Şimdi Ara

Honda hrv fiyatları açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Honda da diyordu ki nekadar fıyat düşsemde bu Türkiyedeki elemanlar alsa. Senden daha geniş senden daha kıymetli senden daha canlı amerikan pazarı varken TR yi neden sallasın Honda. Alırsan kafan rahat binersin almazsanda adam zaten satıcağını satıyor amerikaya asyaya
  • 100 adet satarlarsa büyük başarı
  • Honda sorunsuz japon araci o kadarcik pahali olacak. Kolay mi sorunsuz arabaya binmek 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş b suv bile bu millete çok görülüyor:)

Yeni civic fiyatlarını da tahmin ediyorum şimdiden. Dizel otomatik başlangıç fiyatı 94 falan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Vay arkadaş b suv bile bu millete çok görülüyor:)

Yeni civic fiyatlarını da tahmin ediyorum şimdiden. Dizel otomatik başlangıç fiyatı 94 falan olur

Dizel oto 94 bin ?? Çok iyimsersin bence
  • Yeni tigu bedava o zaman

• Otomobil gazetecileri gazeteci değil ki gidip bu fiyatı belirleyen heriflere "neye göre bu fiyatı koydunuz kafanız mı güzeldi" diye sorsun.

Hepsi firmalara göbekten bağlı. Beleş ballı avrupa gezileri, havuzlu otellerde araba test etmek için yalıyorlar da yalıyorlar.

Umarım 1 tane satamazlar. Müdür arkadaş parktaki hrv lere, hrv ler bu fiyatı belirleyen müdür arkadaşa baksın.

Yıl sonunda 1 tane hrv satılmasın. Japonya honda merkez, türkiye deki müdürü "bu herif bu işi bilmiyor" diye şutlasın.

Ne güzel olmaz mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 18 Haziran 2016; 11:56:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drsalmonella

Yeni tigu bedava o zaman

Hrv ye bakıp bedava demeyin. Yıl sonu satacağı rakam belli

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Otomobil gazetecileri gazeteci değil ki gidip bu fiyatı belirleyen heriflere "neye göre bu fiyatı koydunuz kafanız mı güzeldi" diye sorsun.

Hepsi firmalara göbekten bağlı. Beleş ballı avrupa gezileri, havuzlu otellerde araba test etmek için yalıyorlar da yalıyorlar.

Umarım 1 tane satamazlar. Müdür arkadaş parktaki hrv lere, hrv ler bu fiyatı belirleyen müdür arkadaşa baksın.

Yıl sonunda 1 tane hrv satılmasın. Japonya honda merkez, türkiye deki müdürü "bu herif bu işi bilmiyor" diye şutlasın.

Ne güzel olmaz mı.

honda'nın çok enteresan bir müşteri kitlesi var hocam.

inanması güç ama gene de satacaktır. sorunsuz der alırlar, v-tec der alırlar, adamlar honda vvw'den ford'dan falan daha üst sınıf bmw ayarında diye düşünüyorlar. abd'de çok satıyor diye savunuyorlar, abd'de satıyor zira ucuz !!!

2008 civic'e 48.000 tl verdi forumdan biri daha dün sanırım. sürüş zevki diyor, naslş bir zevk çözemedim. kullandığım en keyifsiz araçlardan biri.

bu da satar yani. 150.000 tl'ye cr-v satıyor adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 18 Haziran 2016; 12:29:09 >

• Gerçekten sınıfında önemli araçlar yapıyorsun, piyasayı domine etme şansın varken nereden çıktığı belli olmayan bu fiyat politikası hanı gerçekten akıl sır alır gibi değil!

Bu HRV gerçekten etkili bir araç; gerek dış gerek iç donanım ve tasarım güzel ama net 20.000 TL fazladan fiyat politikasını herhalde BMW, Mercedes gibi babalar bile yapmıyor o kadar pahalı makinalar için.. 90.000 TL'ye skypack donanım Qashqai alınıyor düşünün artık siz gerisini..

