Şimdi Ara

Honda Civic vs Peugeot 508 Bütçe 1.400.000 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Malesef evet , ve en dolu paketinde bile hala koltuklari manuel elektrikli koltuk koymaktan bile acizler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • citm C kullanıcısına yanıt

hocam segment konusunda mm olculerıne takılmayalım. Civic c segmentı dedıgınız arac 50 sene parcası bulunabılıyor alan adam olene kadar kullanan var yanı aracı.. Avrupa araclarda durum farklı. Tabıkı 508 d segmentı daha karmasık daha detaylı daha ozenerek uretılen bır arac. PArcası vs de daha pahalı olacak ve satış adet hedeflerı bellı olan bır arac . O nedenle tabıkı ıkı aracı kıyaslayamyız. Biri luks segment biri ise f/p aracı. Zaten civic yılın otomobılı secildi butün kıtalrda ayrı ayrı yanı buraada hangı noktada kıyas yapılacak orası onemlı.ş D sınıfısıysa d sınıfının en ıyı araclarından bırı 508, c sınıfısıysa zaten o sınıfında en iyi araclarından civic. Yanı ıkısı de kıyaslanamaz yanı konuyu acan arkadasın zaten bu soruyu sorması yanlış . Bellıkı arabadan anlamıyor sadece cok arastırma yapıp sınıfının en ıyı araclarını bulmus.

KONU SAHİBİNE:

Alıp 3 -5 sene sonra satacaksan parcasını bulması zorlasacak , parca gelmesı 1-2 hafta surecek olan arac 508 .

Alıp torunuma bırakacam diyorsan civic.

Ha turkıyede yasıyorum araba degil vergiye para veriyorum benden buyuk enayı yoktur dıyorsan civic veya 508 alınır ıkısıde en guzel araclardır

Yok ben enayı degılım ucuz f/p bişey alayım kalan parayla da yer içer gezerim keyfıme bakarım dıyorsan egea megea al geç işte turkıyede arabaya para vermek enayılık cunku asgarı ucret , döviz kurları, vergiler, dunyanın en değersiz para birimlerinden turk lırası nı kullandıgımız aşikar çunku

• Alıp 3 -5 sene sonra satacaksan parcasını bulması zorlasacak , parca gelmesı 1-2 hafta surecek olan arac 508 .

Alıp torunuma bırakacam diyorsan civic.

Ha turkıyede yasıyorum araba degil vergiye para veriyorum benden buyuk enayı yoktur dıyorsan civic veya 508 alınır ıkısıde en guzel araclardır

Yok ben enayı degılım ucuz f/p bişey alayım kalan parayla da yer içer gezerim keyfıme bakarım dıyorsan egea megea al geç işte turkıyede arabaya para vermek enayılık cunku asgarı ucret , döviz kurları, vergiler, dunyanın en değersiz para birimlerinden turk lırası nı kullandıgımız aşikar çunku

• Vril kullanıcısına yanıt

yav adam neden elektrıklı koltuk koysun 10 sene sonra kullanan adam bozulunca parcasıydı düğmesiydi ustasıydı ugrassın dıye mı? Sen turkıyede yasıyorsun arabanın filtrelerini bile düzgün değiştirebilen usta bulmakta zorlanıyoruz elektrıklı koltuk bozulunca kalan hayatın sanayıde gecer 10 sene sonra. Hİçmi 10 yasından buyuk araca bınmedınız. Tr de kı aracların yas ortalaması 15 trafıktekı

• Haklısınız tabide insan birazda donanım istiyor işte, bu arada civic fc5 alcam yeni kasa değil 1.5 rs motordan onlar nasıl sizce

