Şimdi Ara

TÜVTÜRK Randevusuna erken gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
35.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tüvtürk den randevu saati alıp orda bir de numeratörden bir numara daha alınıp sıraya giriliyor biliyorsunuz.

Sabah erkenden halletmem gerekiyor ama öğleden sonra saat 15:00 e veriyor sistemleri. 15:00 e randevu alıp yine de sabah erken 8 de gitsem numeratör numara verir mi. Yani işimi halledebilirmiyim sorun olur mu. Bunu deneyen oldu mu hiç?

• Yapay Zekanın Yanıtı

TÜVTÜRK Randevusuna Erken Gitmek: Bilmen Gerekenler

TÜVTÜRK araç muayene randevusuna saatinden önce gitmek, bazı avantajlar sağlayabilir. Erken gitmek için aşağıdaki nedenleri göz önünde bulundurabilirsin:

• Bekleme Süresini Azalt: Randevu saatinden önce gitmek, bekleme süresini azaltmana yardımcı olabilir. Özellikle yoğun dönemlerde, erken gitmek sıra bekleme süresini kısaltabilir.

• Daha Az Kalabalık: TÜVTÜRK istasyonları randevu saatlerinde kalabalık olabilir. Erken gitmek, daha az kalabalık bir ortamda muayeneni yaptırmana olanak tanır.

• Daha Kapsamlı Muayene: Erken gitmek, muayene görevlisine aracını daha kapsamlı bir şekilde inceleme fırsatı verir. Bu, potansiyel sorunların daha erken tespit edilmesine yardımcı olabilir.

• Esneklik: Randevu saatinden önce gitmek, daha fazla esneklik sağlar. Geç kalma veya trafik sıkışıklığı gibi beklenmedik durumlarla karşılaşırsan, hala zamanın olur.

TÜVTÜRK randevusuna erken gitmeyi düşünüyorsan, aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• İstasyonun erken giriş saatlerini kontrol et.
    • Gerekli belgeleri, örneğin ruhsat ve kimlik kartı gibi, yanında getir.
    • Aracını temiz ve hazır bir durumda getir.

Genel olarak, TÜVTÜRK randevusuna erken gitmek aşağıdaki faydaları sağlayabilir:

• Bekleme süresini azaltma
    • Daha az kalabalık bir muayene deneyimi yaşama
    • Daha kapsamlı bir muayene alma
    • Esneklik kazanma

Randevu saatinden önce gitmeyi seçip seçmemek, bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Ancak, bu faktörleri göz önünde bulundurarak bilinçli bir karar verebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben randevu alıp gittiğimde, benimle birlikte gelip sıradan numara alanlar benden önce girdiler.
    İşin yoksa sabahtan gidip sıra numarası al, erken gelirse girersin.
    Randevu alırsan tekrar sıra verirlermi bilemem.
  • randevu zamanı sizden önce olup da numaratörden aldığı sıra numarası sizden sonra olsa bile sizden önce girerler. sistem öncelik tanıyor. sizin randevu zamanınızdan önce olup da numaratörden numara alan kimse yoksa sıra size gelir.
  • Randevu saatinizden onceye sira vermez.
  • Randevu saatinde de gitseniz sıra numarası verdikleri için aracınızı muayene sırasına göre sokuyorsunuz yani erken gitmek geç gitmek aslında hikaye ne yaparsanız yapın her halükarda en az 2 saat gidiyor
  • Duruma göre olabilir ama o kadar erken gitmek bazen işe yaramayabilir 1-2 saat önce gitmek daha mantıklı. Önceliği sistem her zaman randevu zamanına göre verir, eğer orada bir boşluk olursa sistem otomatik olarak sizi muayene sırasına atar. Yani randevusuna gelmemiş insanların olması lazım ki size sıra gelsin.
  • Ben birkac ay once randevumdan 1 saat erken gittim numara aldim, yine tam saatinde yandi numaram bir seye yaramadi erken gitmem.
  • Sen saat 3 e aldıysan randevuyu seni baştan 600 lu rakamlara numara veriyor ama sen erken gidince seninle birlikte işlem yapan erken saatli randevular a 200 lü rakam veriyor ve haliyle 600 lu rakamlara saat 3 den önce gelmiyor. Yani boşuna erken gitme
  • Muamele 15 dk, Kontrol 15 dk sürüyor. Ama denilen saatte gidilmesine rağmen 2 saatten önce çıkamıyorsun.

Parayı nakit almaları da cabası. Ne güzel sistem kurmuşlar. Paranla eziyet.

Bildiğim kadarıyla randevu saatinden önce gitmenin bir getirisi pek olmuyor. Sadece randevu saatinde ilk seni alırlar muhtemelen. 15 dk karın olabilir.
  • 4 kere muayeneye girdim randevu saatinden 15 dak. evvel gelip numara aldım tam saatinde çağırdılar yarım saat sonra işim bitmişti, daha ziyade diğerlerine göre araç yoğunluğunun az olduğu şile'yi tercih ediyorum hazır oraya gitmişken bir de balık ziyafeti yapıyorum iyi oluyor
  • Randevu saatinden yarım saat önce numara alınabiliyor.
  • vermez . boşuna beklemiş olursunuz gün boyu.
  • ben iki saat öncesinde gittim benimle birlikte 13 saatine randevu alanlar benden önce girdi benim randevum 15ti 13:52'de işim bitmişti. Yani 14 randevularından da önce işimi halletmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.