Ailemiz büyüdü 3 çocuk 2 yetişkin. Honda Jazz 2012 aracım var çok da memnunum. Daha büyük veya üst sınıfta 1 level atlamak istersek ne alınabilir? ötv muafiyetli araç alma durumum da mevcut. Jazz'ı aratmayacak ve üzerine ekleyecek araç önerilerinize açığım - SUV tercih edilir. Bütçe 300K (muafiyet dahil edilmeden) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidasim -- 19 Şubat 2021; 13:23:2 > |
Honda Jazz'dan sonra ne alınır?
-
-
Bütçeniz düşükse giriş paketi Egea
Orta ise orta paket Egea
Bütçe sorunu yoksa full+full Egea
Hocam bu forumda araç tavsiyesi istenmez daha öğrenemediniz mi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sıfır km transporter camlı van comfortline 150ps
-
Hemen hemen aynı durumdayız. Benim de jazz 2012 var, büyük araç bakıyorum. C5 aircross 1.2 live paketi bir inceleyin isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
d suv crv’ye geçme zamanınız gelmiş. zorlanırsa 2017 bulunabilir bu bütçeye.
Tiguan
Otomatik Caravelle -
Hangi segment araç istediğinizi yazmamışsınız.
Sedan mı istiyorsunuz SUV mi ?
Hali hazırda Jazz kullanıcısı iseniz Yeni Civic'in içi geniştir ve bagajı büyüktür.
Ha SUV derseniz , Benim favorim Tucson, Kodiaq ve Tiguan olur.
Jazzdan sonra egea oneririm bütçe belli değil cunku
quote:
Orijinalden alıntı: defiant82Jazzdan sonra egea oneririm bütçe belli değil cunku
bütçe 300 bin yazmıştım mesajda
-
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
Hangi segment araç istediğinizi yazmamışsınız.
Sedan mı istiyorsunuz SUV mi ?
Hali hazırda Jazz kullanıcısı iseniz Yeni Civic'in içi geniştir ve bagajı büyüktür.
Ha SUV derseniz , Benim favorim Tucson, Kodiaq ve Tiguan olur.SUV tercih edebilirim. Jazz zaten hemen hemen sedana yakın bir konfor sunuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Teslaa89
Orta ise orta paket Egea
Bütçe sorunu yoksa full+full Egea
Hocam bu forumda araç tavsiyesi istenmez daha öğrenemediniz mi :)daha önce atılmış benzer mesajlar gördüm bu sebeple yazmıştım konuyu.
-
2010 jazz ımız vardı, 2014te pert oldu. Yerine 1.2tsi polo aldık. Bir daha Hondanın kapısından geçmemeye karar vermiştik.
Benim önerim Tiguan , Kuga, Crossland X türü SUVler olur. Muafiyetli alma şansı varsa, tiguanı zorlamalı derim sınırdan giriyor galiba.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamidasimbütçe 300 bin yazmıştım mesajda
Alıntıları GösterPardon görmemişim
https://binekarac.vw.com.tr/app/local/fiyatlar/otvsiz-fiyat-listesi.html#YeniTiguan-2021
Bu muafiyet olayını pek bilmiyorum, ötv'yi hiç mi ödemiyorsunuz? Eğer 185 bine 2021 Tiguan alma fırsatınız varsa yerinizde olsam alır geçerdim.
-
Jazz zaten hacimli bir araba ondan sonra seni sadece lodgy freemont anca keser discovery gibi o rakamlara ulaşılamaz modeller var tabi de alsan bile ekonomik olmayan pajero diyeceğim de oda 10 teker kamyon ile aynı yakıtı yakıyor abartı değil gerçekten atego ile aynı mazotu yakıyor.
-
Jazzdan Corollaya geçtim ben. SUV yada MPV tercih etmeliymişim onu anladım.
-
Grandland x demek istediniz sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fbyramGrandland x demek istediniz sanırım.
tabii tabii..
-
Jazz küçük gelmiş ve darlıktan sıkılmışsınız ama suv çok mantıksız. 1 boy büyük ihtiyacınız varsa c kasa araçlara baksanız daha iyi olur. astra, civic, coralla olabilir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Orta ise orta paket Egea Bütçe sorunu yoksa full+full Egea Hocam bu forumda araç tavsiyesi istenmez daha öğrenemediniz mi :) |
O zaman 2 tane Egea. |
Jazzin ic yerlesimi cok basarili. Nerdeyse bir mpv gibj. Jazzdan sonra c sinfi hb/sedan kesmez. |
Benzer içerikler
- motor suyu ile radyatör suyu aynı mı
- araç boya ton farkı nasıl giderilir
- araba yedek anahtar çıkartma
- general lastik kimin
- debriyaj sertleşmesi
- akü markaları
- elantra n
- 2022 fiat egea
- q4 e tron menzil
- mg yakıt tüketimi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X