Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CRV de sıra ne zaman biterse o zaman honda bir kampanya yapar.
    siz araç buldunuz da sıraya girmeden ve 2 ay beklemeden indirimi konuşuyorsunuz.
    önce bir sıra beklemeden araç alınsın daha sonra ise indirimi konuşuruz.
    şu an ki fiyat politikasını beğenmiyorum ama araçlarda biraz daha fiyat artışı yapabilirlerdi zira kasası değişecek passat da bile 10 liradan fazla zam geldi bizim crv ye daha fazla zam gelmesi gerekirdi.
    crv biraz daha fiyat artırıp passat gibi kamypanya yapmalı bence nasıl fikir ama.
    madem vw satış politikasını izliyorsun insanları sıraya sokuyorsun o zaman vw yu gibi de fiyat politikası izle ve fiyatı artır sonrada KAMPANYA yap değerli honda ))))))
  • siyaset yapmıyorum. zam isteyen devlet düşmanıdır(hükümet demiyorum). nasıl biridir ali bey ve onun gibiler merak ediyorum. hem kullan ihtiyacını gider hemde aldın eskittin diye bir de kar et. bu dünyada toprak(bina demiyorum)dan başka hiç birşeyin fiyatının artmaması gerekir.
  • Ali tokur allah sana yardm etsin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stornado

siyaset yapmıyorum. zam isteyen devlet düşmanıdır(hükümet demiyorum). nasıl biridir ali bey ve onun gibiler merak ediyorum. hem kullan ihtiyacını gider hemde aldın eskittin diye bir de kar et. bu dünyada toprak(bina demiyorum)dan başka hiç birşeyin fiyatının artmaması gerekir.

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gralcan -- 26 Mart 2014; 19:52:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-tokur

CRV de sıra ne zaman biterse o zaman honda bir kampanya yapar.
    siz araç buldunuz da sıraya girmeden ve 2 ay beklemeden indirimi konuşuyorsunuz.
    şu an ki fiyat politikasını beğenmiyorum ama araçlarda biraz daha fiyat artışı yapabilirlerdi zira kasası değişecek passat da bile 10 liradan fazla zam geldi bizim crv ye daha fazla zam gelmesi gerekirdi.
    crv biraz daha fiyat artırıp passat gibi kamypanya yapmalı bence nasıl fikir ama.
    madem vw satış politikasını izliyorsun insanları sıraya sokuyorsun o zaman vw yu gibi de fiyat politikası izle ve fiyatı artır sonrada KAMPANYA yap değerli honda ))))))

ALİ BEY
    MESAJINIZI ALDIK. NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ NET ANLADIK. VALLAHİ ANLADIK. AYNI MESAJI LÜTFEN DAHA FAZLA ATMAYIN. RİCA EDİYORUZ. BENİM DIŞIMDA BİR ÇOK KİŞİ SIKILDI AYNI MESAJINIZDAN. BUNDAN SONRA DA BEN BU MESAJI HER AYNI KONULU MESAJINIZDAN SONRA ATACAĞIM. Bu 3 oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem suv gibi görünüp hemde cr-v nin çıkamadığı yoldan çıkan toros görünce rüyadayım sandım ama gerçekti bugün oldu ahahshafssdf

• quote:

Orijinalden alıntı: barancir

quote:

ALİ BEY
    MESAJINIZI ALDIK. NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ NET ANLADIK. VALLAHİ ANLADIK. AYNI MESAJI LÜTFEN DAHA FAZLA ATMAYIN. RİCA EDİYORUZ. BENİM DIŞIMDA BİR ÇOK KİŞİ SIKILDI AYNI MESAJINIZDAN. BUNDAN SONRA DA BEN BU MESAJI HER AYNI KONULU MESAJINIZDAN SONRA ATACAĞIM. Bu 3 oldu

