Şimdi Ara

HONDA İNNOVA 125 ALMAK ÜZEREYİM.FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
8.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PARMAKSIZ

cengizhan kardeşim;bunu hayırlı olsun olarak kabul ediyorum.Peki sen neden siyahtan vazgeçtin?

ya çok özür diliyorum kusura bakma unutmuşum yoksa bi daha diyorum hayırlı uğurlu kazasız belasız sürmen dileğiyle..
    siyah n yazıkki satılmıştı hatta izzet hoca'mada yollamıştım resmimi evet senin de resimlerini bekliyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNgİzHaN. -- 24 Mart 2008; 21:26:52 >
  • teşekkür ederim beyler,izzet hocam dediklerine aynen katılıyorum hatta ilk 1000 km çok gerekmedikçe arkamada birini almak istemiyorum motor zorlanmasın diye.Cengizhan,abi söylediğin gibi lastiklere baktım hatta fuarda tubless lastikler vardı bizim motorlar için, bu konuda ne diyosun bana mantıklı geldi iç lastik derdi yok.

Kısmetse motoru aldığımda hemen resimlerini çekip sizlerle paylaşacağım arkadaşlar,iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için tekrar hepinize teşekkür ederim...
  • İşte Cengizhan'ın Motorunun Resimler;
     HONDA İNNOVA 125 ALMAK ÜZEREYİM.FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM

Arkadaşlar bu arada innova ile düz yolda 80'i geçmeden 1lt. ile 70 km yaptım hala inanamıyorum...
    Ya bu innova 100cc cuplardan daha az yakıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzet222 -- 28 Mart 2008; 15:47:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: izzet222
    Arkadaşlar bu arada innova ile düz yolda 80'i geçmeden 1lt. ile 70 km yaptım hala inanamıyorum...

keseke 99cc olsada vergi verilmese
    ozaman 10numara olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

quote:

Orjinalden alıntı: izzet222

keseke 99cc olsada vergi verilmese
    ozaman 10numara olur

Olsun ya...bu motora fazlasyıla değer....yılda 60 ytl ya fazla diil....
    Ayrıca bakın....innova hakkında neler...yazılmış;
    ________________________________________________________________________________________________________________
    honda nun 125 cc lik cup model motosikleti. yarı otomatik bir modeldir. yani debriyaj yok ama vites var.
    ayrıca boyuna posuna bakilip karamursel sepeti sanilmamasi gereken bir tasittir. zira otoyollarda on tekeri kaldirip nice 250 cc'lik motorlari gectigi gorulmuştur.
    ek olarak da discovery channell'in yüzyılın en iyi motorlari siralamasında sasirtici bir sekilde 1 numarayi almis aractir. cunku belgeselde yapılan testlerde bu motorun bir binanin ikinci katindan asagi atildigini ve yere düştükten sonra kaldirilip icine benzin yerine patates kizartmasinda kullanılmış aycicek yagi koyuldugunda bile gayet duzgun gittigini gorup "büyüksün abi" dedigimizi de animsatmak gerekir.
    bütün asya'da en cok kullanılan motor olarak bir klasiktir.
    www.honda.com.tr de modeller bolumunden incelyebilirsiniz bu kucuk seytani.
    motoru 9 beygir guc uretir ve 4 vitesli bir $anzimana sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzet222 -- 25 Mart 2008; 17:20:40 >

• biz yürekten innova'cıyız 2004 yılında'ydı bu o fuar resimleri de teşekkür ederim izzet hocam..
  • resimler için teşekkürler,cengizhan,senin makine de güzelmiş hocam iyi günlerde kullan inşallah,beyler sizlerle böyle şeyleri paylaştıkça daha çok heyecanlanıyorum,Allah ın izniyle motorumu bi alsam sevinçten ağlıycam heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

biz yürekten innova'cıyız 2004 yılında'ydı bu o fuar resimleri de teşekkür ederim izzet hocam..

