Bildirim
honda jazz'ı olan/olmuş arkadaş!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şirket arabasıdır kendisi...otom vitesdir...7 ileri CVT şanzıman şöle gaza bastığımdan uzama hissi yaşayamadığım araçtır...tuhaf girer birajlara yol tutuşu gariptir içi geniştir içerde piknik yapılacak cinstendir hatta ağ ger voleybol turnuvası düzenle şeklinde ama abartı oldu...ama içi ferah az yaktığı küllü yalandır ortalaması 7.5-8 litre aralığıdır karma tüketim ...!!!
vel hasıl tatminkar arabadır motoru hondadır ölümsüzdür...performans beklentin yoksa memnun eder gayet şehir arabası ... -
ne kadar da az jazz sahibi varmış -
bencede jazz sahibi fazla yok.
acaba bayan arabası olarak durduğu içinmi?? -
neden bayan arabası gibi duruo anlayamadım ben
gayet spor ve güzel görünüo.hiç micra ya benzior mu -
bir sürü hondacı vardı nereye gitti bunlar??? -
Jazz hakkında her türlü bilgiyiwww.jazzcikardesler.com da bulabilirsiniz. -
City hakkında yaklaşık 800 mesaj varsa Jazz hakkında en az bunun iki katı olmalıydı. Fakat ülkemiz geniş aile yapısına sahip olduğu için yani büyük bagaj sedan ülkesi olduğu için sanki City daha da fazla tutulacak. Ayrıca yeni nesil Honda Civic de I-DSI motoru kullanıyor. JAZZ güncel ve kaliteli bir araç -
honda jazz hk. şikayeti olan var mı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X