Şimdi Ara

honda cr-v 1.6 i-dtec (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
30
Favori
168.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yetkili servis dışında basamak nikalaj tavan stopiyer egzost kenarligi vs yapan yerler var ben basamağı 500 tl ye yaptırdım tavan icin 200 tl dediler gidemedim geçenler de arkadaşın biri yukarı navi nin ekranı ni kisa yolunu ekledi incele yani servis şart degil aksesuar icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, araca servis harici yaptıracağımız navi taktırma işleminin (veya basamak taktırmak, yan koruyucu çıta yapıştırmak v.b.) garantiyi bozup bozmadığı konusunda kesin bilgi sahibi olan arkadaş var mı ? Sonra elektrik aksamına (veya karosere) dış müdahale var diye işi yokuşa sürerler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: babakaan

Arkadaşlar, araca servis harici yaptıracağımız navi taktırma işleminin (veya basamak taktırmak, yan koruyucu çıta yapıştırmak v.b.) garantiyi bozup bozmadığı konusunda kesin bilgi sahibi olan arkadaş var mı ? Sonra elektrik aksamına (veya karosere) dış müdahale var diye işi yokuşa sürerler mi ?

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum .aksesuarlar serviste iki katı çünkü ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolulu1

neyse ali bey arada fazla zaman para kaybı yok aldığın fiyata sat crv şimdi 105 beygir audi ye geç sen 105 bg arabaya binmedin galiba yakışmayan bir motor ile audi al sen o araba ya 5 kişi at burada bir rampa var gel yan yana rampanın ortasında duracağız ikimizde kalkacağız güzel bir hacıduman yemeğine formda katılan arkadaşları da davet ederiz ne dersin
    valla m,illet senin inadına crv almayacak adamlar alacak galiba

Çok komiksiniz. araçlar sadece beygirle mi değerlendiriliyor? Ağırlık diye bir birimden haberiniz varmı? 50 hp lik motorsikletler bütün otomobillerden hızlı kalkıyor neden acaba?
    crv 1.6 dizele 120 hp diye, 5 kişi binse bile yokuşlarda uçacak mı sanıyorsunuz?
    Fanatikliğin bu kadarı, pes! 0-100 lerdede a3 önde, crv 11.2 sn. a3 10.9 sn.
    ayrıca zaten ağır olan crv ye 5 kişi binerse, hafif olan a3'e de 5 kişi binsin A3 dahada seri olacaktır...

yukardaki kişi, a3 daha seri dememişken ve fiyat konusundaki şikayetini dile getirirken nerden çıkıyor bu performans korkusu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 20 Mart 2014; 10:27:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

neyse ali bey arada fazla zaman para kaybı yok aldığın fiyata sat crv şimdi 105 beygir audi ye geç sen 105 bg arabaya binmedin galiba yakışmayan bir motor ile audi al sen o araba ya 5 kişi at burada bir rampa var gel yan yana rampanın ortasında duracağız ikimizde kalkacağız güzel bir hacıduman yemeğine formda katılan arkadaşları da davet ederiz ne dersin
    valla m,illet senin inadına crv almayacak adamlar alacak galiba

Çok komiksiniz. araçlar sadece beygirle mi değerlendiriliyor? Ağırlık diye bir birimden haberiniz varmı? 50 hp lik motorsikletler bütün otomobillerden hızlı kalkıyor neden acaba?
    crv 1.6 dizele 136 hp diye, 5 kişi binse bile yokuşlarda uçacak mı sanıyorsunuz?
    Fanatikliğin bu kadarı, pes! 0-100 lerdede a3 önde, crv 11.2 sn. a3 10.9 sn.
    ayrıca zaten ağır olan crv ye 5 kişi binerse, hafif olan a3'e de 5 kişi binsin A3 dahada seri olacaktır...

yukardaki kişi, a3 daha seri dememişken ve fiyat konusundaki şikayetini dile getirirken nerden çıkıyor bu performans korkusu?

