Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklısınız ama yerden yüksek ve geniş olması ve ekonomik olması ve de modern tasarımlı Honda iç mekan sizcede güzel olmazmıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü ve genişlik sizi tatmin ediyorsa alabilirsiniz tabi... Benim şahsi görüşüm, bi araca 80 bin lira bayılıyorsam her yolda gitmeli, karda kışta bozuk yollarda diğer araçlardan görsellik dışında bi farkı olmalı...
  • tercihler tartışılmaz
    4×4 savaş arabası
    4×2 oyun arabası

• 80 bin bayılsanızda dediğiniz araç yok.. Hem 4 çeker olacak hemde kalitesi konforu iyi olacak... Bence siz de duster alın

• quote:

Orijinalden alıntı: SS-Benz

80 bin bayılsanızda dediğiniz araç yok.. Hem 4 çeker olacak hemde kalitesi konforu iyi olacak... Bence siz de duster alın

Ford kuga 4x4 180 hp 85000

• ererdur E kullanıcısına yanıt
    bu araca tüp takltırsak nasıl olur acaba varmı bilginiz ?
  • Sayın arkadaşım, dediğiniz araçta güzel ama maalesef benzinli ve tüketiminin şehiriçi 10 lt. Üzeri.. Bence yeni kuga tutulmaz, bundan 15 yıl önce olaydık iyi tutulurdu. :)

• Öncelikle fransızca çok boktan bir dil dinlemesi bile zor arkadaş. :)
    araba daha 165 KM de çok yakması normal ilk 5000 km de istenilen seviyeye zaten düşmez. bir de o yakıt tüketimi econ moddayken ulaşılabilen bir değer. arabayı test eden arkadaşın tüketimden çok performansa baktığını düşünüyorum. Bu da oldukça arttırmıştır tüketimi.
    Bu arada 80 000 e 6lt yakan dolu paketli bir SUV almak bence mantıklı. bu kadar geniş ve büyük bir aracı kullanacaksın ve 6lt yakacaksın. ve arabanın da performans problemi yok.
    5 yıl yoğun kullanımda zaten araç 60 000 olan araçlarla aynı maliyete gelecektir bu benzin fiyatlarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ererdur

quote:

Orijinalden alıntı: SS-Benz

80 bin bayılsanızda dediğiniz araç yok.. Hem 4 çeker olacak hemde kalitesi konforu iyi olacak... Bence siz de duster alın

Ford kuga 4x4 180 hp 85000

SUBARU XV 1.6 AWD CVT Comfort Lineartronic 66.949 TL
    SUBARU XV 1.6 AWD CVT Elegance Lineartronic 70.949 TL
    SUBARU XV 1.6 AWD CVT Premium Lineartronic 79.949 TL

1.6 , 116hp falan ama en azından 4x4 ve otomatik :)
  • Haftasonu yeni CRV i bayide inceleme fırsatım oldu, araç oldukça heybetli, benim ihtiyacım olan 4x4 ü de karşılıyor ancak yerden yükseklik olarak 17 cm değeri çok az, bir de yan basamakların Türkiye'ye gelen araçlarda standart olarak takılacağı bilgisini verdi yetkili, bu durumda 4x4 bile olsa tam tamına şehir SUV u oluyor, bunun dışında bir kullanımı olamaz.
  • ilteris_ kullanıcısına yanıt
    150 tork var araçta. ayrıca buna hemen lpg lazım. onu da eklemek lazım fiyata. Ayrıca en dolu donanım seviyesi olan premium ancak lifestyle ile aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnRSL

Haftasonu yeni CRV i bayide inceleme fırsatım oldu, araç oldukça heybetli, benim ihtiyacım olan 4x4 ü de karşılıyor ancak yerden yükseklik olarak 17 cm değeri çok az, bir de yan basamakların Türkiye'ye gelen araçlarda standart olarak takılacağı bilgisini verdi yetkili, bu durumda 4x4 bile olsa tam tamına şehir SUV u oluyor, bunun dışında bir kullanımı olamaz.

o yan basamaklar bence çok kötü duruyor. sportage aracıma da taktırmamıştım.
  • serkaf S kullanıcısına yanıt
    70 bin liralık araba alan birisi ortalama 7 litre benzin yakan bi araca rahatça binebilmeli. Binemiyorsa almasın zaten o paraya araba... Ayrıca 3-4 tane donanımı 4x4 e değişmem. Şahsi fikrimdir, en makulu bu demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

70 bin liralık araba alan birisi ortalama 7 litre benzin yakan bi araca rahatça binebilmeli. Binemiyorsa almasın zaten o paraya araba... Ayrıca 3-4 tane donanımı 4x4 e değişmem. Şahsi fikrimdir, en makulu bu demiyorum.