Ben 200 tane satmaz diyorum sene sonuna kadar. Var mı azaltan ?
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    En boşu hocam ya inanmak istemiyorum daha fazlasına :)

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    2008 Civic'e 48 Bin vereni merak ettim konunun linki vs varmı hocam?
    Honda mı var amadeus koşmuş

Hyundai Tucson, Kadjar'ın bir üst sınıfı oluyor yani. Hmm.

Hocam şu araçları hangi sınıflara koydunuz acaba bir söyleyebilir misiniz?

Sanırım Tucson, Ford Kuga ile birlikte D SUV sınıfında oluyor yanlış mıyım?

Yahu ne adamsın ya

Not: Honda HRV pahalı olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udeskota -- 19 Haziran 2016; 3:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udeskota

Honda mı var amadeus koşmuş

Hyundai Tucson, Kadjar'ın bir üst sınıfı oluyor yani. Hmm.

Hocam şu araçları hangi sınıflara koydunuz acaba bir söyleyebilir misiniz?

Sanırım Tucson, Ford Kuga ile birlikte D SUV sınıfında oluyor yanlış mıyım?

Yahu ne adamsın ya

Not: Honda HRV pahalı olmuş.

arkadaşım sorunlu falan mısın sen ?

araç b-suv, bunu da bilmiyorsan otomobil forumunda işin ne.

evet kadjar ve tucson bir üstü sınıf. hatta kadjar'a crossover dersen tucson, tiguan, kuga falan 2 üst sınıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 19 Haziran 2016; 9:36:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

2008 Civic'e 48 Bin vereni merak ettim konunun linki vs varmı hocam?

48 değil hocam 45'miş

http://forum.donanimhaber.com/m_117746876//tm.htm#117746876
  • Fiyatlar pahalı gerçekten bakalım ne kadar satış yapıcak ama bu fiyatlara sportage,tucson,tiguan gibi üç tane suv varken zaten çok satmaz.Dizelde de kadjar var daha yakışıklı bence bundan.
    Honda kullanmasak inanicagiz 7 yıl honda civic kullandım normal sıradan bir araçti ne zaman kugaya geçtim sürüş keyfi neymiş onu anladım aktif olarak 3 serisi de kullanıyorum iki araçta aynı keyfiyle veriyor demek istediğim amedaus kugayi kullanmayan üst sınıf olduğunu anlamayacaktir. Bu segmentte xtrail ve crv sözde d-suv ayağında 130-150 çok güzel satıyorlar ,yazık 150 yi honda gibi kendini premium sanan bir markaya vermek yazık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejoz -- 19 Haziran 2016; 10:09:18 >
    Al iste, yahu gerizekali insanlarla konusmak ne kadar zor ya.

Ben Tucson`a iki ust sinif demene laf attim, Hrv`ye b demene bisey demedim.

Dedimki, iki ust sinif D suv mu oluyo?

Kadjar`a crossover dersemiş, crossover ayri bi segment sanki Konusmadan once bari google kullan. Bi de soz verdin bilgi sahibi olmadigin konuda konusmayacagina dair.

Sen bu yaşa nasil geldin bu beyinle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udeskota -- 19 Haziran 2016; 14:31:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udeskota

Al iste, yahu gerizekali insanlarla konusmak ne kadar zor ya.

Ben Tucson`a iki ust sinif demene laf attim, Hrv`ye b demene bisey demedim.

Dedimki, iki ust sinif D suv mu oluyo?

Kadjar`a crossover dersemiş, crossover ayri bi segment sanki Konusmadan once bari google kullan. Bi de soz verdin bilgi sahibi olmadigin konuda konusmayacagina dair.

Sen bu yaşa nasil geldin bu beyinle?

ehh sie lan.

crossover ayrı bir segment zaten.

qq ile bu segmenti bulan nissan.

bu kadar salak bir adamsın halen gelip bana laf etmeye çalışıyorsun.

yalancının tekisin, halen video koyacaksın koymadın, aldığın ayarlardan kafayı yedin en son bu kadar düştün işte.

Tamam. O yuzden o ayarlardan sonra herkes sana giydiriyodu.

Daha yazmicam sana, mal oldugunu kabullenmistim ama yine de dayanamayip yazdim. Söz bu sondu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.