Şimdi Ara

HONDA İNNOVA 125 ALMAK ÜZEREYİM.FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
8.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: PARMAKSIZ

İzzet hocam,izin verirseniz bundan sonra size bu şekilde hitap etmek isterim,aramızda bir eğitimci olması çok güzel.Zaten biz İnnova cılara da bu yakışır

Tabi ki istedğin gibi hitap edebilirsin dostum...
    Biz yürekten innovacyız 1-2 tane daha innovacı bulabilirim!
  • abiler ben daha yeni İnnova cı oluyorum şu anda sizden başka tanıdığım başka İnnova cı yok.Ama bulursam hemen yakasına yapışıcamvee SONUNA KADAR İNNOVA CIYIZ
  • o gücünün doruğunda 9 hp virajlarda nal toplatıyom hepsine neyse innova gerisini söylemeyeyim
    site hazırlıklarına başlanıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNgİzHaN. -- 28 Mart 2008; 16:32:04 >
  • Beyleerrr,bugün motorumu gördüm,parasını verdim salı günü plakası çıkacak inşallah...
    Hiç yanından ayrılmak istemedim,öyle çil çil duruyodu galeride
  • Hayırlı ugurlu olsun....
    Resimleri bekliyoruz...Fakat imageshack.us açılmıyor...
    Rodajda zorlama motoru...ani hızlanmalardan kaçın,maksimum hız denemeleri yapma!
    Hız kısıtlaması yoktur rodajda...Sadece motoru zorlamayacaksın...
    Hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: izzet222

Hayırlı ugurlu olsun....
    Resimleri bekliyoruz...Fakat imageshack.us açılmıyor...
    Rodajda zorlama motoru...ani hızlanmalardan kaçın,maksimum hız denemeleri yapma!
    Hız kısıtlaması yoktur rodajda...Sadece motoru zorlamayacaksın...
    Hayırlı olsun...

senin resimlerini de bekliyorus izzet hocam..
  • hocam tekrar teşekkür ederim,zaten daha öncede dediğim gibi pek hız yapmam,o yüzden rodajda ve daha sonrasında motoru pek zorlamam,bi de abi bu motor benim için çok önemli,gerçi daha öncede motorum vardı ama nedense bundaki gibi hissetmemiştim(görende bir kızdan bahsediyorum sanır ) o yüzden buna çok iyi bakıcam...
  • merhaba arkadaşlar.Ben öğrenciyim ve yaz tatilininde honda innova almayı düşünüyordum.Ama galiba innovaların üretimi durdu.acaba yazın sıfırından bulabilirmiyim ki? ne dersiniz.Bu arada şuan istanbuldayım.Ama memleketim manisadan almayı düşünüyorum..
  • untils,merhaba sende benim gibi tüm Honda bayilerini tek tek arayıp stoklarında kalmış innova bulabilirsin,ben şanslıydım İstanbuldaki bir bayide hemde istediğim rengi buldum,ancak İstanbulda bulamasam yakın illerdekileri arayıp mutlaka İnnova alıcaktım,ancak şunu bilmelisin bulduğun İnnova 2007 model olarak ruhsata geçicek...
  • bu konu burada kapansın yeni club. geçelim artık tamam yorumlar club de yapılsın..
  • PARMAKSIZ Tarih 29 Mart 2008; 22:29:38
    Beyleerrr,bugün motorumu gördüm,parasını verdim salı günü plakası çıkacak inşallah...
    Hiç yanından ayrılmak istemedim,öyle çil çil duruyodu galeride.

PARMAKSIZ.kaça aldın motoru sorması ayıp.
  • Hocam anahtar teslim 2.950 ytl ye geldi.Biz bir club kurduk seni de bekleriz bütün paylaşımlarımızı orada yapıyoruz,artık bu başlığa fazla bakmıyoruz..
  • Valla Cengizhan'cım.....İnnova resmi yok....format atıldı pcye......ama cbfmin kötü bir resmi var.....idare et artık.....
     HONDA İNNOVA 125 ALMAK ÜZEREYİM.FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM

Reyhanlıda bir işim vardı orda çekmiştim........
     HONDA İNNOVA 125 ALMAK ÜZEREYİM.FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTİYORUM

7,2mp güzel dimi........2.resim.....1.berbat.....

• arkadaşlar kısmetse bende yarın bi 2007 mdoel innova ya pazarlık yapıcam eğer alırsam burda resimlerini koyarım bencede klup kuralım derim yarın ola hayrola
  • satoyama şimdiden hayırlı olsun...
  • BAKIN Bİ DAHA SÖYLÜYORUM YORUMLARIMIZI KENDİ İNNOVA CLUB. DE YAPALIM LÜTFEN
    HEPNİZİ EKLEYECEĞİM ORAYA..

HAYDİ İNNOVA'CILAR..
  • Aradaşlar şirket kullanımı için innova almayı düşünüyoruz yaz kış durmayacak motor uzun vadede ne gibi problemleri olur bide ben sert kullanıyorum o yönden sıkıntı yaratırmı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • bakımını aksatma evladiyelik motordur problemin ne olduğunu unutursunuz ;)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.