crv 120 bg 300 tork suv bir araç a3 105 bg 250 tork Hatchback tamamen ayrı sınıflardabir araç tamamen cahillik kokuyor
    yine de denemesi bedava 5 kişi at gel 10 kişi ile bir yemek yiyelim bir verdiğiniz bilgiler yanlış
    performans derken rampa dedim iyi okuyun serilik 100 km sn hızı demedim performans korkusu da yok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 19 Mart 2014; 22:05:59 >

• anadolulu1 kullanıcısına yanıt
    crv 136 hp değil 120 hp. 0-100 ler doğru.
    iki aracı kıyaslayan sizsiniz, vay yokuşda gaza bassak ne olur vs. diyen kim?
    iki araçda 1.6 dizel. iki araçta iki çeker. rampada, dolu, boş fark etmez. A3 daha seri olur. Bir izah edinde anlayalım. Bİlmediğimiz bir şey vardır belki. crv hangi özelliği ile rampada normal araçlardan daha seri? kıyaslama a3 le olmasada olur.

• quote:

iki araçda 1.6 dizel. iki araçta iki çeker. rampada, dolu, boş fark etmez. A3 daha seri olur. Bir izah edinde anlayalım. Bİlmediğimiz bir şey vardır belki. crv hangi özelliği ile rampada normal araçlardan daha seri? kıyaslama a3 le olmasada olur.

yaşını bilmiyorum olabilir cahillik işte
    yukarıda arkadaş crv yerine a3 almadığına yanmış yandığı arabayı anlatmaya çalışıyorum
    belki bilmiyorum yaşın kadar ehliyetimin yaşı vardır belki
    yokuşta gaza bassak demiyorum allah ın kulu iyi oku 5 kişi ile durup kalkacağız diyorum artık bazı şeyleri okumayı öğrenme zamanın gelmiş demektir
    ben o arkadaşın yanarak alamadığı arabanın crv nin yanında bile ne kadar aciz (105bg ) olduğunu belirtmek istedim
    çünkü o araba ile aynı evimin yanında ki o bahsettiğim aynı rampada o 105 bg aynı motora sahip bir araçla içinde 3 kişi ile kalkamadı araba yani
    okadar o motorlar için söylüyorum ve crv ile aynı yerde durdum kalktım 4 kişi ile yine diyorum hodri meydan deneyen varsa
    neyse tercübe yediğin kazıkların toplamıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 20 Mart 2014; 11:37:42 >

• quote:

quote:

yukarıda arkadaş crv yerine a3 almadığına yanmış yandığı arabayı anlatmaya çalışıyorum
    yokuşta gaza bassak demiyorum allah ın kulu iyi oku 5 kişi ile durup kalkacağız diyorum artık bazı şeyleri okumayı öğrenme zamanın gelmiş demektir
    ben o arkadaşın yanarak alamadığı arabanın crv nin yanında bile ne kadar aciz (105bg ) olduğunu belirtmek istedim
    çünkü o araba ile aynı evimin yanında ki o bahsettiğim aynı rampada o 105 bg aynı motora sahip bir araçla içinde 3 kişi ile kalkamadı araba yani
    okadar o motorlar için söylüyorum ve crv ile aynı yerde durdum kalktım 4 kişi ile yine diyorum hodri meydan deneyen varsa

yaşım 35 17 yıldır çeşitli otomobillerde 600.000 km ye yakın yol yaptım. Sizin yaşınız 70 bile olsa bu tür konuşma tarzınızdan eksik yaşanmış görünüyor.

cahillik ve anlayışsızlık la birleşince, boş geçen ömrünüzde kendinizi kandırdırarak yaşadığınız ortaya çıkıyor.

