Şimdi Ara

Honda Jazz Buluşma ve Dayanışma SAYFASI (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.211
Cevap
53
Favori
112.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah abi cevap için teşekkür edrim, anladığım kadarıyla bilgisayarda resetleme ve teyp kodlaması yapılıyor yalnız geçen sene boğazı temizleyen ustanın bunları yapmadığına eminim, yani en azından benden teyp kodunu istemesi lazımdı ..Gerçi ben aküyü değiştirdiğimde de benden kod istemedi araba bu kod işi nası oluyor yav
  • Ademsin kardeşim, rica ederim:) Teybin şifre istememesi iyiymiş de nasıl istemiyor bak onu çözemedim.

Geçen hafta sonu TEM üzerinde toplanan en az 4 grup gördüm ve hayıflanmadım desem yalan olur. İş yoğunluydu vs idi kendimize sürekli mazeret buluyoruz ki (özellikle kendim ) buluşmak henüz kısmet olmadı. Bahar geldi, neredeyse yaza gireceğiz. Ercüment abi, kusura bakma :(

Mugen spoiler konusuna gelince, orası tam bir muamma. Piyasada o kadar çok çeşit ve farklı yorumlar var ki, aracına taktırmış ve memnun olan bir arkadaşımızın yorumlarını görmek güzel olurdu. Tek bildiğim bu parçayı ancak yurt içinden temin etmek daha mantıklı, zira yurt dışında (ebay vs) ne ucuzunu bulabildim, ne de parçanın büyük ve tek parça olmasından dolayı kargodan sağlam gelebileceğine güvenemedim. Bilen_1907'nin sorusuna destek, evet yok mu mugen spoilerin hem uygun, hem de kalitelisini bize anlatacak? Dışarıda gördüğümüz mugen ya da mugen tipi aksesuarlı, cam rüzgarlıklı hiç mi arkadaşımız yok burada?

Hepinize keyifli ve tadında bir hafta sonu dilerim.

Selamlar,
    Erkan

• zenginoglu Z kullanıcısına yanıt
    Zenginim Kusur yok Gönüller bir olsun .
    Şu mügen ve yan koruma cıtalarını daha çok koruma cıtalarını bende düşünmeye başladım.
    Belediyenin çöp konteynırına dokundurdum arkayı başka arabalarım ilede vurmuşlugum var dikiz aynası hariç iki aynaya baktıgım için çöptenekesi ortalı bir şekilde kalıyor tıklatım köşeli .
    Baş parmak kadar bir boya kalktı hemen Rütüş boyası ile rutuşladım.
    Boyanın altında astar mastar yok direk paslanmaz sacı boyamışlar.. Dikkat edin dikiz aynasını benimgibi görmezden gelmeyin.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa

Zenginim Kusur yok Gönüller bir olsun .
    Şu mügen ve yan koruma cıtalarını daha çok koruma cıtalarını bende düşünmeye başladım.
    Belediyenin çöp konteynırına dokundurdum arkayı başka arabalarım ilede vurmuşlugum var dikiz aynası hariç iki aynaya baktıgım için çöptenekesi ortalı bir şekilde kalıyor tıklatım köşeli .
    Baş parmak kadar bir boya kalktı hemen Rütüş boyası ile rutuşladım.
    Boyanın altında astar mastar yok direk paslanmaz sacı boyamışlar.. Dikkat edin dikiz aynasını benimgibi görmezden gelmeyin.
    Saygılar

Eyvallah abicim, sağolasın :)

Bildiğin üzere geçen sene yan koruma çitalarını taktırmış ve hatta o çitaları kaskoya işlettiğimde de sistemden 632 lira gibi gayet uygun bir fiyata yeniletmiştim. Kısacası yan çitalar bedavaya gelmiş, hatta üstüne para almış gibi olmuştum.

Sen hatırlatınca hemen arşivimden baktım, işçilik dahil 320 TL ödemişim. Arabaya kattığı ek görüntü katkısı da cabası...

Mugen bagaj üstü spoiler i içinse sağlıklı ve güvenebileceğim bir kanal bulamadım. Piyasa da bulabildiklerim de hep pahalılar. O fiyatları verecek olsam zaten orjinalini alırdım. Bir de yan camlar üzeri rüzgarlıklar var (mugen tipi), onunla ilgili de arkadaşlardan tavsiye bekliyoruz.

Arabayı ilk aldığım akşam tamponun sağ alt köşesini kukaya sürtmüştüm, geçen bakımda onu kapattırmıştım, nazarlık bu hafta sonu Eskişehir'e gittiğimde belediye sağ olsun her sokağa kuka koymuş, parktan çıkarken aynı yeri yine sürttüm :( Pek görünür yerde olmasa da moral bozukluğu cabası...

Bir de geçen gün fark ettim, tavandaki cam ile bagaj arasında bir noktada işaret parmağı ebadında çukur olmuş, bakıyorum taş izi değil, ben de hatırlamıyorum, yani üstüne sanki biri vurmuş mu, ne olmuş bilemedim. Sanırım vakumla düzeltiyorlar. Ancak dikkatli bakınca belli olan bir şey ama, anladım ki bir şeyin üstüne ne kadar titrersen o kadar bela... Sana da geçmiş olsun ayrıca...

Honda Jazz Buluşma ve Dayanışma SAYFASI
     Honda Jazz Buluşma ve Dayanışma SAYFASI

Sevgi ve selamlarımla, tüm dostlara hayırlı bir hafta dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenginoglu -- 21 Nisan 2014; 11:40:23 >

Zenginoglu selamlar.
    Magnet Bra'yı sökmüşsün.Var mı bir nedeni ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mars51

Zenginoglu selamlar.
    Magnet Bra'yı sökmüşsün.Var mı bir nedeni ?