İlteriş bey anladık bir sonraki hedefiniz subaru ve doğal olarak rakiplerede bakıyorsunuz, Buda ok... Fakat yanlış anlamadıysam 7 lt. Benzin tüketim falan demişsiniz, subaru içinse bu çoook çok yanlış bir bilgi olur sizin içinde bilmeyenler içinde.. ;)

• Arkadaşlar bugün aracı inceledim, tasarım olarak da malzeme kalitesi olarak da çok başarılı buldum.Hatta iddia ediyorum bu araca en çok siyah ve füme yakışır, kırmızı ve beyaz hikaye bence.

1.6 dizel meselesine gelince temsilci çok net konuştu, araç ekim ayında gelecekmiş ve 90.000'den başlayacakmış.Yani en boşu o para. Vergi yüklü 2.0 motorla aynı fiyat.

İnsaf diyorum.Bu kadar da fiyatlandırmada suistimal olmaz!!! Açık konuşayım 4*2 manuel 1.6 dizel alacağıma (bu fiyatlarla) 2.0 4*4 alır tüpü dayarım her türlü.

• Agresif sürücü için o araba 10 litre yakar. Ben imzamdaki aracımla şehir içi 9 litre / 100km tüketimi yakalayabiliyorum. O yüzden 7 litreyi yakalayacağıma inanıyorum Subaru XV ile.

Marka fanatikliğim yok yalnış anlaşılmasın :) Öyle olsa bir Honda kullanıcısı olarak Honda CR-V yi savunurum. Şu an 70 bin liram olsa yöneleceğim araç Ford Kuga ya da Subaru XV olur. Fakat önümüzdeki 2 sene içinde pek mümkün değil :) Ama hayatta 70 bin lirayı gidip 4x2 olan bir ix35, Sportage , QQ ya da Honda CR-V ye vermem :)

Benim kızdığım nokta sırf insanlar jip görünümlü diye 4x2 araç alıyorlar bi ton para verip...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilteris_ -- 12 Eylül 2013; 16:44:33 >
  • Forumdan bir arkadaş rexton almış, bu işten anladığı belli olan bir arkadaş. Araç ve incelem hoşuma gitti. Ayrıca 2.0 Dizel otomatik 7 kişilik bir araç. Ayrıca arazi kabiliyetleri CR-V vs den çok daha iyi görünüyor. 95 bin fiyatı var

http://forum.donanimhaber.com/m_79593408/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gralcan

Arkadaşlar bugün aracı inceledim, tasarım olarak da malzeme kalitesi olarak da çok başarılı buldum.Hatta iddia ediyorum bu araca en çok siyah ve füme yakışır, kırmızı ve beyaz hikaye bence.

1.6 dizel meselesine gelince temsilci çok net konuştu, araç ekim ayında gelecekmiş ve 90.000'den başlayacakmış.Yani en boşu o para. Vergi yüklü 2.0 motorla aynı fiyat.

İnsaf diyorum.Bu kadar da fiyatlandırmada suistimal olmaz!!! Açık konuşayım 4*2 manuel 1.6 dizel alacağıma (bu fiyatlarla) 2.0 4*4 alır tüpü dayarım her türlü.

O satış temsilcileri önce sattıkları araçların özelliklerini öğrensinler adam akıllı
    1.6 dizel CR-V ingilterede 70 bin TL altı fiyata satılıyor şu an zaten . 1.6 motora kadar vergi sistemi bizle aynı sayılır güncel modelleri incelerseniz zaten benzer fiyatları görürsünüz.
    Ha yine milletimiz enayi yerine koyup o fiyata satmaya çalışırlarsa mazda , Mitsubishi ve Subaru ile aynı duruma düşerler. Zaten sene başından beri 8 bin araç satmışlar . Yıllık hedeflerinin yarısı bile değil. VW bir ayda daha fazlasını satıyor.
    Bu içler acısı durumlarına rağmen öyle bir fiyat çekerlerse girdikleri dönüşü olmayan yolda kendilerine başarısızlıklar dileriz biz de

• Kızmayın ilter bey zaten burada bütün meselede bu :)) neden kızıyorsunuz 4x2 lere... Mis gibi vakumlu kar lastiği kışın takarız, diZel motoruyla eko ve yüksek tork yakalarıZ, yüksek ve ferah olması sayesinde de şehiriçi trafiğinde daha az stres oluruz... Üstüne üstlük geniş yük kapasiteside çabası.. (Çoluk cocuk biraz artık eşyalarda fazlalaştı U know:))))) bu saatten sonra ne uğraşayım tüple müple, nedeyim karlı puslu dağları:)) şaka bir yana Allah gönlünüze göre versin bir sonraki metanızı... Cümlemize... Amin...

• 90 binden başlayan bir fiyatla çıkarsa hiç ama hiç şansı olmaz. Ben Honda'nın bu hataya düşeceğini zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.