+1

• Teşekkürler, Allah herkese kazasız belasız aracını kullanmayı nasip etsin öncelikle. Ben aracımı nikelaj paket+navigasyon+arka tarafta ekran+spoiler toplam 110.000 tl ye aldım.Aracın çıplak fiyatı 100.163 tl idi faturada.Diğer kısmı ekstalar.Sonradan 3000 tl zam gelmiş fatura kesildikten sonra.
    Araç için ilk izlenimlerim ise şöyle; Ben aracı almadan önce Peugeot 508 SW, Volvo V60 araçları inceledim. Dizel otomatik düşünmekteydim aslında honda crv ilk çıktığında bakmaya gittim dıştan beğenmiştim ancak otomatik vites yok diye elemiştim kendimce.Daha sonra özellikle Volvo V60 ı çok beğendim fakat parça pahalılığı, servis ağı, 2. el değer kaybı derken kafam baya karıştı.Eşim otomatik vitese alışkın olduğu için otomatik dizel arıyordum, daha sonra honda nın önünden geçerken bir kez daha test arabasını görünce hanıma hadi bakalım son kez, test sürüşü yapalım dedim.
    İlk öncelikle bu motor bu kasayı kaldırırmı şüphem vardı, ancak sürüş esnasında rampada gaza yüklenince beni şaşırttı çok kolay ivmeleniyordu.Yokuş kalkış desteği biraz içimi rahatlattı ve hanımında hoşuna gidince kendimi bi anda kaparo verirken buldum.
    İlk aldığımda depoyu fulledim, 800 km kadar gitti, bunun 250 km otoyol geri kalanı ise yoğun şehir içi İstanbul trafiği şeklinde.Çok arabayı zorlamadan kullanmaya gayret ettim.Km de 32 krş kadar oldu ortalama tüketim.Zamanla düşecektir sanırım yakıt tüketimi biraz daha. Araç 18 jant onun için yol bozukluğunu sedan bir araca göre hissettiriyor. Arkaya oturanlar daha fazla hissettiğini söyledi.Ancak zamanla alışılıyor.Motor sesi çok rahatsız edici değil tabii benzinli bir araç gibi de değil o kesin.İlk izlenimlerim böyle.
    Genel olarak memnunum aracımdan, kullanan ve alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarem34

Teşekkürler, Allah herkese kazasız belasız aracını kullanmayı nasip etsin öncelikle. Ben aracımı nikelaj paket+navigasyon+arka tarafta ekran+spoiler toplam 110.000 tl ye aldım.Aracın çıplak fiyatı 100.163 tl idi faturada.Diğer kısmı ekstalar.Sonradan 3000 tl zam gelmiş fatura kesildikten sonra.
    Araç için ilk izlenimlerim ise şöyle; Ben aracı almadan önce Peugeot 508 SW, Volvo V60 araçları inceledim. Dizel otomatik düşünmekteydim aslında honda crv ilk çıktığında bakmaya gittim dıştan beğenmiştim ancak otomatik vites yok diye elemiştim kendimce.Daha sonra özellikle Volvo V60 ı çok beğendim fakat parça pahalılığı, servis ağı, 2. el değer kaybı derken kafam baya karıştı.Eşim otomatik vitese alışkın olduğu için otomatik dizel arıyordum, daha sonra honda nın önünden geçerken bir kez daha test arabasını görünce hanıma hadi bakalım son kez, test sürüşü yapalım dedim.
    İlk öncelikle bu motor bu kasayı kaldırırmı şüphem vardı, ancak sürüş esnasında rampada gaza yüklenince beni şaşırttı çok kolay ivmeleniyordu.Yokuş kalkış desteği biraz içimi rahatlattı ve hanımında hoşuna gidince kendimi bi anda kaparo verirken buldum.
    İlk aldığımda depoyu fulledim, 800 km kadar gitti, bunun 250 km otoyol geri kalanı ise yoğun şehir içi İstanbul trafiği şeklinde.Çok arabayı zorlamadan kullanmaya gayret ettim.Km de 32 krş kadar oldu ortalama tüketim.Zamanla düşecektir sanırım yakıt tüketimi biraz daha. Araç 18 jant onun için yol bozukluğunu sedan bir araca göre hissettiriyor. Arkaya oturanlar daha fazla hissettiğini söyledi.Ancak zamanla alışılıyor.Motor sesi çok rahatsız edici değil tabii benzinli bir araç gibi de değil o kesin.İlk izlenimlerim böyle.
    Genel olarak memnunum aracımdan, kullanan ve alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

arac hayirli olsun Honda CRV ailesine sizde hosgeldiniz :-) aracin bir lastik basinclarini kontrol ettirin derim , arac cok salliyordu ilk bayiden aldigimda bi kac hafta sonra da lastik basin sistemi ikaz verdi ve lastikciye gittim hava 48 cikti , normalde 35-36 felan olmasi lazim , surucu kapi icinde degerleri var zaten, simdi arac daha konforlu hale geldi . Baktirmakda fayda var.

