Şimdi Ara

ecza depolarında çalışanlar yardımcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
29.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben ecza deposunda çalışmayı düşünüyorum da biraz olsun bilginiz varsa paylaşır mısınız? ağır mıdır maaş falan sabit mi,

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ecza Depolarında Çalışanlar Yardımcı Olabilir Mi?

Ecza depoları, ilaçların ve tıbbi malzemelerin saklanması ve dağıtılmasında hayati bir rol oynarlar. Bu depolar, sağlık sisteminin verimli ve etkili bir şekilde işlemesi için gereklidir.

Ecza depolarında çalışanlar, çeşitli görevlerden sorumludur ve sağlık sektörünün sorunsuz çalışmasına yardımcı olurlar. Bu görevler arasında şunlar yer alır:

• İlaçların ve tıbbi malzemelerin kabulü ve kontrolü
    • Siparişlerin alınması ve işlenmesi
    • Envanter yönetimi ve tedarik zinciri optimizasyonu
    • Hastanelere, eczanelere ve diğer sağlık kuruluşlarına ilaçların dağıtımı
    • Müşteri hizmetleri ve teknik destek sağlama

Ecza depolarında çalışanlar, ilaçların ve tıbbi malzemelerin güvenli ve zamanında teslim edilmesini sağlarlar. Bu, hastaların ihtiyaç duydukları tedaviye zamanında erişebilmeleri için çok önemlidir.

Eğer eczacılık sektöründe çalışmayı düşünüyorsanız, ecza depoları çeşitli kariyer fırsatları sunmaktadır. Alliance Healthcare, Bek Ecza Deposu ve İstanbul Ecza Koop gibi büyük ecza depoları, rekabetçi maaşlar ve çalışma şartları sunar.

Ecza deposunda çalışmakla ilgileniyorsanız, sektörle ilgili yorumları ve maaş bilgilerini çevrimiçi olarak araştırmak faydalı olabilir. İstanbul Ecza Koop çalışanı yorumları ve Bek Ecza Deposu maaşları gibi anahtar kelimeleri kullanarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Ecza depolarında çalışanlar, sağlık sektöründe önemli bir rol oynarlar ve sağlıklı bir toplumun korunmasına yardımcı olurlar. Bu alanda kariyer yapmayı düşünüyorsanız, ecza depoları çeşitli fırsatlar sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hangisi istanbul ecza koop mu Hedef mi Selçuk mu ?
  • Treth kullanıcısına yanıt
    bursa ecza
  • Çalışmadığım yerden sordun.

Ben istanbul ecza koop ta çalıştım 7 yıl. Cidden ağırdı iş. Ama istanbul ecza koop Türkiye piyasasının %65'ine sahip o sebepten çok fazla iş oluyordu senin çalışacağın ecza deposunun piyasa payı eğer bir şubede çalışacaksan o şubenin üye eczane sayısına göre iş yoğunluğu değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Çalışmadığım yerden sordun.

Ben istanbul ecza koop ta çalıştım 7 yıl. Cidden ağırdı iş. Ama istanbul ecza koop Türkiye piyasasının %65'ine sahip o sebepten çok fazla iş oluyordu senin çalışacağın ecza deposunun piyasa payı eğer bir şubede çalışacaksan o şubenin üye eczane sayısına göre iş yoğunluğu değişir.

maaş durumları nasıl acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmurat60

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Çalışmadığım yerden sordun.

maaş durumları nasıl acaba

Benim çalıştığım yer kooperatifti. Eczacıların bir araya gelerek kendilerine çalışması için oluşturdukları bir yapı.

Kar edemez ve parayı alacak bir patronda yok ortada bu sebepten dolayı sosyal haklar iyiydi maaşta eh işte fena değildi. 2008 de çıktım oradan 1450 tl para alıyordum 2 ayda bir çift maaş veriyorlardı.

• teşekürler bilgiler için benim araştırdığım yerde kooparitif ama maaşı o kadar değil sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmurat60 -- 11 Ocak 2014; 23:45:45 >
  • konum hemen 2 sayfaya düştü bu ne hız böle
  • başka yokmu fikri olan
  • arkadaşlar bende bugun görüstüm alliance healthcare ecza deposu ile aydında baslıcam işe nasıp olursa fakat şartları nasıl bilen varmı maaşı 1600 dedi insankaynakları baska imkanları varmıdır nedir? esnek çalısma saatine uyarmısın dedi mesai yapsan sıkıntı olurmu yok dedim yanı bu ne demek ayıp olur diye birsey soramadımda maaşım elime gecen net ne olur? çalısan varmıdır bu firmada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.