Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
100.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kis bakimini nasil yapiyorsunuz antifrizi siz kendiniz mi ekliyorsunuz yoksa serviste mi yaptiriyorsunuz. Kis lastigi icin hangi marka onerirsiniz. Michelin kis lastigi tanesi 1300 civari bana cok pahali geldi. Kis mevsimi icin ekstra yaptginiz seyleri soylermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müfit1970 kullanıcısına yanıt
    Araba yanimda degil fakat kitapciginda yaziyor.

HONDA HR-V(ANA KONU)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Bu sorun yurtdisindaki modellerde de var. bugun demir tozu sokucu kullandim. Bir kac gun sonra bakacagiz duruma.

• neco1959 N kullanıcısına yanıt
    Servislerin cogu geriden geliyor. Ben garmini bile kendim guncelledim. Ayrica waze ve google maps de yukledim. Duruma gore birini kullaniriz. Balata fren sorununu kisa zamanda cozecekler gibi gelmiyor maalesef.

• ordinaryussa O kullanıcısına yanıt
    Ben Van da yaşıyorum. Geçen kış başında petlas aldim gayette memnunum. Burda da kışlar öyle yağmur ile geçmiyor biliyorsunuz. Yollar hep kar ve buz tutuyor. Çok şükür iyiydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halted__

Servislerin cogu geriden geliyor. Ben garmini bile kendim guncelledim. Ayrica waze ve google maps de yukledim. Duruma gore birini kullaniriz. Balata fren sorununu kisa zamanda cozecekler gibi gelmiyor maalesef.
    Waze ve google maps nasıl yüklediniz?

• sevimlican1903 S kullanıcısına yanıt
    Cmdroid.com dan yukledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: halted__

Cmdroid.com dan yukledim.
    Mümkünse anlaşılır bir şekilde kısa ve öz olarak ve adım adım yüklemeyi anlatabilir misiniz?
  • değerli HRV kullanıcıları merhaba,
    malumunuz kış geliyor. kış lastiği almayı bu sene düşünmüyorum. zincir alternatifi olarak önerebileceğiz ürünler var mı? daha pratik kullanımlı ve araca zarar vermemesi önemli. fikirlere şimdiden teşekkürler ve kazasız günler dilerim
  • neco1959 N kullanıcısına yanıt
    Naviyi internete baglayip taraycidan cmdroid.com a girin.
    Istediginiz apk yi yukleyin.
    Baska bir apk daha yukleyecekseniz daha once indirilmis olan dosyayi mutlaka silin.
    Hepsi bu kadar.

• bu ürünü aldım n11 kuponuyla kargoda henüz deneyemedim deneyince yorumları yazarım fiyat çok uygun geldi
    urun.n11.com
    Llocker 3d Havuzlu Paspas Honda Hrv 2015-2019 3d Bagaj Havuzu Set - n11.com
    https://urun.n11.com/3d-oto-paspas/llocker-honda-hrv-ii-2015-sonrasi-3d-siyah-paspas-bagaj-havuzu-P276909991

birde aklıma geldi aracı her çalıştırdığımda aracın menüsünde sürekli uyarı çıkıyor tamam demeden de gitmiyor o uyarıyı kaldırmanın bir yolu varmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahtapoth -- 13 Kasım 2018; 15:45:11 >

• Aracin menusu derken gosterge panelini mi yoksa naviyi mi kastediyorsunuz? Mesajda ne yaziyor veya gosteriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahtapoth

bu ürünü aldım n11 kuponuyla kargoda henüz deneyemedim deneyince yorumları yazarım fiyat çok uygun geldi
    https://urun.n11.com/3d-oto-paspas/llocker-honda-hrv-ii-2015-sonrasi-3d-siyah-paspas-bagaj-havuzu-P276909991

birde aklıma geldi aracı her çalıştırdığımda aracın menüsünde sürekli uyarı çıkıyor tamam demeden de gitmiyor o uyarıyı kaldırmanın bir yolu varmıdır.
    Siz Multimedya/Navigasyon gösterge panelinden bahsediyorsunuz herhalde....aracı her çalıştırdığımızda bu panelde bir uyarı yazısı çıkmaktadır....

