Şimdi Ara

Hafif ticari araç kullanan insanlar.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
7.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: set

quote:

Orijinalden alıntı: power97

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

SN Cihanair ;
    Lütfen uslubünuza dikkat ediniz, odun gibi araba diyemessiniz, hiç bir markaya odun diyemessiniz, rencide edici mesajlar yazmayınız. Mesajınızı düzeltiniz. Beğenmeyebilirsiniz ama bu tarz yaklaşım hoş olmamış.

Ben orda gercek olan birseuden bahsettin bizzat kendim kullaniyorum isyerinde
    Ozaman duzeltelim cok sert araba diyelim oldumu

bence güncel tanıma biraz daha uydu

Elbette... Ticari araç olduğunu unutmayalım.

Amacı yük taşımak,ağır şartlarda çalışmak.

set hocamda onayladı tamam sert araç tabiri daha doğru connecte göre öyle değilmi cihanair

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SN Cihanair ;
    Lütfen uslubünuza dikkat ediniz, odun gibi araba diyemessiniz, hiç bir markaya odun diyemessiniz, rencide edici mesajlar yazmayınız. Mesajınızı düzeltiniz. Beğenmeyebilirsiniz ama bu tarz yaklaşım hoş olmamış.

set hocamda onayladı tamam sert araç tabiri daha doğru connecte göre öyle değilmi cihanair

Pardon ama kafama birsey takildi

Bu forumda bana veya baska bir arkadasa ne hakaretler edildi onlarin bir cok yazisi duruyor ben connecte bir laf ettim hemen uyari aldim ilginc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu forumda bana veya baska bir arkadasa ne hakaretler edildi onlarin bir cok yazisi duruyor ben connecte bir laf ettim hemen uyari aldim ilginc

Mesaj imza uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: engişdene

quote:

Mesaj imza uyumu

• quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

Neden Azrail gibi geziyorlar trafikte. 140 ile otoyoda sollama yaparken sellektör atıyor adam bana arkadan. Aynı gün 4 kere basıma gelince zıvanadan çıktım. Sürekli serit değiştiriyorlar 90 la bile tehlikeli olan yolda 120 130 la gidiyorlar. Kimse umurlarında değil. Ankara zırhlı birliklere giden yolu bilen bilir burda bile ralli yapıyorlar. Dolmuş ve minübüscüleri hiç yazmıyorum bile..

Not : 140 km/h sollama yaparken yapılmıştır.

şirket aracı olunca hani derlerye baba arabası ondan, sabah başıma gelen olay en sol şeritten gidiyorum ışığın kırmızıya döneceğini gördüm 4 sn ye filan vardı takılmamak için gaza yüklendim orta şeritte dobloyla giden öküz umarım buralardadır sağa sinyal verip kırdı kırmızıya takıldık sellektör yaptım önüme geçmesin diye baktım el kol haraketi yapıyor açtım camı yani sinyal verdim ben diyor görmüyormusun , ya sinyal verdin diye tüm tırafik duracak sana yolmu verecek seni haklımı çıkardı şimdi bu şimdi diyorum konuşma fazla diyor iöinde 5 yaşında çocuk ve hanımı var, yani şeytan dedi sopayı al döv çoluk çocuğu var neyse sinirle bastım gaza yapmazdım ama neyse adam baktım önüme kırdı iyice sinirlendim 150 km hıza geldim hala arkamda içi dolu aracının kör şeytan dedim yaktım sinyali kırdım önüne bana yaptığını yaptım ama adam azmış dörtlüleri yaktım durmadı gitti de gidiyor beni geöince haklı olacağına inandı, hem kendime kızdım durduk yere hızlı gittim hemde sopayla dövmediğim için bu büyük şehirlerdeki sisteme alışamadım, aynı yol bir gün öncesi en sağ şeritten gidiyorum en soldan sinyali verdi vatandaş en sağa attı kendini bende acı bir firen baktım petrole gidiyor durdum indim arabadan bana dediği şu arabadan inince abi neden sağdan geçiyorsun öküz dedim sen sol şeridi tıkamışsın ben sağdan gidiyorum sinyal verdin diye tüm şeritler senin ozaman diyorum hala ben sinyalimi vermiştim ama diyor ah.. ah... birgün ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SN Cihanair ;

Gayet kolay; Şikayet et,hemen işlem yapılsın...
    Gözümüzden kaçabiliyor, forumda yüzlerce mesaj atılıyor bir günde... 100 tane gözümüz yokki, iki tane var...