Birşey Değil dostum....
    Tabiki biz yürekten innovacıyız...10.000 küsür km oldu...Daha tek sorun olmadı...Sadece sorunu benzin hortumu tıkanmıştı onu değiştirdiler 5lira...2lt. yakıyorum 100km'de...Zorlanmadan düz yolda 115/120/125 yapıyorum...Rahat...Hemde çok...titreşim 0.....O gün bitane siyah innova gördüm....80.000km'de idi saat gibi çalışıyodu....
    Bu arada PARMAKSIZ motoru ne zaman alıyorsun?....
  • izzet,usta bi aksilik olmazsa haftaya salı-çarşamba teslim alıcam,sizlerle paylaştıklarımdan sonra çok doğru bir karar verdiğimi bir kez daha farkettimSağolun dostlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PARMAKSIZ

izzet,usta bi aksilik olmazsa haftaya salı-çarşamba teslim alıcam,sizlerle paylaştıklarımdan sonra çok doğru bir karar verdiğimi bir kez daha farkettimSağolun dostlar...

Şimdiden Hayırlı Olsun!
    Çok doğru...bir seçim..!
  • Biraz Resimleyelim...

Bu motorun sahibi daha 150 km de düz yolda 122km/h hız yapmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzet222 -- 26 Mart 2008; 16:16:37 >

• abi çok güzel görünüyo makine,ama ilk 150 km de, 122 km/h hıza çıkmak doğru mu?Ben zaten sürat seven biri değilim,ilk 1000-1500 km 80-90 km nin üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum...
  • ah izzet hocam sürati pek severneyse ilk aldığında basma 500 km ye kadar ondan sonra bi kapat tam kapatacaksın ama 1,2,3,4. birinci vitesde fazla zorlama ikinci vites'de mutlaka 90 km/S görsün 3.vitesde ise 100 120 ondan sonra at 4. vitese ama bu dediğimi bir sefer yap sakın aylık veya senelik deneyeyim deme ona qöre yoksa motor seni üstünden silkeler yani resimleri bekliyoruz...
  • quote:

ah izzet hocam sürati pek severneyse ilk aldığında basma 500 km ye kadar ondan sonra bi kapat tam kapatacaksın ama 1,2,3,4. birinci vitesde fazla zorlama ikinci vites'de mutlaka 90 km/S görsün 3.vitesde ise 100 120 ondan sonra at 4. vitese ama bu dediğimi bir sefer yap sakın aylık veya senelik deneyeyim deme ona qöre yoksa motor seni üstünden silkeler yani resimleri bekliyoruz...

Asıl sen süratçisin....

Yeme bizi....2 kişi 135 yapan kim?

Bu arada bugün saat 12'de innova ile düz yolda 3.viteste 115 yapmış bulunmaktayım....

Cengizhan'cım seninki 1 depo ile kaç km gidiyor...?(3,7lt.)

• Mesleği: Öğretmen hoop sen n yapmaktasın diyeceği yerde birde tasdik veriyo 2 kişi 135 yapan kimdi diye
    neyse 210 gitti ama bitmedi yani motor yolda kalmadı...
  • quote:

Mesleği: Öğretmen hoop sen n yapmaktasın diyeceği yerde birde tasdik veriyo 2 kişi 135 yapan kimdi diye
    neyse 210 gitti ama bitmedi yani motor yolda kalmadı...

Tasdik vermemin sebebi....arkadaşın innova ile düşüncelerinin artması....buradada tartışmayalım....bu arada sınıf öğretmeni değil türkçe öğretmeniyim!...
    210km nasıl kullandın........devirli-normal-sakin?
  • sakin kullanım ve vites aralığı düşük he sizlerden isteğim 2 tane daha innova'cı bulun club açacağım hadi göreyim sizleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNgİzHaN. -- 27 Mart 2008; 20:46:55 >
  • aman beyler durun kavga etmeyin gelin anlaşalım hiçbirimiz hız yapmayalım.Bu arada cengizhan ustam,senin verdiğin hızlar valla gözümü korkuttu ben 4.viteste 90-100 km gibi hızlar düşünüyorum,ama dediğin gibi bir kulübümüz olsa şahane olur...
  • İzzet hocam,izin verirseniz bundan sonra size bu şekilde hitap etmek isterim,aramızda bir eğitimci olması çok güzel.Zaten biz İnnova cılara da bu yakışır
  • evet topic açacağım bir süprizim ise özel site de açacağım ama 5 kişi olmamız lazım lütfen duyarsız kalmayın iki tane daha innovacı bulun bu iş tamamdır bizYÜREKTEN İNNOVA'cıyız ÖYLE DEĞİLMİ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.