az önce gititm gördüm bu yeni hrvyi.. o sıcakta kalktık gittik ramazan ramazan. honda kahramanmaraş bayisinde tek bir satış görevlisi var hiç müşteri yok, klimaları bozuk. bir tane dizel beyaz hrv var koca bayide fiyatı 112 bin tl ve satış görevlisi satıldığını söyledi(!). daha önceki mesajlarımda bu aracın 10 bin tl ucuza gelmesi gerektiğini söylemiştim ama şimdi bugün fikrim değişti. en az 20 bin tl fazlası var. 112 bin tl istenilen araç düz vites orta donanım. koltuklar kumaş, benim 9 yıllık jazızn koltuk döşemesi daha kaliteli. her yer sert plastik benim jazzdan tek farkı kapı içlerini kumaş kaplamışlar, altları da deri. satış görevlisi geçen hafta bölge müdürü buradaydı dedi, "bu araçtan pek birşey beklemiyor honda, yıl sonu hedefi 1000 adet" olduğunu söylemiş. bence 1000 adeti bulursa çok iyi, millet ilk ağızda alır ama sonra kesilir bu fiyatlara. başka firmalar daha ucuza dizel otomatik 4 çeker araç veriyor dediğimde ise haklısınız fiyat çok yüksek dedi satış görevlisi. kısacası, beklediğim bir araçtı listeden çıktı. sırada şimdi toyotanın b svu aracı var bakalım o nasıl gelecek. alana, alacak olana hayırlı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: El Gato Negro
az önce gititm gördüm bu yeni hrvyi.. o sıcakta kalktık gittik ramazan ramazan. honda kahramanmaraş bayisinde tek bir satış görevlisi var hiç müşteri yok, klimaları bozuk. bir tane dizel beyaz hrv var koca bayide fiyatı 112 bin tl ve satış görevlisi satıldığını söyledi(!). daha önceki mesajlarımda bu aracın 10 bin tl ucuza gelmesi gerektiğini söylemiştim ama şimdi bugün fikrim değişti. en az 20 bin tl fazlası var. 112 bin tl istenilen araç düz vites orta donanım. koltuklar kumaş, benim 9 yıllık jazızn koltuk döşemesi daha kaliteli. her yer sert plastik benim jazzdan tek farkı kapı içlerini kumaş kaplamışlar, altları da deri. satış görevlisi geçen hafta bölge müdürü buradaydı dedi, "bu araçtan pek birşey beklemiyor honda, yıl sonu hedefi 1000 adet" olduğunu söylemiş. bence 1000 adeti bulursa çok iyi, millet ilk ağızda alır ama sonra kesilir bu fiyatlara. başka firmalar daha ucuza dizel otomatik 4 çeker araç veriyor dediğimde ise haklısınız fiyat çok yüksek dedi satış görevlisi. kısacası, beklediğim bir araçtı listeden çıktı. sırada şimdi toyotanın b svu aracı var bakalım o nasıl gelecek. alana, alacak olana hayırlı olsun.
Boşuna bekleme hocam. Her gelen yeni model zamları ile geliyor. İlla b suv alacam diyorsan o ayrı. Su an juke gibi f/p aracı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: El Gato Negro
quote:
Orijinalden alinti: El Gato Negro
az önce gititm gördüm bu yeni hrvyi.. o sicakta kalktik gittik ramazan ramazan. honda kahramanmaras bayisinde tek bir satis görevlisi var hiç müsteri yok, klimalari bozuk. bir tane dizel beyaz hrv var koca bayide fiyati 112 bin tl ve satis görevlisi satildigini söyledi(!). daha önceki mesajlarimda bu aracin 10 bin tl ucuza gelmesi gerektigini söylemistim ama simdi bugün fikrim degisti. en az 20 bin tl fazlasi var. 112 bin tl istenilen araç düz vites orta donanim. koltuklar kumas, benim 9 yillik jazizn koltuk dösemesi daha kaliteli. her yer sert plastik benim jazzdan tek farki kapi içlerini kumas kaplamislar, altlari da deri. satis görevlisi geçen hafta bölge müdürü buradaydi dedi, "bu araçtan pek birsey beklemiyor honda, yil sonu hedefi 1000 adet" oldugunu söylemis. bence 1000 adeti bulursa çok iyi, millet ilk agizda alir ama sonra kesilir bu fiyatlara. baska firmalar daha ucuza dizel otomatik 4 çeker araç veriyor dedigimde ise haklisiniz fiyat çok yüksek dedi satis görevlisi. kisacasi, bekledigim bir araçti listeden çikti. sirada simdi toyotanin b svu araci var bakalim o nasil gelecek. alana, alacak olana hayirli olsun.
hocam illa honda olsun diyorsanız orta donanım cr-v alın.
bundan çok daha mantıklı bir seçim olur her açıdan.
b suv alacaksanız ne sizin için önemli ona bakmanız lazım. arka koltuk önemsiz ise cx-3 çok şık araç kazık olsa dahi. mokka'nın yüzü eskidi. juke f/p açısından kabul edilebilinir. crossover olarak kadjar iyi bir seçim olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: bozak07
En boşu hocam ya inanmak istemiyorum daha fazlasına :)
Valla bende istemiyorum alıcaz çünkü dizel oto gelirse inşallah dolusunu insan gibi paraya verirlerde alırım
2016 model ve üstü HR-V'ler için INSTAGRAM ve FACEBOOK sayfamız oluşmuştur. Linklerini aşağıya bırakıyorum. FACEBOOK grubuna 2016 model ve üstü araç sahipleri, aracı almak isteyenler, araca karşı ilgi duyanlar ve araçla ilgili alışveriş yapmak isteyenler kabul edilecektir. Aynı zamanda sadece araç sahiplerinin olduğu WHATSAPP grubu da kurulmuştur. Gruba katılmak için hondahrvclubturkiye@gmail.com E-POSTA adresine iletişim bilgilerinizi atarsanız gruba eklerim. INSTAGRAM:www.instagram.com/hondahrvclubturkiye FACEBOOK:https://www.facebook.com/groups/hondahrvclubturkiye/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme