Şimdi Ara

Honda Jazz 1.4 ELite mi Toyota Corolla HB 1.4 D-4D Sol mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
9.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar araba alacagım ama 2 arac arasında kaldım jazz benzinli az yaktıgı icin düsünüyorum otomatigi de cok iyi kullandım ama uygun fiyata bulamıyorum jazza 2007 2008 modele 24 corolla dizel otomatik sol e 25 verebiliyorum o fiyata bulursam düzgün alacagım sizce hangisi alınabilir.corolla az yakıyor ama yarı otomatik oldugu icin rampada geri kacırıyor jazz da boyle bi sorun yok (denedim İkisinide)

• benim seçimim corolla olurdu.arkadaşımda corolladan var yokuşta geri kaydırıp kaydırmadığı hakkında bi fikrim yok ama arabasından çok memnun ve içinde yolculuk ettiğim sürede bende memnun kaldım.zaten jazz ile corolla aynı sınıf araç değil.
  • corolla mmt otomatik şanzımanlar ile ilgili çok fazla sayıda şikayet var.
    forumda aratırsan bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercann22

benim seçimim corolla olurdu.arkadaşımda corolladan var yokuşta geri kaydırıp kaydırmadığı hakkında bi fikrim yok ama arabasından çok memnun ve içinde yolculuk ettiğim sürede bende memnun kaldım.zaten jazz ile corolla aynı sınıf araç değil.

bi tanıdıgımda 2007 1.4 D-4D Terra modeli var otomatik yokusta önümde kacırdı esim de kullanacagı icin rahat olmasını istiyorum bende bindim ve cok memnun kaldım jazz benzinli oldugu icin uygun dizel masrafı fazla oldugu icin pek düsünmüyorum ama uygun blursam alırım
  • İkiside farklı segment araçlar, fakat eşime yılbaşında jazz aldım kendisi çok rahat kullanabiliyor ferah bir araba aynı zamanda yakıt tüketimi çok iyi diyebilirim.Bence siz zaten tercihinizi yapmışsınız sadece bunu eyleme dönüştürmemişsiniz. :)
    kesinlikle jazz..
  • Jazz , Corolla'nın ancak torunu olur. Farklı sınıfın araçları. Ben olsam kesinlikle Corolla'dan yana kullanırdım seçimimi. Elbetteki bu işler zevk ve keyif meselesi. İçine sinen hangisi ise onu almalısın, alıp kullanacak olan sensin. Benim bir arkadaşta 2009 Jazz var, hiçbir şikayetini ya da memnuniyetsiliğini görmedim, duymadım.
    Lakin fiyatları birbirine yakın olunca Corolla daha sıcak gibi. Jazz oyuncak araba gibi geliyor gözüme. Ayrıca Corlla için dizel demişsin. Toyota 500000 km'ye kadar sorunsuzluk garantisi veriyor motor için. Elbette Honda da özel ve güzel araçlar üretiyor; ama Jazz ve City haricinde.
    Allah kolaylık versin, inşallah senin ve eşin için hangisi hayırlı ise onu almak nasip olur. Şimdiden hayırlı,uğurlu olsun; Allah her türlü kazadan-beladan korusun.

• 5 sene 0 aldığımız 2005 corolla sedan aracımızı 30000 km boyunca hiç bir sorunu olmadan severek kullandık. kuzenimde hb corolla var o da çok memnun. jazz ve corolla farklı sınıfın araçları. otomatik şanzıman olarak dikkat etmeniz gereken mmt olmaması tam otomatik kaydırmaz. ayrıcada jazz ın o kasası tam otomatik değildir otomatikleştirilmiş manueldir ve kaydırma yapabilir. yeni kasa jazz larda tam otomatik sisteme dönüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkurdoglu

Jazz , Corolla'nın ancak torunu olur. Farklı sınıfın araçları. Ben olsam kesinlikle Corolla'dan yana kullanırdım seçimimi. Elbetteki bu işler zevk ve keyif meselesi. İçine sinen hangisi ise onu almalısın, alıp kullanacak olan sensin. Benim bir arkadaşta 2009 Jazz var, hiçbir şikayetini ya da memnuniyetsiliğini görmedim, duymadım.
    Lakin fiyatları birbirine yakın olunca Corolla daha sıcak gibi. Jazz oyuncak araba gibi geliyor gözüme. Ayrıca Corlla için dizel demişsin. Toyota 500000 km'ye kadar sorunsuzluk garantisi veriyor motor için. Elbette Honda da özel ve güzel araçlar üretiyor; ama Jazz ve City haricinde.
    Allah kolaylık versin, inşallah senin ve eşin için hangisi hayırlı ise onu almak nasip olur. Şimdiden hayırlı,uğurlu olsun; Allah her türlü kazadan-beladan korusun.

tesekkürler 2sinden birini alıcam ama benzinli tam otomatik cok yakıyor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1297

quote:

Orijinalden alıntı: mkurdoglu

Jazz , Corolla'nın ancak torunu olur. Farklı sınıfın araçları. Ben olsam kesinlikle Corolla'dan yana kullanırdım seçimimi. Elbetteki bu işler zevk ve keyif meselesi. İçine sinen hangisi ise onu almalısın, alıp kullanacak olan sensin. Benim bir arkadaşta 2009 Jazz var, hiçbir şikayetini ya da memnuniyetsiliğini görmedim, duymadım.

tesekkürler 2sinden birini alıcam ama benzinli tam otomatik cok yakıyor malesef

• Dizel olduğu için corolla.
  • arkadaslar 2007 model jazz elite aldım 74000 km de alacak arkadaslar varsa bence düsünmeli cok rahat otomatik vites yokusta geri kacma yok 10 numara
  • Merhaba Hayırlı olsun Jazz ınız.