Bahs ettiğiniz vw nin 1.6 dizel 105 hp si ile, hondanın 1.6 dizel 120 hp si arasında acizlik veya süper serilik gibi uçurum bir fark olması mümkün değil. Hele hele de crv ve a3 arasınd hiç mümkün değil. Siz, bunu uydurmuş ve buna inanmış olabilirsiniz ama kusura bakmayın otomobil genelde buna kimse inanmaz. Sanki 105hp ile 210 hp yi kıyaslar gibi acizlik vs. nerden çıkıyor yahu. Buna tavuklar inanmaz...

65.000 km 1.6 tdi kullandım ve yeri geldi 7 kişi binmek zorunda kaldım. Hiç bir yokuşta kalkamama veya zorlanma diye bir şey olmadı. Olmazda zaten. Kaldıki 2013 haziran sonrası çıkan 1.6 tdi lar ciddi bir revizyon ile daha da dinamik bir hale getirildi. Şase 200 kğ yakın hafifletildi...

Arkadaşın a3 için söylediği bütün düşünceleri doğru iken. sizin hayali yokuşunuzdan başka veriniz yok!!! crv aldıktan sonra ucuzladı, A3 ise fiyat olarak arttı diyor buna itiraz varmı yok!

Yokuşta gaza basmak ile yokuşta kalkmanın ne farkı varki? İddiane o zaman? Hep zırva...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 20 Mart 2014; 12:14:10 >

• değerli arkadaşlar ben aracımdan memnunum aracın performansından da memnunum

ancak aracı yüksek bir fiyattan lasman fiyatı diye bize satmalarından çok rahatsızım.

çok yüksek bir lansman fiyatı açıkladıkları içinde güzelim crv ye şu an zam yapamıyorlar ve bu durumda da benim gibi crv sahiplerini mağdur ediyorlar zira kur ve ötv artışı olmasına rağmen bugün veya yarın kasası değişecek passat kadar bile fiyat artışı yapamıyor honda crv ye.

diğer taraftan audi a3 için aldığım teklifi duymak ve görmek isteyen varsa hemen mail yapabilirim. özelden mail adreslerini göderirlerse memnun olurum.

zira o zaman aldığım teklifte a3 için 96 bin lira demişlerdi şu an a3 o donanımda ki ikinci el fiyatlarına bakınca (sahinden com dan baktım 108 bin ile 112 bin arasında değişiyor a3 2013 sedan ikinci el fiyatları) honda nın crv piyasasını ciddi anlamda öldürdüğünü düşünüyorum ve inanınki honda crv yerine a3 almasam bile bugün yarın kasası değişecek passat alsaydım 2. elde beni daha çok koruyacaktı.

96 bine a3 otomatik seden alsaydım o zaman inanınki ballı kaymaklı kadayıf yemiş olacaktım zira al a3 lansman fiyatına 96 000 bine şimdi sat arabanı ikinci elde en az 108 bine.

honda crv de 97 bine aldığın full aracın 2014 modeli bile en son ki fiyat artışları ile 107 000 bine geldi

2. elde değerini koruyamayan bir aracı kimseye tavsiye edemem maalesef.

• yahu arkadas bikmadin usanmadin gidiyorum geliyorum cevirip cevirip ayni seyleri yaziyorsun..

bir onceki sefer kibarca mukabele ettim ama yeter artik.. soyleyecegin farkli birsey varsa dinleyelim.. yoksa yok lansman fiyatiymis yok pahaliymis passat soylemis a3 boyleymis, diger arkadaslari bilmem ama ben cok sikildim bunlari okumaktan..
  • quote:

quote:

quote:

yaşım 35 17 yıldır çeşitli otomobillerde 600.000 km ye yakın yol yaptım. Sizin yaşınız 70 bile olsa bu tür konuşma tarzınızdan eksik yaşanmış görünüyor.

cahillik ve anlayışsızlık la birleşince, boş geçen ömrünüzde kendinizi kandırdırarak yaşadığınız ortaya çıkıyor.

