize çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Size Connect hakkında ufak bir bilgi vereyim;

5x150 litre= 750 litre..

Kaçak yakıt, ne diyeceğimi şaştım. Bu heriflerin yaptıklarının faturası bize çıkıyor.

aynen öyle..burada doğru düzgün usta yok..ama yine ne hikmetse tamirci dükkanlarının önünde rampalar var, hani şu galeride olanlardan, geldiim günden beri bu nedir Allah Allah diyordum..Connectler arka arka rampayayanaşıyor hemde İpek Yolu diye tabir edilen uluslararası yolda...anlayın artık ırak dönüşü arka arkad rampaya yanaşan bir dünya dolusu connect..hatta mazotun fiyatını söylesem zorunuza gider o yüzden söylemiyorum..

• Hafif ticariciler burayı basmış ama conncet kullanmayan insan gelip burda connct hakkında laf yapmış :)) connct caddy bunlar çogu b segmentindeki aractan iyi yol tutuşuna sahip araclardı c segmentindeki araclarda kafa tutan araclardır ..

BİRDE O VİDEODAKİLERİ BULUP FORUMDAN ATMAK LAZIM NE ÖLE FORUMUKİRLETİYORLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Dobloyla 140 yapan gordum ya araba bildigin sallaniyor her halinden belli yani

Ama bizim millet iste yuksek olunca arac jeeep satiyor basiyor hemen

1.9 eski kasa Doblo'lara biz arkadaşlar arasında uçan teneke diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Hafif ticariciler burayı basmış ama conncet kullanmayan insan gelip burda connct hakkında laf yapmış :)) connct caddy bunlar çogu b segmentindeki aractan iyi yol tutuşuna sahip araclardı c segmentindeki araclarda kafa tutan araclardır ..

En basit örnek klima açık senin araçtan daha iyi gidiyorlar

Konu başlıgının Connect yerine hafif ticari olarak değiştirilmesini rica ediyorum. Sadece Connect sahipleri yapıyormuş bunu gibi olmuş konu çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

Orijinalden alıntı: yek_ka

Hafif ticariciler burayı basmış ama conncet kullanmayan insan gelip burda connct hakkında laf yapmış :)) connct caddy bunlar çogu b segmentindeki aractan iyi yol tutuşuna sahip araclardı c segmentindeki araclarda kafa tutan araclardır ..

En basit örnek klima açık senin araçtan daha iyi gidiyorlar

Konu başlıgının Connect yerine hafif ticari olarak değiştirilmesini rica ediyorum. Sadece Connect sahipleri yapıyormuş bunu gibi olmuş konu çünkü.

+1

Ama ezmeyin birader

• quote:

Orijinalden alıntı: Burhan
    +1

Ama ezmeyin birader

Arkadaş yabancı değil, eski aracı 1.9 105 Caddy'Di kendide biliyor durumun öyle oldugunu
  • connectin hakkını yemem iyi yol tutuyor gerçekten ama fordun genlerinde var bu diğerlerini bilemem ama kangoo gerçekten bi vasat yol tutuş konusunda 1. sayfada yamıştım babamın çalışanının oğlu neyse ama connect ne yazıkki benim arabadan daha iyi yol tutmuyor bunu çok iyi biliyorum çünki iş yerinde kullandığımız bi connect mevcut
  • Hafif ticari araçlara laf edeceginize siz gidin hafif ticari aracın rüzgarına savrulan araçlarla

millet napıyo onlara bakın laf edin sonra gelin hafif ticarilerin yol tutuşunu tartışın .

Valla ben ezdigimi eziyorum yolda çogu otomobil caddy'min

Peşinden gelemıyordu virajlarda .
  • Şirkete bir tane Opel Combo aldım. Bagaj hacmi lazım olduğunda arada ben de kullanıyorum. Ama sakin sakin kullanıyorum.

Öyle ahım şahım yol tutuşu olan bir araba değil.
    Bu tip araçlarla yüksek hızlar, makas vs. bence çok tehlikeli. Yan rüzgarlardan etkileniyorlar.
    Bir de arkada makas olanları, makaslar daha sert diye yol tutuşu iyi diye düşünülüyor, ama yol üzerindeki bir çıkıntı, yama vs'de bir amörtisöre göre daha tehlikeli olabilir.

Aralarında en iyi yol tutuşun Connect'te olduğunu biliyorum, yukarıda arkadaşın dediği gibi, Ford'un genlerinde var, ama o bile bir ticari araç. Bunu gözönüne alarak kullanmak lazım.
  • Merhabalar ben helal olsun dıyorlar demedım ama otomotiv dünyasında en kötü yol tutuşu vs olan

araçlar hafif ticariler ve bu araçlarla millet bunları yapıyor diye lanse edilmesine kızdım
  • bal974
    Connect'i tanıyanlar hangi koşullarda neye nasıl bi tepki verecegini çok iyi bilir, tanımayıp hız yapanlar yada ilkkez connect koltuguna oturup spor araçmış gibi kullananlarda var tabi malesef(Ferrari olsa bile tanımadıgım araçsa hızda yapmam virajdada zorlamam)...