Teneke,odun,hurda vs diyerek araç kullanıcılarını rencide edilmesine müsaade etmiyoruz. Bu tartışmaları çok yaşadık. Araç sahibi sen benim arabama teneke,odun,hurda diyemessin diyo ve başlıyo atışma,sonrası gerginlik en sonunda kavga ve küfürleşmeler... Yok,buna izin veremeyiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SN Cihanair ;

Gayet kolay; Şikayet et,hemen işlem yapılsın...
    Gözümüzden kaçabiliyor, forumda yüzlerce mesaj atılıyor bir günde... 100 tane gözümüz yokki, iki tane var...

Teneke,odun,hurda vs diyerek araç kullanıcılarını rencide edilmesine müsaade etmiyoruz. Bu tartışmaları çok yaşadık. Araç sahibi sen benim arabama teneke,odun,hurda diyemessin diyo ve başlıyo atışma,sonrası gerginlik en sonunda kavga ve küfürleşmeler... Yok,buna izin veremeyiz.

işte en güzeli rencide etmeden hafif eleştirsel yaklaşarak davranmak yoksa forum bilgi paylaşamından çıkıp msn muhabbetlerine dönüyor

• trafikte doğru düzgün giderken, kurallara uyarken, sinir stres katsayım düzgünken,

130 ile giderken ve önümde araç varken arka tamponuma neredeyse yapışan, selektör yapan , herhangi bir dokundurma ile felakete yol açabilecek, hayatımı tehlikeye atan , kaza olmasa dahi kaza olma riski yüzünden sinir stres yaratan, yol boyu gereksiz atraksiyonlara giren ve gideceği yere şehir içi trafiğinde en fazla 5 dakika erken giden araçlar çok çok büyük oranda hafif ticari araçlardır, en çok da connect denk gelir... ben İstanbul ve Ankara'da sürekli trafikteyim, diğer şehirlerde nasıl bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 27 Ekim 2011; 16:32:14 >
  • yalnız değilmişim :)
  • Araç kullanmak var ,araç kullanmak var :)
    Ehliyei almakla araç kullanılsa keşke ama kullanılmıyor. 15 yıllık şöförüm diyorsunuz araçları çok iyide tanıyorsunuzdur ama dikkatiniz azsa o 15 yıl bir işe yaramaz trafikte herşeyin dikkat etmekten ve trafiği sezebilmekten geldiğini çözemediyseniz size diycek bir lafım yok. O video'da aracı kullananda benim ve videoyu izlediyseniz eğer video'nun bir yerinde lastikle ilgili başka bir yerinde sollamayla ilgili ağzımdan kelime çıkıyor. Hız yapmak gaza basmayla olmuyor bunun farkındayız farkında olmasam burda şuanda yazcak durumda olmazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34 dm 0958

Araç kullanmak var ,araç kullanmak var :)
    Ehliyei almakla araç kullanılsa keşke ama kullanılmıyor. 15 yıllık şöförüm diyorsunuz araçları çok iyide tanıyorsunuzdur ama dikkatiniz azsa o 15 yıl bir işe yaramaz trafikte herşeyin dikkat etmekten ve trafiği sezebilmekten geldiğini çözemediyseniz size diycek bir lafım yok. O video'da aracı kullananda benim ve videoyu izlediyseniz eğer video'nun bir yerinde lastikle ilgili başka bir yerinde sollamayla ilgili ağzımdan kelime çıkıyor. Hız yapmak gaza basmayla olmuyor bunun farkındayız farkında olmasam burda şuanda yazcak durumda olmazdım

trafiğe kapalı alanda sana bir show yaparım ağzın açık kalır. İleri sürüs eğitimide aldım 16 ay. Araçların imkan ve kabiliyetlerini iyi bilirim. Piyasada bulunan birçok aracı kullandım test ettim. Trafikte sahinle bile inatlaşmam. Makasın kralını atarım ama atmam. Ben ne kadar iyi şöför olsamda ne kadar kendime güvensemde masum insanların hayatını eğlenecem diye tehlikeye atmam atamam.. 3 dk geç varırım gidecegim yere ama varırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

quote:

Araç kullanmak var ,araç kullanmak var :)

trafiğe kapalı alanda sana bir show yaparım ağzın açık kalır. İleri sürüs eğitimide aldım 16 ay. Araçların imkan ve kabiliyetlerini iyi bilirim. Piyasada bulunan birçok aracı kullandım test ettim. Trafikte sahinle bile inatlaşmam. Makasın kralını atarım ama atmam. Ben ne kadar iyi şöför olsamda ne kadar kendime güvensemde masum insanların hayatını eğlenecem diye tehlikeye atmam atamam.. 3 dk geç varırım gidecegim yere ama varırım.

Senin yapacağın her hareketi yaparım bundan emin olabilirsin. Sen eğitim alırsın yapmak için ama bana bunu yap de mantığını göriyim yaparım. Karşınızdaki kişiyi küçük görmeyin. Çoğunuz ehliyeti olmadan arabaya binmişsinizdir ben ehliyet kursunda kontak çevirdim ve 1 saat bile düzgün ders vermedi hoca . Sen önceden sürmüşsün biliyorsun dedi onun yerine acemi olan annemi çalıştırdı sadece . Sınav'dan 100 ile geçtim ve kursta 100 alan 2 kişiydik sadece . Ben bu haldeyken Allah'a şükür hatasız araç sürüyorken sen eğitim almışsın onuda bunuda en iyisini yaparım diyorsun ben senden de iyisini yaparım ama şunuda demek gerek . O makas atanlar var ya sövüp durduğunuz ! Normal seyir halindeyken makas atmayan bir sürücüye göre kendini kurtarma oranı daha yüksektir . Bununda aksini iddaa eden varsa ben susarım bu konuda .

Ayrıca o hayranlıkla videolarını ,zlediğimiz ken block'un bile o video çekilirken baya kazası var

• @34DM0958

Şu forumdakilere sor bakalım yaptıklarının doğru olduğunu söyleyen bir kişi çıkacak mı?
  • yorum yapmıyorum artık. Aracıma kamera taktırmaya karar verdim artık her gun tuttugum kayıtları yollayacağım trafiğe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

@34DM0958

Şu forumdakilere sor bakalım yaptıklarının doğru olduğunu söyleyen bir kişi çıkacak mı?

Yaptıklarımın doğru yada yanlış olduğuna başkalarının düşüncesi karar vercek değil.
    O videoyu izledin mi arkadaş ?
    Hız sınırı 120 km/h % 10 payla 142 km/h kadran sapmasıyla 150 km/h kadar çıkabilir. Araçtan araca değişir.
    Benim orda max gördüğüm 140 km olcak . Hata olan yeri ?
    Makas diyorsunuz o video'da kaç tane makas var say bakalım birde ve sinyal verilmeden yapılan birşey söyle . O video makaslarla dolu olsa adı Hafiften makas olmaz. Senin doğrularınla benim doğrularım bir olsaydı eğer renkler ve zevkler tartışılmaz diye bir düşünce ortaya çıkmazdı .

@_Mysterious_
    Valla Polisler keşke kurallara uysa . Trafik polisi anons geçiyor gidiyor dönerken anons geçiyor gidiyor. Bunlara kaydı göndersen ne olacak ? Burdan bu hızla bu plakalı araç geçiyor mu diyceksin ? yada sollama yapdı ? Boş konuşmanın anlamı yok . Ben acelem olduğu zaman sivil polisin yanından 120 km/h hızla geçtim plakamı aldı . Ama birşey oldu mu ? Yok. Hataları sen düzeltemezsin. Önüne gelene ehliyet verilen bir ülkede yaşıyorsun .Sadece cezayı çok yazdıkları zaman kotalarını doldurmak zorunda kaldıkları an olan bir ülke burası .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

@34DM0958

Yaptıklarımın doğru yada yanlış olduğuna başkalarının düşüncesi karar vercek değil.
    O videoyu izledin mi arkadaş ?
    Hız sınırı 120 km/h % 10 payla 142 km/h kadran sapmasıyla 150 km/h kadar çıkabilir. Araçtan araca değişir.
    Benim orda max gördüğüm 140 km olcak . Hata olan yeri ?
    Makas diyorsunuz o video'da kaç tane makas var say bakalım birde ve sinyal verilmeden yapılan birşey söyle . O video makaslarla dolu olsa adı Hafiften makas olmaz. Senin doğrularınla benim doğrularım bir olsaydı eğer renkler ve zevkler tartışılmaz diye bir düşünce ortaya çıkmazdı .

