Şimdi Ara

HONDA MI OPEL MI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
21.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: triqualar

evet vurdum denedim vectra ile serçeye arkadan vurdum serçede tampon çizilmişti benim arabanın radyatör bile değişti.hadi onu geçtim zaten ben tank derken bozulmaz demek istemiştim. astra corsa bilmem ama b kasa vectra özellikle elektrik arızası yüzünden çok kişinin canını yaktı. honda dersen kolay kolay gitmez servise. öyle bir opel anlatıyolar ki sanki mercedes mübarek . performans konusunda hondayla opel karşılaştırılamaz bile. honda dünyanın en büyük motor üreticilerinden biridir zaten motor sporlarını takip edenler bilirler.ben opelin meşhur bir motorunu duymadım ama hondanın çok duydum
    quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

Orjinalden alıntı: triqualar

her ikisinide uzun süre kullanmış biri olarak honda derim.tank gibi arabadır honda

vurup denedin mi arkadaşım nereden biliyorsun lütfen adamlar yanlış mı değerlendirme yapıyorlar?

ona bakarsan ben de astrayla arkadan şahine vurdum benim sadece plakalık kırıldı şahinin tampon aşağı indi bagaj kapısının altındaki çıta bile yamuldu???
    performans konusunda zaten birşey diyen yok ki ama opel in ki de kötülenicek kadar berbat değil sonuçta adamlar satış rekorları kırıyorlar
    bu araba işi bence biraz da şans işi benim çok tanığımında astra war kimi ayda bir serviste kimi bakımdan bakıma gidiyor tamam hoş değil ama honda da hiç mi yok yani böyle.o da kul yapısı değil mi lütfen...

• Opelin performansı kötü diilki, nasıl olur da1-2sn lik 0-100 hızlanma farklarından dolayı bir arabayı aforoz edersiniz eski kasa Astralarda 150nm tork var daha önce de demiştim, onun ayarında çekişi olan anca 2005 e kadar üretilen Civiclerdi...O civicler zaten çok performanslı civiclerdi, yeniler bile eskisi gibi diil
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Opelin performansı kötü diilki, nasıl olur da1-2sn lik 0-100 hızlanma farklarından dolayı bir arabayı aforoz edersiniz eski kasa Astralarda 150nm tork var daha önce de demiştim, onun ayarında çekişi olan anca 2005 e kadar üretilen Civiclerdi...O civicler zaten çok performanslı civiclerdi, yeniler bile eskisi gibi diil

yaw bunlar şartlanmışlar opel kötü diye ne desen boş yani
  • Arkadaş aldı zaten 15 e Astrayı bize yoruma gerek kalmadı.

Ben de mi satsam ne yapsam

BMW 5.20 lerde aklım var
  • quote:

Arkadaş aldı zaten 15 e Astrayı bize yoruma gerek kalmadı.

BMW 5.20 lerde aklım var

kaç model düşünüyorsun??
    bi de lpg lazım bak ona göre

• quote:

quote:

BMW 5.20 lerde aklım var

kaç model düşünüyorsun??

98-99 5.20 istiyorum da ben şimdi bu araçtaki LPG nin parasını çıkarmadan satmak benim için karlı olmaz.

17 ye filan satsam gene zararda olurum yani..

LPG li sıralı sistemli orjinal Astra tertemiz sıfır gibi 65binde GEEL GELLL gel abi geel.. Paynır 6850 teyp te hediye geeelll

4 lastik yeni geeel

Yok ya 4 lastik ve pioneer sırf dünya para.

LPG zaten 2 milyara geliyor.

Yani ben 15.5 a vermedim ama onun üstüne 3 küsür milyarlık harcama yapıldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 29 Ocak 2007; 17:14:18 >

• quote:

quote:

quote:

BMW 5.20 lerde aklım var

kaç model düşünüyorsun??

98-99 5.20 istiyorum da ben şimdi bu araçtaki LPG nin parasını çıkarmadan satmak benim için karlı olmaz.

17 ye filan satsam gene zararda olurum yani..