• citm C kullanıcısına yanıt

Nihayet arabadan anlayan birisi yorum yapmış, klavyene sağlık kardeşim. 👏👏👏

• 2015 Civic sıfır aldım kullandım, yenilerini bilmiyorum ama para verip almam tekrar. Anlamsız pahalı yetkili servis, ultra ince boya, aşırı kabin içi gürültü, güçsüz atmosferik motor. Tek artısı bana göre piyasasının hızlı olması. Bu arada arka koltuk diyenler, burda araç muhabbeti yapanların büyük kısmı bence sürücü, bırak arkayı arkada oturan düşünsün ki genelde çocuk, anne, baba vs olur. 😅

• false6 kullanıcısına yanıt

Kabin içi ses gerçekten çok mu fazla ? Atmosferik motordan bende şikayetçiyim, o yüzden 182 hp RS. alıyorum, 508 de benimde aklım kaldı 508 kesin alcam ama 1.6 benzinlileri artık üretilmiyor 1.5 dizel geliyor onlarda 130 hp bu araca hantal kalır diye düşünüyorum.

Atmosferik motorda evet, araç bağırıyor ama gitmiyor. Bahsettiğim 2015 tabi, yeni kasalarda belki iyileştirme yapmışlardır veya turboda bu kadar motor sesi olmaz. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

508 de dizel motor hantal değil kesinlikle ama araca yakışmıyor😃 bnde gt var bide golf 8 var segmenti değil ama içinden geçiyor her manada. Civic in piyasası var başka türlü kıyas falan komedi zaten. Bu saatten sonra sıfır 508 alma 408 alman daha mantıklı olur. 2.el 508 uygun geliyorsa tercih edilebilir.

Hepsi iyidir zevkine göre seç al ama çok ayrıntıya takilcak durumlar değil ben olsam 3-5 ekler Tesla model y alırım yada hiç almam model fln yükseltmek elimdeki aracla devam :)

• SertyAdams kullanıcısına yanıt

Peki 2020 1.6 puretech gt line almakmi (2.el 1.400 tl) yada biraz daha fazla ekleyip 1.5 dizel almakmi mantıklı sizce.

Hiz yapmayı seven birisiyim uçuk kaçık derece değil ama tabiki , 1.5 dizel alıp yazılım atarsam 160 170 hp lere çıkıyormuş sizce bu şekilde mantikli bir işlem olurmu ?

• Elektrikli araca şuan pek giremem yaygınlaşana kadar , ayrıca tesla en erken 2024 başı teslim yapıyor şuan aracim yok acilen bir tane almak zorundayım

illa 508 ise benzinli almanı tavsiye ederim tabi yakıt derdin yoksa😀 Dizeli de kullandım şehir içinde normal kullanımda tek fark motorun sesi ve ekonomik olması. Tork yüksek olduğu için düşük hızlarda benzinli gibi. Uzun yol yapıyorsanız iş değişiyor ara hızlanma son süratte benzinli açık ara önde.

• "dünyanın parasını vereyim, ama alırken nasıl kullanacağımdan çok nasıl satacağımı, kendimden çok satacağım adamı, sanayideki ustayı... düşüneyim" diyen çarıklı milyonerler yüzünden, D segmentinin en iyi örneklerinden bir arabanın, C segmenti filo arabası ile kıyaslanmasına da şahit oluyoruz.

Doblo alın geçin bence ikinci elde kolay satarsınız, parçası da kolay bulunur, bu kafa yapısına en yakışanı bu.

o zmn kullanıcısından git 90 model mazda al idare et onunla. Zaten mazdayı surdukten sonra bıdaha 1,4m arabaya para vermezsın mazdayı da ıkıncı arac olarak koyarsın kapında durur satamazsın keyıflı arac

• Aynı yaştayız.Ben olsam Civic alırdım.Fransıza hiçbir zaman ısınamadım.Bugün bende inceleyeceğim Civici.

• ilkerakar İ kullanıcısına yanıt

👏👏👏👏👏👏👏

• İkinci el 508 benzinli derim, hele hele 225 HP olursa tadından yenmez. 1.5 dizel o araca yapılan en büyük kötülüktür bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.