• Birkaç gün önce Bebek'teki Divan restauranta gittim. Bu detayı bilerek veriyorum, gitmeyin diye. Fiyatları konumuna ve ismine göre pahalı değil ama yemekler rezalet, kaliteye göre çok yüksek(dışarıda 2 bardak sıkma portakal suyu içeceğiniz paraya meyve nektarı getiriyorlar). Kolundaki çanta birkaç bin lira olan kokonalar geliyor genelde. Yani konsept yemek yemeye uygun değil. Yandaki balıkçınınmış vale servisi, arabayı yolun karşısına dandik bir yere yarım saatliğine park etmek için istedikleri 20 lira da tüy dikti üstüne.

Önündeki valeye arabayı istemeye istemeye bıraktım. O gün arabayı geri aldığımdan beri arabayı durdurup sürücü kapısını açtığımda uyarı şeklinde bir ses vardı. Kapıyı kapatınca kesiliyor, diğer kapıları açınca bu uyarıyı vermiyor. Önce vale bir ayarıyla oynadı diye düşündüm. Emin olamadım ama o şekilde kullanıyorum bu şekilde arabayı.

Bugün internetten karıştırdım. Işıklar açık kalıyor olabilir yazmışlar. İndim baktım, gerçekten otomatik ayardan değiştirilmiş ışıklar. Vale olacak muhtemelen refakatçi asistanını ışık açık kaldı sandı, ayarını değiştirdi. Ben arabayı aldığım günden beri ayarı otodan değiştirmediğim için hiç aklıma gelmedi. Yine de kaç gündür arabaya giderken farların açık olduğunu görmedim. Herhalde anahtar içinde olmayınca araç farları otomatik olarak söndürüyor, bu şekilde akünün bitmesi engelleniyor Yani araba vale olacak beyinsizden birkaç kat daha akıllı çıktı. 3-5 ipsiz hanzoya iş sektörü oluşacak diye çektiğimiz çileye bak arkadaş Birkaç yerde direndim vermedim arabayı, bundan sonra da vermem herhalde. Vale zorunlu olan yerlere gitmem bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 14 Kasım 2018; 20:11:49 >

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Ben de araci aldigimda basima gelmisti. Kitapcigina baktim, hangi durumda uyari sinyali verilecegi ayrintili yazilmisti. Ordan okuyup duzelttik durumu.

• Aracımı satın aldığımdan beri akaryakıtı OPET'den alıyordum. (Önceki arabamdan kalma bir alışkanlık olsa gerek.) Geçtiğimiz salı günü Bornova'ya (İzmir) giderken, çevre yolunun kenarında bir BP Benzin istasyonu gördüm ve benzin almak için girdim. Aracı Ultimate denilen akaryakıtla fullettim. Benzin istasyonundan ayrıldıktan kısa bir süre sonra ibrenin 4.2lt/100 km yi gösterdiğini görünce bir hayli şaşırdım. (çünkü OPET'ten akaryakıt aldıktan sonra böyle bir durumla hiç karşılaşmamıştım.) Biraz yol aldıktan sonra, sanki aracın çekiş gücünde de bir artış olduğu izlenimi oluştu bende. İkamet ettiğim bölge biraz yokuşlu olduğundan, şehir içi tüketim 8lt/100 km civarında seyrediyordu. Şimdi ise 7.2lt civarında. Elbette bunları bir akaryakıt şirketini kötülemek veya başkasını ön plana çıkartmak için yazmıyorum. Lütfen yanlış anlaşılmasın. Sizlerle sadece bir deneyimimi paylaşmak istedim.

• Opet veya shellden alıyorum sorun yaşamadım veya fark görmedim

• Kis lastigi hangi marka oneriyorsunuz

• Nokian veya michelin arasında kararsızım....aslında Istanbul için kış lastigi mi yoksa 4 mevsim mi daha mantikli? 4 mevsim düşünüyorum..

• sevimlican1903 S kullanıcısına yanıt
    Fb7 aracimda 3 yil petlas kis lastigi kullandim gayet memnundum. Yeni aracimda kis lastigi alirsam mutlaka petlas olur. Ama ben de 4 mevsim mi kis yaz ayri mi alayim karar veremedim.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.