Jazz ı ne kadara aldınız yazabilirseniz sevinirim.

Ben de Jazz araştırırken Corolla almaya karar vermiştim. araştırmalarım halen devam ediyor. Corollanın yeni leri değilde bir önekileri tam otomatik şanzıman diye biliyorum.
  • hayırlı olsun neden jazı seçtiniz corolladan vazgeçtiniz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkalafat

Merhaba Hayırlı olsun Jazz ınız.

Ben de Jazz araştırırken Corolla almaya karar vermiştim. araştırmalarım halen devam ediyor. Corollanın yeni leri değilde bir önekileri tam otomatik şanzıman diye biliyorum.

tesekkürler jazzı tam otomatik oldugu icin ve cvt sanzımanın seri oldugunu bildiigm icin aldım corolladan vazgecme sebebim benzinlisi cok yakıyor otomatigi dizeli de tam otomatik olmadıgı icin rampada geri kacırıyor ve fiyatı daha pahalı oldugu icin vazgectim 2007 model 74 000 km de 24 bin tlye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

hayırlı olsun neden jazı seçtiniz corolladan vazgeçtiniz.?

tesekkürler dedigim gibi fiyatı jazz ın daha uygun ve tam otomatik geri kacırmıyor ve sürdügümde cok rahattı corolla bi akrabamda var onu da kullandım onun da vitesi iyi ama jazz rahat geldi ve rampada arac geri kacırıyo ama corollada cok iyi araba bence keyif meselesi.
    quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: gto

5 sene 0 aldığımız 2005 corolla sedan aracımızı 30000 km boyunca hiç bir sorunu olmadan severek kullandık. kuzenimde hb corolla var o da çok memnun. jazz ve corolla farklı sınıfın araçları. otomatik şanzıman olarak dikkat etmeniz gereken mmt olmaması tam otomatik kaydırmaz. ayrıcada jazz ın o kasası tam otomatik değildir otomatikleştirilmiş manueldir ve kaydırma yapabilir. yeni kasa jazz larda tam otomatik sisteme dönüldü.

onur1297 arkadaşım aracın hayırlı olsun.

Ben de eşime aldım 2008 model geçen Nisan sonunda.

Mutlu mesut kullanıyor Elite CVT sini.

gto dostum bahsi geçen Jazz lar CVT şanzumanlıdır.

Senin bahsettiğin şu an satılmakta olan Jazz modeli.

Yeni gelecek Jazz lar ise tekrardan CVT olacak.

Jazz da hiçbir zaman tam otomatik şanzuman kullanılmadı.

Herhalde CVT kastediyorsun.

Haluk

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: gto

5 sene 0 aldığımız 2005 corolla sedan aracımızı 30000 km boyunca hiç bir sorunu olmadan severek kullandık. kuzenimde hb corolla var o da çok memnun. jazz ve corolla farklı sınıfın araçları. otomatik şanzıman olarak dikkat etmeniz gereken mmt olmaması tam otomatik kaydırmaz. ayrıcada jazz ın o kasası tam otomatik değildir otomatikleştirilmiş manueldir ve kaydırma yapabilir. yeni kasa jazz larda tam otomatik sisteme dönüldü.

onur1297 arkadaşım aracın hayırlı olsun.

Ben de eşime aldım 2008 model geçen Nisan sonunda.

Mutlu mesut kullanıyor Elite CVT sini.

gto dostum bahsi geçen Jazz lar CVT şanzumanlıdır.

Senin bahsettiğin şu an satılmakta olan Jazz modeli.

Yeni gelecek Jazz lar ise tekrardan CVT olacak.

Jazz da hiçbir zaman tam otomatik şanzuman kullanılmadı.

Herhalde CVT kastediyorsun.

Haluk

tesekürler arkadasım jazzı tam otomatik biliyordum ama yanı vites gecisleri cok rahat ve kaydırma yapmıyor baya denedim dik yokusta yanı kaydırıyorsa da corolladan az kaydırıyor cok az 1-2 cm en fazla CVT sanzıman cok rahat evet yeni jazz lara cvt gelcek ben de onu almayı düsünüyodum biraz bekleyip ama o da i-shift oldugu icin vazgectim seneye gelse de o kadar bekleyemeyecegim icin cvt jazz aldım bunlar zaten keyif meselesi benim sevdigim vitesler p,r,n,d, fln olan vitesler anı dugmeye basıp degistimek zevkli oluyor o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: onur1297

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkalafat

Merhaba Hayırlı olsun Jazz ınız.

tesekkürler jazzı tam otomatik oldugu icin ve cvt sanzımanın seri oldugunu bildiigm icin aldım corolladan vazgecme sebebim benzinlisi cok yakıyor otomatigi dizeli de tam otomatik olmadıgı icin rampada geri kacırıyor ve fiyatı daha pahalı oldugu icin vazgectim 2007 model 74 000 km de 24 bin tlye aldım

Eğer dediğiniz fiyata Elite versiyonunu aldı iseniz ve araç kazasız ise süper bir fiyata almışsınız bence. Tekrar güle güle kullanın. toyotanın otomatiği çok yakıyor demişsiniz yaklaşık olarak ne kadar yaktığını söyleyebilirmisiniz? Jazz lar Şehir içinde 6,5 ile 7,5 arası değişiyor kullanıma göre.

• evet aracda degisen yok bikac boya var toyota corolla benzinli otomatik fabrika verilerine göre 10,5 lt yakıyor jazz ise 7,2 lt yakıyor corollanın dizeli de tiptronik ve fiyatı daha pahalı oldugu icin jazzı sectim aracı alınca fotoları ekleycegim
  • tekrar hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.