Şimdi Ara

honda crv tavsiye edermisiniz? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
45.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dogukan21

2003 model kullanıyorum. Sehir içi 40 krs yakiyor.Siz nasıl 27 kuruş yakiyorsunuz ilginc

Bu arada düşünen arkadaslar icin
    Araç gercekten rahat ve sessiz.Kullanımı oldukca keyifli bahsetmeden gecmeyelim.Brc taktırdım gayet memnunum

Doğukan 21 selamlar,

Aracımı sattım ben su anda imprezam var ona biniyorum.

CRV 2 aracların lpg de iken şehir içi 100 km de 14 lt yakması normal. şehir dısında ike 9 lt ye kadar dusmekte, Ankara ya gore hesapladığımda lt si 2,6 tl den sızın aracınız km de 40 kr yakıyorsa , 100 km de 15,5 lt lpg tüketimi var demektir ki buda cok yakıyor anlamına geliyor. bence kontrol ettrin. Hem lpg ayarlarıızı hemde buji hava filtresi subap ayarlarınız vs yakıt sıstemınıze bir baktırın duzelecektır.

kazasız sürüşler

• akita A kullanıcısına yanıt
    Hocsm bu ilk depo 130 tl ye fulledim.

Şu an ilk depo bitmek üzere .İlk 500 kmden sonra ayar için lpg servisine gideceğim İnşallah dediginiz değerleri yakalayabilirim.Takan usta da 35 -40 kuruslardan bahsetti.

Sadece 15 binde bir subap ayari gerekiyor dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Hocsm bu ilk depo 130 tl ye fulledim.

Şu an ilk depo bitmek üzere .İlk 500 kmden sonra ayar için lpg servisine gideceğim İnşallah dediginiz değerleri yakalayabilirim.Takan usta da 35 -40 kuruslardan bahsetti.

Sadece 15 binde bir subap ayari gerekiyor dedi

Crv benzinliyse 40 binde subap ayarlanıyor zaten, tüpte bu km yi yarıya indiriyolar 20bin de bir subaplar ayar ıster gıbı, 15 bin de olabilir ustanız durumu çözecektir. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum. Ben Ankaradayım çok iyi bir honda ustam vardı ona goturuyodum sizde Ankarada iseniz honda techi tavsiye ederim. bende tartarini tüp vardı, iyi bir ayar yakalamıştım gercekten. Bu arada arıza lambanız ne olursa olsun yanmayacak şekildeki ayar sizi memnun eder. 40 kr-35 kr aslında cok da onemlı degıl, bakımları yapılıp duzgun calısıp sızı uzmedıgı surece -ki genelde de üzmez- en kullanıslı araclardan CRV-2 ler , otomobilden daha kıvrak ve 150 bg ıstedıgınızde elınızın altında, buyuk bir bagaj. Satışı da düşünülenin aksine çok hızlıdır yani tutulan bir araçtır piyasada. Sattığıma üzüldüğüm bir aractır.

• benim araziye çıkma gibi bir olayım olmadığı için sedancıyım
  • akita A kullanıcısına yanıt
    Hocam crvler ile ilgili sizden öğreneceğim şeyler var.

İstanbul dayım. Honda ikiler servisi övduler.Civic ararken kendimi crv almış buldum. İyiki almışım diyorum. Gercekten cok farklı bir araç. İkinci El ile ilgili pek kaygım yok.

İlk sahibinden 83.000 de aldım.Düzgün bir arac.Kisacasi her şeyi ile memnunum

Ara ara yardım isterim sizden.

• keşke hrv alsaymışsın...
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Abim bak git

Hic sevmiyorum hrv yi, ben mutluyum arabamla

Gerçi hnm el koydu ya neyse

• hrv yi bende hiç sevmem, ne o öyle kaba saba....
    Crv nin üstüne yok;
    yukarda öylesine söylemiştim hrv alsaymışsın diye
  • Bu arada lpg ile şehir içi 37 krş gibi bir değeri yakaladım.Tam net tutarı depo bitince vereceğim
  • Kuruş hesabı yapma
    litre bazında hesapla
    daha gerçekçi değerler yakalarsın
  • Abi 130 tl ile 345 km yapmışsım, sehir içi

Litresini bilemiyorum

İlk ayardan sonra 35 krs u yakalarim diyorum. Bu da Şehir içi olarak iyi bir değer.
    Lpg cide bu arabada 35 de yakan var 40krs da yakan var dedi.Demek ki benim rakamım güzel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.