Şimdi Ara

honda dream (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşırı besleme icad oldu mertlik bozuldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gacara_53

yeni honda kısa sürede yüzünü eskitti eski kasadaki başarıyı zor yakalayacaktır. yeni cıvıc in içerisini ve dış önü yanı rezil olmuş durumdadır. motordada ekonomiklikten ödün verdiği apacık ortadadır. devlet bahçeli gibi konuştum hehe. arabayı almanlaştırınca kimse ona para vermez jopon arabası adı üstünde alman diye alınmıiyor. şimdi en son vw nin geliştirdiği 1.4 tsi 122hp olan bu motor cıcıv i baya bi bitirir. new golf ta gelince honda cıvıc çok alıcı bekler. yıl 2008 arabanın içinden dünya donanım eksik o yok bu yok yol sesi yağmur sesi direksiyon sesi hergün arabanın ayri biyerinden sesler gelirmi gelirse o arabadan uzak duracaksın. sahsi fikrimdir. sadece çok kalite motorla iş bitmiyor 1.6 110hp kalite ve tutumlu. ama büyük alternatif geldi 122hp tsi jetta ve golf

bana jetta deme bırader asabım sınırlerım bozuluyor .
    bir arabada karakter olur o ne yaw onu golf arka passat .
    dunyanın en karaktersız arabası .
    her bır arabanın bir mimarisi war kendıne özgü.
    bora nıye degişti anlamadım . işciler fabrıkada otururken kendı kafalarına gore yapmıslar vw de aa olur demiş.
    amerıkan pazarında yer edinebilmek için yapmıslar arabayı . ama sonuc nafile.0 estetik .
    122 alacaksan gıt passat ı da war koc gibi onu al .ustelık sorunu yok .
    dogus oto sorunlu jetta golf kaynıyor. (tsi)

• Kardeşim, benim kastım o arkadaşın almaktan bahsettiği CİVİC'in MARŞBİYELİ idi. Bütün arabaların marşbiyelleri plastikdir dedim mi ben ha, dedim mi? Civic marşbiyelinin altında da elbette sac var ama marşbiyelin kendisi plastik veya bakalit vb. Kuvvetli darbede altındaki sac da eğilebilir ama sürtmeyle o saca bişey olmaz.

Ben mi anlatamıyorum bazen yoksa siz mi her şeyi çok ama çok iyi biliyorsunuz ve hemen döşüyorsunuz anlamadım daha!!!!!

quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

quote:

Orjinalden alıntı: ABABA2307

Marşbiyel dediğin plastik bir parça. Yetkili servise almayı düşündüğün 2. el aracı expertize götürdüğünde tamponlar ve marşbiyelleri parçadan bile sayıp bakmıyorlar plastik oldukları için. İsterse 100 defa değişmiş olsunlar ama yeter ki metal aksam (kaporta) sağlam olsun

Bu yüzden tampon ve marşbiyellere fazla takma kafayı, bi boya attırırsın geçer gider...

Marşbiyel dediğin sadece plastik değildir,benim eski aracım corollaydı metaldi,şahinlerde plastik.Yani spoyler gibi değil bu,illaki bagalit yada plastik olması gerekmiyor.Hemende eski aracımdan bir örnek vereyim.Kaporta kısmını ucu ucuna kurtarmıştım,vurduğum kısım ise vakumla dışarı çekildi zaten oradaki boya kaporta boyası değil pütürlü boya oldugu için boyadada problem yaşamadım.Sattığım kişiyede bu fotoyu gösterdim olurda kazası filan mı vardı neden yaptırdın demesin diye..saygılar

honda dream

• quote:

AkBABA sensin bay çok bilmiş

değerli dostum neden kızdın anlamadım ben bilmişlikmi yapıyorum;yoksa sadece bildiğimimi yazıyorum.Yukarıda cümlen oldugu gibi duruyor ''marşpiyel dediğin plastik parça''demişsin.Diğer cevabındada civic marşbiyelinin altında elbette sac var demişsin ????Marşbiyel dediğimiz şey resimde gördüğün kısımdır ve sonradan takılan spoyler tarzı yapılarada marşbiyel deniyor.Anlaşmazlık burdan çıktı sanırım,tekrar soyluyorum neyi yanlış anladın bilmiyorum ama cümlenizi tekrar okuyun öncelikle.Ve herşeyden önce size hakaret edenmi oldu ki tuhaf tuhaf cevap veriyosunuz.Size cevap verenler sizi rezil etmek içinmi ugraşıyo zannediyosunuz,sizi kim tanır seninle niye ugraşalım????Başka fikir sunamıyomuyuz senin cevaplarına???Son sözü hep senmi soylersin bilelim cevabından önce yazılarımızı tamamlayalım

• quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

quote:

AkBABA sensin bay çok bilmiş

değerli dostum neden kızdın anlamadım ben bilmişlikmi yapıyorum;yoksa sadece bildiğimimi yazıyorum.Yukarıda cümlen oldugu gibi duruyor ''marşpiyel dediğin plastik parça''demişsin.Diğer cevabındada civic marşbiyelinin altında elbette sac var demişsin ????Marşbiyel dediğimiz şey resimde gördüğün kısımdır ve sonradan takılan spoyler tarzı yapılarada marşbiyel deniyor.Anlaşmazlık burdan çıktı sanırım,tekrar soyluyorum neyi yanlış anladın bilmiyorum ama cümlenizi tekrar okuyun öncelikle.Ve herşeyden önce size hakaret edenmi oldu ki tuhaf tuhaf cevap veriyosunuz.Size cevap verenler sizi rezil etmek içinmi ugraşıyo zannediyosunuz,sizi kim tanır seninle niye ugraşalım????Başka fikir sunamıyomuyuz senin cevaplarına???Son sözü hep senmi soylersin bilelim cevabından önce yazılarımızı tamamlayalım

Sevgili enteresavar; "her iki marşbiyelinde de çizikler var" diyen arkadaşa yazmıştım ben cevabı. Yazarken de onun bahsettiği aracın modeli 2005 diye kalmıştı aklımda. Böyle olunca, bu modellerdeki marşbiyeller sac üstüne kaplama plastik oluyor senin spoiler dediğin tarzda. Aklımda 2005 kaldığı için ben de o arkadaşın bahsettiği aracı kastederek "marşbiyel dediğin plastik parça" diye yazmıştım. Ama onun dediği 2007 modelmiş. 2007de ise gördüğüm kadarı ile marşbiyeller sac. Burda yanılmışım ama sen de bu cümleyi genelleme yapıyorum ve tüm marşbiyeller plastiktir demek istemişim gibi algılayıp (tahminim böyle) sanki "sen ne anlarsın marşbiyelden, işte bak bu da sac marşbiyel" der gibi kocaman bi fotoğrafı eklemen kızdırmıştı beni o an için. Durum budur. Son sözü hep ben söylerim gibi bir kompleksim asla yok.

• değerli dostum yanlış anlaşılma olmuş demekki;senin genelleme yapmadıgını 2005modelleri kastettiğini algılamayamazdım arkadaş 2007yi sormuştu.Resimi ise burası için eklememiştim aslında forumun sigorta bölümünde exper arkadaşa soru için kulllanmıştım geçen gün,ordan kopyaladım konu yeni konuşulmuştu oradada.Aslında forumda bu tarz yanlış anlaşılmalar oluyor;sonuçta karşımızdaki kişinin hangi bilgiye sahip oldugunu bilmiyoruz.Basit birşeyi bile açıklasak bende biliyorum gibi cümlelerle karşılaştıgım çok oluyor.Ama dedimya birbirimizi tanımadgımızdan bunlar gayet normal...saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enteresavar -- 20 Mart 2008; 20:47:34 >
  • "Marşbiyel dediğin sadece plastik değildir,benim eski aracım corollaydı metaldi,şahinlerde plastik.Yani spoyler gibi değil bu,illaki bagalit yada plastik olması gerekmiyor." Bunlar senin cümlelerin enteresavar. Ben araba kullanmaya 1982 yılında aşağıda resmini gördüğün ve hala bizde olan araba ile başladım ve 1987 Şubatında da ehliyet aldım. Marşbiyelin ne demek olduğunu ve Türkçe nasıl yazılması gerektiğini de bu forumdaki birçok araç sahibinin de taa bebekliklerinden beri bilirim, eğer o arkadaşın bahsettiği aracın modeli aklımda 2005 olarak kalmamış olsaydı elbette "marşbiyel dediğin plastik parça" cümlesini zaten yazmazdım. OK?

honda dream

• Rica ederim, özür dilemene gerek yok. Sadece yanlış anlaşılma diyelim ve konuyu kapatalım. İyi forumlar.
  • quote:

Rica ederim, özür dilemene gerek yok. Sadece yanlış anlaşılma diyelim ve konuyu kapatalım. İyi forumlar.

iyi forumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

quote:

Orjinalden alıntı: caucass

Hitler üstün alman ırkı yaratabilmek için kafasındaki biçime uygun kadın ve erkekleri at üretme çiftliklerindeki gibi çiftleşmeye teşvik ederek dünyanın en pis ırkını yarattı, bu almanlar her şeyleriyle pis, kaba ve zevksiz, 2.dunya savaşı yıllarında tank ve zırhlı araç yaparak geliştirkikleri teknolojileri şimdi otomobillerde uyguluyorlar, mersedesler falan tank gibi arabalar ama estetik yok albensi yok, oysaki japon arabalarının çoğusu özellikle Honda şiir gibi araba

mercedese estetik değil dersen vallah allah çarpar bu mübarek günde :)

Mersedesi hep karanlık tipler kullanıyorda

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

quote:

Hitler üstün alman ırkı yaratabilmek için kafasındaki biçime uygun kadın ve erkekleri at üretme çiftliklerindeki gibi çiftleşmeye teşvik ederek dünyanın en pis ırkını yarattı, bu almanlar her şeyleriyle pis, kaba ve zevksiz, 2.dunya savaşı yıllarında tank ve zırhlı araç yaparak geliştirkikleri teknolojileri şimdi otomobillerde uyguluyorlar, mersedesler falan tank gibi arabalar ama estetik yok albensi yok, oysaki japon arabalarının çoğusu özellikle Honda şiir gibi araba

mercedese estetik değil dersen vallah allah çarpar bu mübarek günde :)

Mersedesi hep karanlık tipler kullanıyorda

harbiden karanlık

honda dream

• quote:

almanlarda estetik yok demiş arkadaşın biri. audi bmw mercedes passat vs vs. bence senin estetik anlayışın yok.

passatın iç aydınlatmasını estetikmi buluyorsun gerçekten...estetik anlayışına hayran oldum
  • Irkçılığın her türlüsüne şiddetle karşı olmama rağmen, Okyay'ın esprisine kahkaha atıvermişim.
    Millet beni süzüyor, mübarek gün kafayı yedi adam diye
  • arkadaşlar kusura bakmayın....gerçekden.....takip edemedim..baya forumu ama honda hakkında beni bilgilendirdiniz...kusura bakmayın araç hakkında pek...bilgi yazmamışdım ...çünkü adam biara arabasının ilanını internetden kaldırmışdı..şimdi vereyim
    http://www.sahibinden.com/honda_civic_dreamWQQaXQQ7682565WQQpXQQdisplayitem
    sizce alınmalımı ....
  • quote:

quote:

gacara senin hondan yokmuydu ya, nasıl birden bire almancı oldun

çok sükür arabamız 5 tane varda arabaya tapan kişilerden deyilim. daha ekonomik daha kalitelinin peşindeyim. benim cıvıc 1.6 110hp çok başarılı buluyordum ama vw nin ürettiği 122hp tsi çıkınca benim araç 2 planda kaldı. anlatmak istediğim bu. yarın daha ekonomik daha başarılısı çıkarsa.onu konuşurum. ben şöförlüğü vw kaplumbağada öğrendim daha sonra audi 80 dizel. 2 sene bora 1.6 100hp kullandım sürekli bir vw aracımız olmuştur. transporter 2.5tdi ve cadyy var şu anda.esenkal dostum.

Maşşallah taksi şöförü gibisin

• quote:

Orjinalden alıntı: ercanulucay

arkadaşlar kusura bakmayın....gerçekden.....takip edemedim..baya forumu ama honda hakkında beni bilgilendirdiniz...kusura bakmayın araç hakkında pek...bilgi yazmamışdım ...çünkü adam biara arabasının ilanını internetden kaldırmışdı..şimdi vereyim
    http://www.sahibinden.com/honda_civic_dreamWQQaXQQ7682565WQQpXQQdisplayitem
    sizce alınmalımı ....

Eğer gerçekten ciddi bir darbesi yoksa alınır, o çizikleri ve maşpiyedeki ezikleri yaptırmak fazla masraflı şeyler değildir, araba resimde yepyeni duruyor, km. az bence al derim

• bian heveslendim ama işte allah kahretsin durumlar sanırım alamıyacam nasip kısmet...artık...2005 honda civiclere bakmak en iyisi.....
  • ben araba almak için onca marka içinde gezdim saab volvo nissan fiat stilo derken honda da karar kıldım 2003 civic aldım inanki çok memnunum araçtan hız yapmak adrenalin için manuel vites al yok benim gibi ş.içinde efendi kullanacaksan otomatik gerçi bizimkide az hızlı gitmiyor degilde
  • quote:

bian heveslendim ama işte allah kahretsin durumlar sanırım alamıyacam nasip kısmet...artık...2005 honda civiclere bakmak en iyisi.....

2005 civic kullanıcısıyım bence çok ama çok güzel bir araç performans göz doldurucu hemde düşük devirde çok ekonomik.

şimdi alman arabasıyla kıyaslarsak aslında sadece alman da değil diğer arabalarla kıyaslarsak honda donanım yönünden biraz boş,golf görüyorum 10 tane hava yastığı var işin aslı biz bu donanımlara para ödüyoruz zaten honda bu kadar donanımı koysa yanına yaklaşamazdık süan honda kullanıcısı olamazdım.

benim araç 2005 ls çift hava yastığı var ve ben bunu bile bile aldım çünkü öyle şeylere takılmayan bir insanım kalite olsun sorunsuz olsun bana yeter

quote:

ben araba almak için onca marka içinde gezdim saab volvo nissan fiat stilo derken honda da karar kıldım 2003 civic aldım inanki çok memnunum araçtan hız yapmak adrenalin için manuel vites al yok benim gibi ş.içinde efendi kullanacaksan otomatik gerçi bizimkide az hızlı gitmiyor degilde

bende çok araştırdım forum benim tercih sorularımla dolmuştu ama bende honda aldım iyiki almışım manuel vites li ve çok performanslı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_33 -- 16 Nisan 2008; 18:27:13 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.