LPG li sıralı sistemli orjinal Astra tertemiz sıfır gibi 65binde GEEL GELLL gel abi geel.. Paynır 6850 teyp te hediye geeelll

4 lastik yeni geeel

Yok ya 4 lastik ve pioneer sırf dünya para.

LPG zaten 2 milyara geliyor.

Yani ben 15.5 a vermedim ama onun üstüne 3 küsür milyarlık harcama yapıldı...

piyasa git gide kötüleşiyor aslında bir de astra sedan çıkınca classic tamamen oturucak dibe gibime geliyor ama yüreğine inmesin yani

• yok ya onlar bu fiyatta sabitlenir çünkü sıfır Astrayı düşün 35 milyar, bizimki 65 binde 16 verene vercektik lpg yokken. Yarısından bvile ucuz ve tertemiz.

Esas Astra Classiclerin sıfırları piyasadan kalkarsa bizim araç daha değerlenecek.

Bu Opel Classikleri halen satıyor bir de ucuza satıyor, adam 2000 model 1.6 ya 16 verceğine, 1.4 sıfırını 24 e alırım diyor. Haklı mı bence haksız 1.4 gitmiyor

Bu Classicler piyasadan çıkarsa bizim araçlar değerlenir...
  • Her 2 aracı da kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki yeni de olsa eski de olsa Honda.
    - Performans olarak karşılaştırması bile olmaz.(1-2 sn'lik farkı beğenmeyenlere sadece gülüyorum)
    - Ayrıca arada 20 beygir fark varken arabaların torklarını karşılaştırmak nasıl bir düşüncedir.aynı güçte olsalar tork eğrileri karşılaştırılabilirdi.
    - Hondalarda Makanik aksam kusursuza yakındır.Özellikle motoru bozmak oldukça zordur. Yalnız Opellerin de kalite konusunda kötü olduğunu düşünmüyorum sadece biraz daha nazik özenle kullanılmaları gerekir.
    - Hondanın spor otomobillerden esinlenerek uyguladığı birbirinden bağımsız çift salıncaklı süspansiyon sistemi hem dayanıklığıyla hem yol tutuşuyla Astraya fark atar.
    - yakıt olarak civic daha hafif olmasının da sayesinde biraz daha ekonomik.
    - Konfora gelirsek ibre tersine döner .özellikle motor ,yol ve rüzgar sesi fazla alır civic.
    - kaza anında hayat kurtaran arabanın çelik kafesi olduğundan kaportanın inceliğinin o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: judastr

Her 2 aracı da kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki yeni de olsa eski de olsa Honda.
    - Performans olarak karşılaştırması bile olmaz.(1-2 sn'lik farkı beğenmeyenlere sadece gülüyorum)
    - Ayrıca arada 20 beygir fark varken arabaların torklarını karşılaştırmak nasıl bir düşüncedir.aynı güçte olsalar tork eğrileri karşılaştırılabilirdi.
    - Hondalarda Makanik aksam kusursuza yakındır.Özellikle motoru bozmak oldukça zordur. Yalnız Opellerin de kalite konusunda kötü olduğunu düşünmüyorum sadece biraz daha nazik özenle kullanılmaları gerekir.
    - Hondanın spor otomobillerden esinlenerek uyguladığı birbirinden bağımsız çift salıncaklı süspansiyon sistemi hem dayanıklığıyla hem yol tutuşuyla Astraya fark atar.
    - yakıt olarak civic daha hafif olmasının da sayesinde biraz daha ekonomik.
    - Konfora gelirsek ibre tersine döner .özellikle motor ,yol ve rüzgar sesi fazla alır civic.
    - kaza anında hayat kurtaran arabanın çelik kafesi olduğundan kaportanın inceliğinin o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.

bağımsız süspansiyona sadece gülüyorum
    sen hiç ids plus duymadın heralde
    ncapdan 4 yıldız almış güvenlikte astrayı geçer diyorsun