Eyvallah abi, dikkatinden kaçmamış :) Evet söktüm, hatta nereydeyse 6-7 ay oldu sökeli zira yıkamalarda hem benim söküp takmalarımda hem de yıkamadaki tazyikle kenarlardan patladı. İlk montajda da hata yapıp köşebentleri zorladığımdan uzun vadede dayanamadı, ben de söküp attım maalesef. Gerçi çok beğeniyordum ama kısmet buraya kadarmış :)

Sonradan bir tane daha sipariş etsem mi diye düşünmedim değil ama satıcı da ebay den kaybolmuş :))
    Dikkatten ziyade ,ben de bu parçayı takipteyim :) Ama sipariş vermeyip ,kendim yapmayı düşünüyorum.Fakat seninki gibi siyah değil ,beyaz kaplamalı rulo mıknatıslar var.proje kapsamında,aklımda bu malzemeyi kullanmak var ....Senin adam kendi sitesinden satışa devam ediyor.. ebayda ilan uzun zamandır aktif değil.

1,5- 2mm kalınlığında rulo mıknatıs ve uygun ölçülerde köşebent ( Edge trim diyor yabancılar bu fitile ) ile yapılabilir gibi gözüküyor.

Eğer senin mıknatısta problem yoksa yeniden sipariş vermek yerine bu edge trimlerden sipariş verebilirsin.

Geçenlerde, zamanında telefon tutucular ile ilgili yaşadığım bir sıkıntı beni , her yüzeye yapışabilen bir tutucu yapmaya zorladı.

Proje başlığı ekte ..

http://forum.donanimhaber.com/m_90683947/f_//tm.htm#90683947

Saygılar.

• Mars51 M kullanıcısına yanıt
    Mars linkini verdigin yere baktım güzel bir çalışma olmuş eline sağlık..

Ben kaputu flim yaptırma taraftarıyım dışarıda oldugu sürece araçlar .. Dayanma, dayanak, itilma ,sinir cıkarma gibi objeler olarak gözüke biliniyor .. Ben aracıma garaj yaptım zamanında hala duruyor aracı oraya koyuyorum. Kapısını kale yapmışlar top arada kalınca kaldırım parke taşlarını topa atıyorlar senin araban varmış malınvarmış... Çocukları topladım pazargünü

-- Çocuklar kimse izin vermiyor kapısında top oynamaya ben size izin veriyorum burasıda kaleniz olsun taş atmayın ..
    Bina girişindeki çamları taktırmakdan gınagı geldi kontra pilak kestirdim şimdi mdf taktırdım cam yerine.
    Allah herkese sıfır araba nasip etsin ki insanlar çocuklarına kolay alınmadıgını anlata bilsin.
  • Arkadaşlar 2006 jazz sahibiyim muayenede şanzımanda yağ sızıntıları var diye bir sonuç çıktı uzun süreçte bana sıkıntısı olur mu acaba bi fikri olan var mı?
  • bynoun kullanıcısına yanıt
    Aracınız manuel mi? Otomatik mi? Daha önce şanzıman yağı değiştirdiniz mi? Terleme denilen şeyse çok problem yaratmaz.Ama yine de eksilme var mı kontrol ettirin bence....
    Eğer aracınız CVT ise yağı farklı oluyor bildiğim kadarıyla.
    aracınıza ait kullanma kılavuzu ekli linktedir. 270 li sayfalardan sonra şanzıman yağı ile ilgili bilgiler ve kontrol talimatları var.

http://honda.com.tr/App_Assets/Kilavuzlar/15/23/jazz2003-2008.pdf

Saygılar.
  • forsa kullanıcısına yanıt
    Film yaptırma konusunda kararsızım Forsa. Yaptıran arkadaşlarımda 3M filmde sararma oldu,Araç beyaz olunca bu sararma göze batar bende. Beyaz harici renklerde çok problem olmaz gerçi.
  • Hocam araç manuel aldığımdan beri 2 senedir şanzıman yağı ne durumdadır bilmiyorum 120 bin bakımı yaptırırken bilmiyorum baktılar mı. Terlemedir diye tahmin ediyorum ama şöyle yazılmış raporda "yağ kaçakları var". alttan bakılmıyorsa elim yatkındır bende bakabilirim aslında.
  • bynoun kullanıcısına yanıt
    Motor yağı kacagıdır şansıman pek sorun cıkarmaz yere en yakın parca motor yağkarteri ve tıpasıdır yani cıvatası dır . Contasını bulamadıgı için eski contayı kullanmıştır yağı degiştiren.Otamatik şanzıman motorun ortakısmına yakın bir yerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese günaydın,
    Bir süredir uzak kaldım, sizlerin ve araçlarınızın keyfi yerindedir umarım?
  • Guwencin G kullanıcısına yanıt
    Günaydın :)
  • Günaydın . su an icin bir sıkıntı yok çok şükür :)

• Guwencin G kullanıcısına yanıt
    Güven hoşgeldin. en azından tekparçalar :) sağ ol
    sen nasılsın ?
  • Allah kimseye kaza bela vermesin. Kem gözlerden korusun.
    Kasko bir yere kadar korur. Haftada 5-10 ₺ sadaka verin Allah(cc) tarafından da sigortalanın. 😉

• +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa

Güven hoşgeldin. en azından tekparçalar :) sağ ol
    sen nasılsın ?

Bizdede bir sıkıntı yok çok şükür.
    İmkan olduğunca muhabbetinize dahil olmakla yetiniyorum.
    herkese mutlu km'ler, saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.