@_Mysterious_
    Valla Polisler keşke kurallara uysa . Trafik polisi anons geçiyor gidiyor dönerken anons geçiyor gidiyor. Bunlara kaydı göndersen ne olacak ? Burdan bu hızla bu plakalı araç geçiyor mu diyceksin ? yada sollama yapdı ? Boş konuşmanın anlamı yok . Ben acelem olduğu zaman sivil polisin yanından 120 km/h hızla geçtim plakamı aldı . Ama birşey oldu mu ? Yok. Hataları sen düzeltemezsin. Önüne gelene ehliyet verilen bir ülkede yaşıyorsun .Sadece cezayı çok yazdıkları zaman kotalarını doldurmak zorunda kaldıkları an olan bir ülke burası .

1) 120/10=12
    120+12=132

Sen 140 la gittiğine göre hız sınırını aşmışsın demektir.Bir de 150 ye kadar çıkabilirim demez mi off off...

2) Makas atmak tehlikeli ve yasak bir harekettir.1 tane atmışsın 1000 tane atmışsın sonuç değişmez.YASAK!
    Kimsenin canını tehlikeye atmaya hakkın yok.
    3) Gidipte makas atarken sinyal vermişsin vermemişsin ne değişir.Yaptıklarını haklı mı gösterir?

• Trafikte seyreden Transporter, Renault master, Ford Transit ve tuhaf ticari birçok aracın sürücüsü kötü şofördür. Taksiciler ve minibüsçüleri saymıyorum bile. Her yol onların, sıkışık trafikte bie önünüze kırıp şerip değiştiren saygısız, çapulcu mallar mı ararsın, uzun falarını gece gündüz açan davarlar mı ararsın, takip mesafesini bilmeyen sığırlar mı ararsın hepsi yollarımızda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Trafikte seyreden Transporter, Renault master, Ford Transit ve tuhaf ticari birçok aracın sürücüsü kötü şofördür. Taksiciler ve minibüsçüleri saymıyorum bile. Her yol onların, sıkışık trafikte bie önünüze kırıp şerip değiştiren saygısız, çapulcu mallar mı ararsın, uzun falarını gece gündüz açan davarlar mı ararsın, takip mesafesini bilmeyen sığırlar mı ararsın hepsi yollarımızda.

Üstüme alınmadım ama bu şekilde herkesi zan altında bırakmanız yanlış. Ben servisçiyim ve dediğiniz türden insanlarla karşılaşmakla birlikte binek araçlarla da yapılan birçok saçmalığa şahit oldum. Ayrıca konuyu toz duman götürüyor. Kalp kırmaya gerek yok arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Trafikte seyreden Transporter, Renault master, Ford Transit ve tuhaf ticari birçok aracın sürücüsü kötü şofördür. Taksiciler ve minibüsçüleri saymıyorum bile. Her yol onların, sıkışık trafikte bie önünüze kırıp şerip değiştiren saygısız, çapulcu mallar mı ararsın, uzun falarını gece gündüz açan davarlar mı ararsın, takip mesafesini bilmeyen sığırlar mı ararsın hepsi yollarımızda.

Üstüme alınmadım ama bu şekilde herkesi zan altında bırakmanız yanlış. Ben servisçiyim ve dediğiniz türden insanlarla karşılaşmakla birlikte binek araçlarla da yapılan birçok saçmalığa şahit oldum. Ayrıca konuyu toz duman götürüyor. Kalp kırmaya gerek yok arkadaşlar.

Zaten birçok araç dedim. Adam gibi kullananlara lafım zaten yok.

• Evet yapan kişilere söylüyoruz bizde her transit sürene demiyoruz tabii ki.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.