Connect'in yol tutuşundan şikayet eden bikaç kişiyle konuştum aracı nasıl zorladıklarını ögrenince ilk önerim ya kullanım şeklinizi değiştirin yada üst sınıf binek araç veya spor araça geçiş yapın oldu...
  • arkadaşlar haksızlık ediyorsunuz hiç bi araçla makas atmak güvenli değildir size karşı yapılan bişey değil bu ama buda bi gerçek yapılmaması gereken bişey burda honda s2k ile yapılan makasların videosu paylaşılmıştı bi konuda bulabilirsem koyarım ama düşünün yol tutuşu o kadar iyi olan bi araçla yapılan bu davranışa bile üstelik vsalı araçlar, burada epey giydirilmişti yani ticariler yapmasın onun haricinde herkes yapabilir gibi bi olay yok sürç-ü lisan eylediysem affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafik cenavarı -- 27 Ekim 2011; 10:53:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

connectin hakkını yemem iyi yol tutuyor gerçekten ama fordun genlerinde var bu diğerlerini bilemem ama kangoo gerçekten bi vasat yol tutuş konusunda 1. sayfada yamıştım babamın çalışanının oğlu neyse ama connect ne yazıkki benim arabadan daha iyi yol tutmuyor bunu çok iyi biliyorum çünki iş yerinde kullandığımız bi connect mevcut

Şirketinizdeki Connect Kaç model ESP si var mı? Birde sakıncası yoksa aracınızın modeli ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLTMGNM

quote:

connectin hakkını yemem iyi yol tutuyor gerçekten ama fordun genlerinde var bu diğerlerini bilemem ama kangoo gerçekten bi vasat yol tutuş konusunda 1. sayfada yamıştım babamın çalışanının oğlu neyse ama connect ne yazıkki benim arabadan daha iyi yol tutmuyor bunu çok iyi biliyorum çünki iş yerinde kullandığımız bi connect mevcut

Şirketinizdeki Connect Kaç model ESP si var mı? Birde sakıncası yoksa aracınızın modeli ne ?

2010 model esp mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Boş ağırlığı 1600 kilo olan, yerden oldukça yüksek, yük taşımada ağırlık dengelensin diye ağırlık dengesi öne meyilli olan bir araçtan bahsediyoruz.(connect)

Bak bunu kabul ederim işte. Virajlara çok hızlı girdiğimde önden kayma eğilimi gösteriyor. Ama kesinlikle dengesiz bir araç değil..

Sayın JasoNBuraK

Ne yaptınız ehliyet aldınızmı.

Gerçi daha yaş dolmadı herhalde...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PLTMGNM

quote:

2010 model esp mevcut

Sizin kendi şahsi aracınızı da sormuştum ?

• Ford Connect;

Sürücü hava yastığı
    Yolcu hava yastığı
    Yan hava yastığı
    ABS
    EBD
    ESP
    HLA
    EBA
    TCS

Eh, herhalde yeterlidir...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Boş ağırlığı 1600 kilo olan, yerden oldukça yüksek, yük taşımada ağırlık dengelensin diye ağırlık dengesi öne meyilli olan bir araçtan bahsediyoruz.(connect)

Bak bunu kabul ederim işte. Virajlara çok hızlı girdiğimde önden kayma eğilimi gösteriyor. Ama kesinlikle dengesiz bir araç değil..

Sayın JasoNBuraK

Ne yaptınız ehliyet aldınızmı.

Gerçi daha yaş dolmadı herhalde...

Henüz ehliyetimi almadım. Evet 17 yaşındayım, profilimden de görülebileceği gibi. Gizleyebilirdim, gizleyip sizin gibi "hehehe daha ehliyeti yok gelmiş bilmemne yazıyor"culardan kurtulurdum. Bunu bile düşünemiyorsunuz. 2 senedir trafikteyim, ehliyetli bir insandan tek farkım plastik parçası. Trafik, direksiyon, ilkyardım, motordan bihaber değilim. Aracı ehliyet kullanmıyor, siz kullanıyorsunuz. Ehliyetli olmaktan ziyade bilgili olmak önemli. Çevremde ehliyeti olup da arabayı şeridinde tutamayanlar, 4'ten 5'e atarken aracı çizgisinde tutamayanlar, trafik bilgisinden yoksun olanlar da var. Bunlar trafiğe istediği gibi çıkabiliyor ben çıkamıyorum öyle mi. Komik olmayın. Ehliyet gereksiz bir husus demiyorum, gerekli; sonuçta devletin denetim mekanizması. Yaşım dolduğu gibi de alacağım. Siz müsterih olun. Saklamadığım bir durumla beni deşifre ediyormuş gibi laf sokmaya çalışmayın..

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 27 Ekim 2011; 12:19:03 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.