• sarem34 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel ve iyi bir secim yapmışsınız ziraa bu fiyatlara bu ayarda suv yok ben ilk captiva alacaktım o zaman 8 bin captiva pahalı idi kardeşim de de var kaptiva abi dedi sen passat in yakıtına alıştın captiva yakıtta moralini bozar dedi dogruda oldugunu şimdi daha iyi anlıyorum 920 km sehirler arası 220 tl yakıt
    bence süper bizim crv lerin iki Kati yakıt captiva icin desem yalan olmaz sehir ici
    Güzel günlerde kullanmanız dileği ile tekrar. Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: barancir

quote:

ALİ BEY

Sayın BARANCİR
    Aracınızın performansı ile ilgili bilgiler paylaşır mısınız???
    özellikle yakıt konusunda dream, Premium ve elegance donanımlı araçlar arasında gerçekten HONDA nın ifade ettiği gibi bir yakıt farkı var mı???

diğer taraftan yakıt tüketiminizi de paylaşır mısınız???

EĞER araç sahibi değilseniz ve aracın performansı hakkında bir şeyler paylaşamıyor veya paylaştıklarınız bize inandırıcı gelmezse size şunu söylerim::

YALAN ZEKÂ İŞİDİR, DÜRÜSTLÜK İSE CESARET. EĞER ZEKÂN YETMİYORSA YALAN SÖYLEMEYE; CESARETİNİ KULLANIP DÜRÜST OLMAYI DENE...

• Ali tokur allah yardimcin olsun işin zor ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_oem

quote:

Orijinalden alıntı: sarem34

Teşekkürler, Allah herkese kazasız belasız aracını kullanmayı nasip etsin öncelikle. Ben aracımı nikelaj paket+navigasyon+arka tarafta ekran+spoiler toplam 110.000 tl ye aldım.Aracın çıplak fiyatı 100.163 tl idi faturada.Diğer kısmı ekstalar.Sonradan 3000 tl zam gelmiş fatura kesildikten sonra.

arac hayirli olsun Honda CRV ailesine sizde hosgeldiniz :-) aracin bir lastik basinclarini kontrol ettirin derim , arac cok salliyordu ilk bayiden aldigimda bi kac hafta sonra da lastik basin sistemi ikaz verdi ve lastikciye gittim hava 48 cikti , normalde 35-36 felan olmasi lazim , surucu kapi icinde degerleri var zaten, simdi arac daha konforlu hale geldi . Baktirmakda fayda var.

Teşekkür ederim, lastik havalarını kontrol edeceğim ilk fırsatta...

• quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

Hayırlı olsun güzel ve iyi bir secim yapmışsınız ziraa bu fiyatlara bu ayarda suv yok ben ilk captiva alacaktım o zaman 8 bin captiva pahalı idi kardeşim de de var kaptiva abi dedi sen passat in yakıtına alıştın captiva yakıtta moralini bozar dedi dogruda oldugunu şimdi daha iyi anlıyorum 920 km sehirler arası 220 tl yakıt
    bence süper bizim crv lerin iki Kati yakıt captiva icin desem yalan olmaz sehir ici
    Güzel günlerde kullanmanız dileği ile tekrar. Hayırlı olsun

Teşekkürler, Allah herkese ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. Bende alırken yakıt tüketimini çok araştırdım ilgilendiğim araçların.
    Captiva da güzel bir araç görüntüsü itibarıyle ancak yakıt tüketimi dehşet, bir de yanılmıyorsam artık Avrupa da satılmayacakmış.Bu yüzden elemiştim en başta
    Bundan önce 2000 cc otomatik benzinli aracım vardı, yakıt tüketimi çok fazla diye lpg taktırmıştım o biraz düşürmüştü.Bu konuda yani dizel araç alma konusunda çok kararlıydım.
    Şu ana kadar yakıt tüketimim 6 lt beni tatmin etti.

