Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam genelde 2.0 litrelik motorlara konuluyor otomatik şlanzıman ama bellide olmaz hondan bu
  • 90 bin tlden aşagı vermezler
  • o zaman 60.000 tl civarında 2.el suv tavsiyelerinizi bekliyorum heralde bu şartlar altında cr-v den vaz geçicem.......
    dizel - otomatik - 60.000 tl civarı...............
  • Konu dağılmış.ben aslında otomatik olmamasını gayet normal karşılıyorum çünkü henüz ne yapacağı belli olmayan bir motora otomatik kombinasyonu getirmelerine çok şaşırırdım ve daha temkinli yaklaşırdım.120 hp 300 tork1500 küsür kilo bir araca yeter diye düşünüyorum çünkü bu aracı alacak çoğu kişi off road yapmayacak .tek çekincem donanımdan kısmaları executive oldukça dolu.Hondanın pek huyu değildir ama hep beraber görücez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ererdur

Konu dağılmış.ben aslında otomatik olmamasını gayet normal karşılıyorum çünkü henüz ne yapacağı belli olmayan bir motora otomatik kombinasyonu getirmelerine çok şaşırırdım ve daha temkinli yaklaşırdım.120 hp 300 tork1500 küsür kilo bir araca yeter diye düşünüyorum çünkü bu aracı alacak çoğu kişi off road yapmayacak .tek çekincem donanımdan kısmaları executive oldukça dolu.Hondanın pek huyu değildir ama hep beraber görücez.

Ben de merak ediyorum inşallah 1.6 motor diye 2.0 donanımından kısılmaz.
  • tahminlerime göre 85 düz olanı dolu olanı ise 95 bin lira civarı olcak tabi böle olursa qasqai almaya devam edcez
  • Yeni CRV Lifestyle Otomatik Vites 2.0 Benzinli 95.700 TL iken ne 95, ne 90 olsa olsa 85 TL
  • honda çok tuhaf bir firma. uzun yıllar 1.6 dizel motor üretmemek için direndi ve milleti renault'nun çirkin araçlarına mahkum etti. bu büyük pastadan pay kapabilmek için volkswagen geç de olsa iyi bir hamle yaptı. bence honda'nın çok acil olarak sedan araçlarına 1.6 dizel motor koyarak piyasaya sürmesi gerekli. crv filan sonraki işler.
  • 80-85'i geçeceğini ben de düşünmüyorum. Hatta söyledikleri gibi pastada gözleri varsa başlangıç fiyatı daha da aşağılarda olabilir.
  • Arkadaşlar uzun zamandır takip ettiğim bir blog sitesinde, aşağıdaki gibi İngiltere şatış fiyatları verilmiş. Ben honda.co.uk sitesine teyit için baktım ancak bulamadım.

S (giriş seviyesi)= 22,800 sterlin
    SE (orta seviye)= 24,660 sterlin
    SR (üst seviye)= 26,880 sterlin

Bundan öncede yeni kasa leon' u takip ediyordum. İlk önce İngiltere' de satılmaya başlamış, daha sonra ülkemize gelmişti. Ülkemize, İngiltere fiyatlarından (aynı donanım seviyelerinde) 4-5 bin TL daha ucuza girmişti.

Eğer Honda' da aynı şekilde bir fiyat politikası izlerse, giriş seviyesi 65-70 bin aralığında olur diye tahmin ediyorum. Daha doğrusu talep ediyorum
  • civic hb 65500 iken crv nin 75-80 binden başlayacağını düşünmek bence çok iyi niyetlilik ama ben sanmıyorum. inşallah dediğiniz gibi olur...
  • Kaç gündür Ankara dayım üşenip de bir Honda bayisine gitmedim ya CR-V lere bakmak için..
  • ben uğradım,kasımda gelecek dediler...
  • Ekimde gelecegi kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: undefined2

Ekimde gelecegi kesin

Kesin bilgiyi nerden aldınız ? Fiyatla ilgili bilgi var mı?
  • güzel haber..
  • Ülkeye gelmesi ile teslimat aynı şey değil arada 15 gün ile 1 ay arası oynar Kasım dan önce teslimat olacağını sanmıyorum.arkadaşlar donanım ile ilgili bilgisi olan veya honda merkez ile görüşen varmı donanım aynı kalacakmı acaba?

• Kendin sor kendin cevap ver oldu ama link te olan deneme sürüşündeki araç crv nin bütün donanımına sahipmiş
    http://sozcu.com.tr/otomotiv/dizel-cr-vnin-rakibi-yok.html

• Civic 1.6 dizel ve CR-V 1.6 dizel aynı vergi dilimindeler.
    İngiltere Başlangıç fiyatları
    Civic HB Dizel 1.6 i-DTEC (Diesel) Manual £19,575
    CR-V Dizel 1.6 i-DTEC (Diesel) Manual £22,800

Türkiye ile İngiltere fiyatları yaklaşık aynı eğer daha pahalıya kazık olmuş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinoka -- 24 Ağustos 2013; 18:54:09 >
  • arkadaşlar honda ingilterede bizde executive donanım denen donanımında 1.6 dizel seçeneği yok. anladığım kadarı ile sadece lifestyle versyonu ile türkiyeye gelecek. yani cam tavanı unutsak iyi olur. tabi deri kaplama ve anahtarsız girişte gitti üzgünüm...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.