< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Honda Jazz'dan sonra ne alınır? (2. sayfa)
-
-
Butce 300k demissiniz. Butcenizden Yukari da ama
Citroën c5 aircross veya 3008 derim eger alabiliyorsaniz.
Seat Atecaya bakin onlar olmazsa. Ya da grandland X
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 19 Şubat 2021; 16:53:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fbyramJazz küçük gelmiş ve darlıktan sıkılmışsınız ama suv çok mantıksız. 1 boy büyük ihtiyacınız varsa c kasa araçlara baksanız daha iyi olur. astra, civic, coralla olabilir.
Jazzin ic yerlesimi cok basarili. Nerdeyse bir mpv gibj. Jazzdan sonra c sinfi hb/sedan kesmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 19 Şubat 2021; 16:56:6 >
C5 in arka koltukları 3 koltuk -
Jazz çoğu adına suv denen aletlerden daha fazla baş mesafesi sunuyor. D suvlarda bile okadar mesafe yok .
Honda blues alınabilir.
-
2012 yılına ait suv, c ve b sınıf araçlar. Yükseklik dışında nasıl bir artısı var onu anlamadım. Bu mantıkla suv da kesmez
-
O zaman 2 tane Egea.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fbyramJazz küçük gelmiş ve darlıktan sıkılmışsınız ama suv çok mantıksız. 1 boy büyük ihtiyacınız varsa c kasa araçlara baksanız daha iyi olur. astra, civic, coralla olabilir.
jazz küçük bir araç değil dar değil aslında. Sadece üst segmentte ne alabilirim onu araştırıyorum. Engelli muafiyetli araç alma imkanım var bu sebeple model yükseltmek istiyorum. Sedan düşünmüyorum açıkçası. Ancak SUV sınıfında bir araç olabilir ki uzun vadede değiştirmeden işimi görsün.
-
Togg C suv. -
Anladım hocam. Crv (2017) ve grandland x (2019) i kısa süre denimledim crv daha iyi geldi bana ama alacak olsam ikisini de almazdım ön taraf dizaynı demode bence. Citroen c5 cros.bakmanız da fauda var.
Hocam jazz a bindiniz mi?
Aracin disi genis kendisi uzun olabilir ama asil onem ic mekandaki yerlesim. Kimi araclarda arac uzun olmadina ragmen bagaj genis olur arka koltukta yeterli mesafe olmaz. Ya da on koltugu cok geri itmek gerekir vs.
Oturdugunuz koltuk yerden yukseltikce daha az diz mesafesine ihtiyac duyarsiniz. Alcakldikca ayaginizi ileri dogru uzatmak zorunda kalirsiniz. Sofor koltugunu geri ittikce arkaya cocuk koltugu takamadiginiz araclar var.
Jazz bu konuda bir cok c hbden iyi.
Suvnin sedana en buyuk ustunlugu yine bu konu. Bir de bagaj. Sedanda bagaja sekilsiz esya koyamazsin. Cocuk arabalari en sekilsiz esyalardan biridir. SUV de bagaj ortusunu acar koyarsin tavana kadar istedigini.
Ben Jazz kullandigimda arkamda kalan mesafe. Astra hb (H) kullandigimda arkamda kalan mesafeden daha fazla idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 19 Şubat 2021; 20:1:9 >
Ford Galaxy
Bindim hocam. C sınıf ile kıyaslanacak bir durumu olduğunu düşünmüyorum. Astra da arabam var. İkisi arasında konfor/ rahatlık olarak belirgin farklılıklar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbyram -- 19 Şubat 2021; 20:12:54 >
quote:
Orijinalden alıntı: entigin
Ford Galaxyhahhahah 300 bin TL demis konu sahibi , soylediginiz arac 1 milyon TL.
-
Egea cross , duster , Citroen Berlingo alınabiliyor mu bilmiyorum ama.
Citroen Berlingo 2021 inceleyin. Çok kullanışlı, ticariden çok geniş aileler için uygun olmuş.
Direkt aklıma C5 Aircross geldi.
c5 olur eğer limite uyuyorsa kesinlikle 5008 derim
-
Seat Ateca tavsiye ederim. Bence çok güzel bir araç ama diğer modeller kadar abartılıp, pohpohlanmadığı için kıymeti bilinmiyor.
Hatta babama alması için tavsiye ettim ama sürekli kullanacağı için daha küçük boyutlu Arona'yı tercih etti.
Biz de iki kardeşiz ama ailemle yaşamıyorum, evim ayrı, arabam ayrı o yüzden ihtiyacının Arona fazlasıyla görüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fbyramBindim hocam. C sınıf ile kıyaslanacak bir durumu olduğunu düşünmüyorum. Astra da arabam var. İkisi arasında konfor/ rahatlık olarak belirgin farklılıklar var.
Merhaba.
Selamlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X