• Ali bey
    1 aracı ilk aldığımda araçla ilgili konuları sizinle beraber özelden konuştuk. Bende araç olduğunu kaça aldığımı indirim alıp almadığımı sordunuz. Yani aracım olup olmadığını çok iyi biliyorsunuz. Şimdi burada yalancı kim?
    Aracın ne kadar yaktığını zahmet edip eski mesajlarıma bakarsanız görürsünüz ama etmezseniz 6.3 görünüyor ekranda.

2 yine forumda ilk mesajları okursanız yurtdışı hondaya fiyatların yüksek olduğu için ingilizce şikayet metnini de hazırlayanın ben olduğumu görürsüz.

3 yazdıklarınızın "bize inandırıcı gelmezse" kısmında kendinizi diğer forum kullanıcıları ile birlik olarak "biz" olarak görmüşsünüz. Tüm forum kullanıcıları aynı şeyi 50 kere yazmanızdan bıkmış size cephe almış.

Benim dışımda bir çok arkadaşın kullandığı bir söz var. Allah yardımcınız olsun işiniz zor.

Bu tartışmayı daha fazla uzatmayın lütfen. "Hondanın satış ve fiyat stratejisi" kelimelerinden bıktık. Yeter gözünüzü seveyim.

• Bu araca cam tavan gelecek mi? Soran bilen var mı?
    Benzinlide olup dizelde neden olmaz bu melet? Motor versiyonu ile ne ilgisi var cam tavanın anlamış değilim.
    1.6 dizel türkiyede nasılsa satyor deyip mi çıkardılar?

Ivır zıvır donanım eksikleeini önemsemiyorum, hatta bazıları iyiki yok diyorum ama cam tavan ayrı bir olay.
    Qashqai alanların belki yarisi cam tavan için alıyordur. Aracın içini cok daha geniş ve ferah gösteriyor.

Birde şu var. Bugün secenek yok diye almazsın, yarın getirirler sonra sat satabilirsen cam tavansız.
    Qashqaide cam tavansız olanların kimse yüzüne bakmiyor ikinci elde.
  • Uzun bir süredir forumu yakından takip ediyorum öncelikle herkese hayırlı olsun demek istiyorum. 13 aralıkta elagance modelini aldım şuan 2750 km'de. navigasyon 2000 tl, ön aero tampon 1800 tl, yan basamak 500 tl, spoyler 300 tl ve egzos susturucu ile bagaj eşiği korumasını 250 tl ye bayiiden aracı alırken taktırdım. Şuan ortalama yakıt 5.2 çok iyi ve keyifli bir araç. Aracınızı kullanırken ekon modunda ve anlık veriyi açarak gereksiz sarfiyatı en aza indirebilirsiniz. Kazasız belasız günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horizon0109

Uzun bir süredir forumu yakından takip ediyorum öncelikle herkese hayırlı olsun demek istiyorum. 13 aralıkta elagance modelini aldım şuan 2750 km'de. navigasyon 2000 tl, ön aero tampon 1800 tl, yan basamak 500 tl, spoyler 300 tl ve egzos susturucu ile bagaj eşiği korumasını 250 tl ye bayiiden aracı alırken taktırdım. Şuan ortalama yakıt 5.2 çok iyi ve keyifli bir araç. Aracınızı kullanırken ekon modunda ve anlık veriyi açarak gereksiz sarfiyatı en aza indirebilirsiniz. Kazasız belasız günler dilerim.

Sn.horizon0109, aracınızı iyi günlerde kullanın, benim bir sorum var size, yakıt tüketiminiz oldukça düşük geldi bana
    genelde şehir dışımı kullanıyorsunuz? Ben oldukça dikkat ettim kullanırken sadece ilk aldığımda otoyolda 5,2 değerini görebildim
    sonra şehir içinde kullanmaya devam ettim şu an 6 lt gösteriyor.Birde econ modu akıcı trafikde de kullanıyormusunuz?Bilgi verirseniz sevinirim.

• 4000 km ortalama yakıt tüketimi 6.3 olarak gözüküyor bende. bu tüketim değeri şehir içi yoğun tarafik değeridir.
    aracın kataloğunda yazan tüketim değerinden neredeyse 2 litre daha fazla şu an için.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.