Şimdi Ara

honda dream (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hava yastıklarına pek kafayı takmamak gerek, kaç yıldır kaç araba alıp sattım, kullanmadığım marka model kalmadı daha hiç hava yastığıyla işim olmadı, şimdide 8 hava yastığım var ama daha hiç açılanını görmedim
  • Allah göstermesin ama zaten ya bir kere açılır ya açılmaz yada birdaha açılmasına gerek kalmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: caucass

hava yastıklarına pek kafayı takmamak gerek, kaç yıldır kaç araba alıp sattım, kullanmadığım marka model kalmadı daha hiç hava yastığıyla işim olmadı, şimdide 8 hava yastığım var ama daha hiç açılanını görmedim
  • haklısın.
    ancak yinede bindiği araçta güvenlik en üst düzeyde olmasını da ister .

allah kimseye kaza bela vermesin inş.
  • bir keresindede patlayan bir hava yastığı , ön koltukta oturan küçük bir kızı öldürmüştü
  • evet arkadaşlar en sonunda yarın nasipsee 2005 es vtec honda civicme kavusacam....
    babamı honda aldıracam diye 5 ay boyunca ikna etmeye çalısıyordum ...babam megane yani reno hastası ...babamın arkadaş çevreside honda civic alma diye ısrar ediyordu
    not:honda civic hiç kullanmamışlar herhalde ...
    ama ben onları hiç dinlemeyip çevremden ve burdan edindigim bilgilerle..hondayı aldırmayı başardım
  • hayırlı olsun, kazasız sürüşler...
  • dün arkadaş gösterdi yol bilgisayarında daha ne marifetler varmış bende arıyordum nerden km sıfırlarım diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanulucay

evet arkadaşlar en sonunda yarın nasipsee 2005 es vtec honda civicme kavusacam....
    babamı honda aldıracam diye 5 ay boyunca ikna etmeye çalısıyordum ...babam megane yani reno hastası ...babamın arkadaş çevreside honda civic alma diye ısrar ediyordu
    not:honda civic hiç kullanmamışlar herhalde ...
    ama ben onları hiç dinlemeyip çevremden ve burdan edindigim bilgilerle..hondayı aldırmayı başardım

Brawo sana
  • D]rjinalden alıntı: BMW 528

dün arkadaş gösterdi yol bilgisayarında daha ne marifetler varmış bende arıyordum nerden km sıfırlarım diye

Vay acemi wayy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 12 Mayıs 2008; 17:16:30 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.