Şimdi Ara

Honda Civic-Xiaomi Android Auto Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, 2017 model honda civic aracımda xiaomi 11t cihazımla kablolo android autoya bağlanamıyorum. Sorun telefonda olabilir mi diye önce başka bir sürü telefonla aracıma bağlanmayı denedim ve hiçbirinde sorun yaşamadım. Başka xiaomi cihazlar veya android başka marka cihazların hepsi bağlandı. Apple car playe de bağlanmakta sorun yaşamıyorum. İşin ilginç kısmı xiaomi 11t cihazımla başka araçlara kablolu veya kablosuz şekilde anroid autoya bağlanabiliyorum. Benim telefon sadece benim araca bağlanmıyor veya başka bir deyişle benim araç sadece benim telefonu kabul etmiyor  Bağlantınızı kontrol edin vs gibi bir hata ile bağlanamıyorum. Sorunun çözümü sizce ne olabilir?

• kabloyu değiştirmeyi denedin mi?

• Basitten başlayarak zora doğru adım adım gidin. İlk iş telefondan android autoyu güncelleyip deneyin.

Olmazsa aracın ekranından bluetooth ve akıllı telefon ayarlarına girip telefonu silin. Telefonda da bluetooh listesinden honda htf'yi silin. Aracı ve telefonu kapatıp açın.

Yine bağlanamazsanız aracın ekranını fabrika ayarlarına döndürün.
  • Önce tanımlanmış cihazını silin sonra tekrar kurulum yapın.

• söylenen şeylerin tamamını denedim. kablo değiştirdim herşeyi silip tekrar yükledim ancak benim araca benim telefon harici her telefon bağlanıyor, benim telefonda benim araç harici her araca bağlanıyor:(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.