CVT jazz'lar da cok yakar. Herhangi bir C segmentten az yaksa da B segment ile kiyasla cok yakar. Madem dizel araba almadiniz, ben olsam LPG dusunurdum.
quote:Orijinalden alıntı: catalyst CVT jazz'lar da cok yakar. Herhangi bir C segmentten az yaksa da B segment ile kiyasla cok yakar. Madem dizel araba almadiniz, ben olsam LPG dusunurdum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-malkocoglu-otomotiv-41304894/teknik-detaylar/ sizce cok mu ? quote:Orijinalden alıntı: catalyst CVT jazz'lar da cok yakar. Herhangi bir C segmentten az yaksa da B segment ile kiyasla cok yakar. Madem dizel araba almadiniz, ben olsam LPG dusunurdum. quote:Orijinalden alıntı: catalyst CVT jazz'lar da cok yakar. Herhangi bir C segmentten az yaksa da B segment ile kiyasla cok yakar. Madem dizel araba almadiniz, ben olsam LPG dusunurdum.
quote:Orijinalden alıntı: onur1297 arkadaslar fotoları ekledim bakabilirsiniz Güzel araçmış arkadaşım tekrardan hayırlı olsun. Bu arada Jazz CVT ler tam otomatikler kadar fazla yakmaz. Benzinin litre fiyatı yüksek olduğu için öyle gibi gelir ama litre bazında şöyle örnek vereyim. Evim yokuş bir yerde Hem de birkaç ciddi durk kalk yapılması gereken köşe falan dönüyorsunuz. Ona rağmen yaz şartlarında 35 litreyle 500 km yol yapıyor. Kışın 400-450 km götürüyor. Aynı araçtan abimde de var ve de onun ev düz ayak bir semtte (Ankara Eryaman). O aynı şartlarda 600 ve 500 yapıyor 35 lt ile. Bu şartlarda tam otomatik şanzumanlı bir araç 400 ü bile göremez. Kışın da 300 civarı gider. Haluk
quote:Orijinalden alıntı: haluk 23 quote:Orijinalden alıntı: onur1297 arkadaslar fotoları ekledim bakabilirsiniz Güzel araçmış arkadaşım tekrardan hayırlı olsun. Bu arada Jazz CVT ler tam otomatikler kadar fazla yakmaz. Benzinin litre fiyatı yüksek olduğu için öyle gibi gelir ama litre bazında şöyle örnek vereyim. Evim yokuş bir yerde Hem de birkaç ciddi durk kalk yapılması gereken köşe falan dönüyorsunuz. Ona rağmen yaz şartlarında 35 litreyle 500 km yol yapıyor. Kışın 400-450 km götürüyor. Aynı araçtan abimde de var ve de onun ev düz ayak bir semtte (Ankara Eryaman). O aynı şartlarda 600 ve 500 yapıyor 35 lt ile. Bu şartlarda tam otomatik şanzumanlı bir araç 400 ü bile göremez. Kışın da 300 civarı gider. Haluk tesekkürler zaten az yaktıgı icin jazzı sectim henuz uzun yola cıkmadım ama az yaktıgını heryerden duydum .