Şimdi Ara

Honda jazz, toyota yaris,hyundai getz,renault clıo hb. 2.el (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi alemsin yaa!Millet soruyor;sizler de bizler de doğru bildiğimizi öneriyoruz!Varsa daha sağlam, emin bir rakip araç; bu sana böyle diyen ark.lar çıkıp söylesinler;kabul edilebilinir bir üstünlük varsa her anlamda biz bile araçlarımızı satalım onlardan alalım!Bakma sen kimseye!! ;) Görüşürüz...
  • merhabala.benim arayışlar devam ediyor ama hepinize sonsuz tsk edişorum ve insallah yorumlarınızı bilgilerinizi bekliyorm.bir kaç oto rast geldi aslında yani tam anlamıyla 3 tane, bir tane jazz geldi 31,000 km de 2005 model ilan hala duruyşordu sahibnden com da. fiyat 13,000 yazmıs ve dün gece gördüm sabah arabayı vermis 12,000 ytl ye, önden kaza yapmış ama aaraç ama iyi toplannmış gibi görünüyordu triptonik vites valla bilmiyorum iyimi yaptık kötümü..sizlere soruyorum araç böyle bir kaza sonrası toplanmada cok sorun çıkarırmı fiyat cok iyiydi aslında ama iste nasip değilmiş demekki mitsubishi ve jazz bakıyorum biraz daha bekleyeceğim sanırım clıo almak istemiyorum küçük ve ne bileyim renolar pek konforlu gelmiyor tabi bu benim fikrim getz de hosuma gitmedi açıkcası iste 15,000 liraya artık nasip olurda ailemizin ihtiyaçların giderecek bir araba nasip olur insallah zaten ilk arabamız olacak olursa.
    hepinizi iyi seneler diyer saygılarımı sunarım.msj bekliyorum

• Dolphinpolice aracı 2. el alacaksan 2. eli değerli kendini kanıtlamış bir araç almanı tavsiye ederim.

1- Toyota Yaris
    2- Honda Jazz
    3- Opel Corsa
    4- Pegeout 207
  • quote:

Orjinalden alıntı: dolphinpolice034

merhabala.benim arayışlar devam ediyor ama hepinize sonsuz tsk edişorum ve insallah yorumlarınızı bilgilerinizi bekliyorm.bir kaç oto rast geldi aslında yani tam anlamıyla 3 tane, bir tane jazz geldi 31,000 km de 2005 model ilan hala duruyşordu sahibnden com da. fiyat 13,000 yazmıs ve dün gece gördüm sabah arabayı vermis 12,000 ytl ye, önden kaza yapmış ama aaraç ama iyi toplannmış gibi görünüyordu triptonik vites valla bilmiyorum iyimi yaptık kötümü..sizlere soruyorum araç böyle bir kaza sonrası toplanmada cok sorun çıkarırmı fiyat cok iyiydi aslında ama iste nasip değilmiş demekki mitsubishi ve jazz bakıyorum biraz daha bekleyeceğim sanırım clıo almak istemiyorum küçük ve ne bileyim renolar pek konforlu gelmiyor tabi bu benim fikrim getz de hosuma gitmedi açıkcası iste 15,000 liraya artık nasip olurda ailemizin ihtiyaçların giderecek bir araba nasip olur insallah zaten ilk arabamız olacak olursa.
    hepinizi iyi seneler diyer saygılarımı sunarım.msj bekliyorum

birbirinin muadili iki araca düşmüşsünüz; hangisini temiz bulursanız ona bakın; eski kasa jazz ile colt 3 aşağı 5 yukarı birbirinin aynı araçlardır;

donanımlarıda aynıdır. ( invite= elite-sunroof)

coltu düşük fiyata ( jazz a göre tabi) düşük km li bulma olasılığınız daha yüksek.

ama 15000 liraya neredeyse imkansız ilk mesajımda dediğim gibi 18000 liraya çıkabilirseniz 2003-4 jazz veya 2005-6 colt bulabilirsiniz

hayırlısı olsun.

hayırlı günler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.