Bahs ettiğiniz vw nin 1.6 dizel 105 hp si ile, hondanın 1.6 dizel 120 hp si arasında acizlik veya süper serilik gibi uçurum bir fark olması mümkün değil. Hele hele de crv ve a3 arasınd hiç mümkün değil. Siz, bunu uydurmuş ve buna inanmış olabilirsiniz ama kusura bakmayın otomobil genelde buna kimse inanmaz. Sanki 105hp ile 210 hp yi kıyaslar gibi acizlik vs. nerden çıkıyor yahu. Buna tavuklar inanmaz...

65.000 km 1.6 tdi kullandım ve yeri geldi 7 kişi binmek zorunda kaldım. Hiç bir yokuşta kalkamama veya zorlanma diye bir şey olmadı. Olmazda zaten. Kaldıki 2013 haziran sonrası çıkan 1.6 tdi lar ciddi bir revizyon ile daha da dinamik bir hale getirildi. Şase 200 kğ yakın hafifletildi...

Arkadaşın a3 için söylediği bütün düşünceleri doğru iken. sizin hayali yokuşunuzdan başka veriniz yok!!! crv aldıktan sonra ucuzladı, A3 ise fiyat olarak arttı diyor buna itiraz varmı yok!

Yokuşta gaza basmak ile yokuşta kalkmanın ne farkı varki? İddiane o zaman? Hep zırva...

Az laf çok iş buyurun rampa burada
    yokuş çıkma ile durup kalkmayı anlarsın
    http://www.youtube.com/watch?v=opB1u-VUCqQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadolulu1 -- 20 Mart 2014; 16:42:16 >

• Bu adam dogus grupta calisior crv si falanda yok kaale alnaynz lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: sokcuuuuu

Bu adam dogus grupta calisior crv si falanda yok kaale alnaynz lutfen

aynen....

• Şekil şemal güzel motor sorunsuz ama fiyat? bu kadar eder mi tartışılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: UsainBolt

Şekil şemal güzel motor sorunsuz ama fiyat? bu kadar eder mi tartışılır

orasıda senin bütçeye bakar eder diiyenler alıyor biniyor etmez diyenler alternatif ararlar bulursanız bizimde haberimiz olsun :)))

• ALİ BEY
    MESAJINIZI ALDIK. NE DEMEK İSTEDİĞİNİZİ NET ANLADIK. VALLAHİ ANLADIK. AYNI MESAJI LÜTFEN DAHA FAZLA ATMAYIN. RİCA EDİYORUZ. BENİM DIŞIMDA BİR ÇOK KİŞİ SIKILDI AYNI MESAJINIZDAN. BUNDAN SONRA DA BEN BU MESAJI HER AYNI KONULU MESASJINIZDAN SONRA ATACAĞIM.

• kış lastikerini çıkarıp yazlıkları taktınız mı ??? serviste mi yoksa lastikçi de mi değiştirdiniz?
    ve ne kadara değiştiriliyor lastikler???
  • Arkadaşlar uzun süredir sizin yorumlarınızı okuyordum, oldukça faydalı bilgiler edindim sayenizde. Bugün ise üye oldum siteye. CRV Elegance modelini yaklaşık 20 gün önce aldım.Araç ile ilgili sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.
  • hayırlı olsun
    Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanınız.
    iyi bir tercih yapmışsınız.
    Kaça aldınız onu öğrenebilir miyim ??

Bir de elegance ile dream ve Premium arasında 0,5 litre yakıt farkı öngörülüyor ancak halen bu yakıt farkını hissedemedim ben.
    bu itibarla elegance kulllanan araç sahipleri ortalama yakıt tüketimini paylaşabilir mi burada.

özellike benim görüşlerime paralel düşünemeyenler yakıt tüketimi paylaşırsa kimin nerede kim veya hangi odaklar için çalıştığını veya kimin araç sahibi olduğunu anlarız değil mi??
  • Arkadaşlar hondanın Fiyat indirime gitme gibi bir durumu varmı acaba bilgisi olan varmı bu fiyatlarla gerçekten cok zor 3 ayda 10 bin tl zam cok fazla bir araç için

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.