• bu soruya bende opel derim en azında her parçanın yansanayisi var parça sorunu yok
  • elbette OPEL...
  • eski kasalarda bir karşılaştırma yapılıyorsa,bence opel.iki arabayı yanyana koyun,karşılarına geçip bakın,karar verin.Kullanılmış araba alırken önceleri nasıl ve ne şekilde kullanıldığını bilemeyeceğimiz için sorunsuz mudur değil midir demek aslında anlamsız.Hoş,ben de soruyorum bunu çoğu kez ama aslında esas olan beğenmek olmalı.Sırf sorunsuz diye beğenmeden bir arabaya o kadar para vermek;bana göre değil.Muhakkak gün gelip sorun çıkaracaktır;bu bir arıza olmaz da bir kaza olabilir,bir tehlike anı olabilir.Opelde kendini güvende hissedersin;japon arabaları hep nazik gelmiştir bana.Bir arkadaş oplei nazik kullanmak gerek demiş ama ben 4 yıldır opel kullanıyorum,pek nazik olduğumu da söyleyemem.Aksine bence hırpalanmayı seven bir araç.Ama tabi ki bundan hor kullanmak anlamını çıkarmayın,hiçbir mekanik alet hor kullanımda sorunsuz değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrew

honda da elektronik km yokken astra yol bilgisayarı kullanıyodu

yıl 2000

sene 1985

araç honda accord 2.0i:

abs: var
    elektronik enjeksiyonlu motor: var
    4 kapıda elektrikli cam: var
    elektrikli ayna: var
    ısıtmalı koltuk: var
    elektro hidrolik direksiyon: var
    klima: var

daha ne olsun ya di mi...

hadi şimdi karşısında çıkarın bu araçtan daha donanımlı 85 model opel!!!
  • Opel Senatör de 1983 te ABS vardı

o bahsettiğin teknolojiler bu külüstürde mi var

Kaynak? Elektroservo direksiyon 1990 lı yıllarında ortasında kullanılmaya başlandı diye biliyorum ben

85 değil 2005 olmasın o

Ayrıca Astra ile Civic karşılaştırılıyor, hayatımda gördüğüm en saçma mesajı atmışsın...

Yıl 2000 de Honda Civic çağının külüstür arabasıydı, tek teknolojik yani otomatik cam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 29 Ocak 2007; 21:19:35 >

• quote:

Opel Senatör de 1983 te ABS vardı

/>

o bahsettiğin teknolojiler bu külüstürde mi var

Kaynak? Elektroservo direksiyon 1990 lı yıllarında ortasında kullanılmaya başlandı diye biliyorum ben

85 değil 2005 olmasın o

Ayrıca Astra ile Civic karşılaştırılıyor, hayatımda gördüğüm en saçma mesajı atmışsın...

Yıl 2000 de Honda Civic çağının külüstür arabasıydı, tek teknolojik yani otomatik cam ...

http://www.hondarevolutions.com/html/brochure_3gaccord.htm

• O zaman da Opelden geriymiş, bişi değişmemiş yani
  • quote:

O zaman da Opelden geriymiş, bişi değişmemiş yani

haha diyorum başka bir şey demiyorum. yarın öbürgün mercedes ile opelide kıyaslarsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: command_4

quote:

O zaman da Opelden geriymiş, bişi değişmemiş yani

haha diyorum başka bir şey demiyorum. yarın öbürgün mercedes ile opelide kıyaslarsınız.

• guzel aracmıs da konuyla alakası ne
    quote:

Orjinalden alıntı: command_4

quote:

Orjinalden alıntı: emrew

honda da elektronik km yokken astra yol bilgisayarı kullanıyodu

yıl 2000

sene 1985

araç honda accord 2.0i:

abs: var
    elektronik enjeksiyonlu motor: var
    4 kapıda elektrikli cam: var
    elektrikli ayna: var
    ısıtmalı koltuk: var
    elektro hidrolik direksiyon: var
    klima: var

daha ne olsun ya di mi...

hadi şimdi karşısında çıkarın bu araçtan daha donanımlı 85 model opel!!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.