Şimdi Ara

HONDA MI OPEL MI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
21.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

nefreti gördüm yazılarınızda hepiniz dökmüşünüz içinizde ne varsa kimisi 1.400.000 milyon satan aracın kalitesinin sattığını rakama bağlıyor kimisi madem kötülüyorsun neden 5 nesil opele bindin diyor...cevap vermek bile istemiyorum ama şuan bindiğim araç bile doğru tercih mi acaba diye soruyorum tatmin olamıyorum belki de....

yok trilyonmuş yok motosiklet öğretmeniymiş....

arkadaşlar takıldığınız şeylere bakın...çekememezliğin dik görüntüsüdür bu...ben hiçbir zaman malzeme etmedim bunları kimden duyuyorsanız bu lafları buda malzeme edip kendinizi küçük düşürüyorsunuz bakıyorum da bütün yazılanların birçoğu Banlanmış bu kadar ne kadar doğru olduğunuzu gösteriyor

anti... nickli şahısa burda ne kadar ileri görüşlü olduğunu göstermiş helal kazanıyoruz hamd olsun ama trilyonluk adamın ne işi var pırpırla meselesine ise zevk meselesi diyelim...

böylece herkes laf yetiştirmiş oldum

Bırakında bir sürü modeli test etmeye devam edeyim biri gelsin bir geçsin şu fikir paylaşma platfotmunda deneyimlerimizi yazalım...arkayı eşeleyip çekememezlik yapmayalım...

Her aracın bir kötüsü eksisi oluyor ama tekrarlıyorum Opel diye bir araç markası yok bence kişisel bir fikirdir takılmayınız sadece kişisel bir fikirdir forumun amacı da budur 6 senedir anlatamamanın verdiği yorgunlukta son bir defa daha davranıyorum qwerty klavye ye.... GM nin çatısında geliştirilen ve dünya üzerindeki kendini haklı görmesini sağlacayak olan kalite mal aldım hissiyatını yarattığını sanan sorunlu firma...1.400 küsürle haklı gurur kanyağı

• ya kardesim ne diyosunuz ya.Bu hondacılar kadar cahlini gormedim okuyunca sinirim bozuldu Hayatında astra kullanmamıs adamlar atıp tutuyo eski kasa civic,99 dan sonra ki astra ların bırak eline su dokmeyi 20 metreden bile yaklasamaz gerek dizayn olarak gerekse saglamlık olarak.Ben canlı örnegiyim 99 model guzel yesil fırtınam(Astra'mla) yarıs yaparken 110 km suratle kaldırıma cıktım ve ustelik hayatımın askı malesef abs degildi fakat oyle olmasına ragmen bugun bu forumda yazabiliyorum ve hiçbir yerimde cizik dahi yok ve o da yetmedigi gibi yesil askımın sadece rot kolu ve tamponu uf oldubaska da hiçbirsey olmadı.Baska bir kazamda da yine yarıs sırasında arabayı kaydırırken virajı tam goremedim ve biraz genisten ve aracım yolda ki kenar taslarına vurdu ve arka dingilimin yamulması ve bu sefer de sol rot kolunun kırılmasına ragmen yine burnum dahi kanamadan cıktım simd ise TESEKKURLER OPEL İYİ Kİ VARSIN VE BİZLERİ İYİ Kİ BU KADAR GUZEL KORUYOSUN Honda da olsaydım bugun buyuk bir ihtimalle cennetten bu forumu okuyo fakat hiçbirsey yazamıyo olurdum.Eeee bu kadar seyden sonra karar senin.

• quote:

bırak hayatı yalan.

Benim yıllık gelirim birkaç trilyon dedi.

Ondan sonra öğrendik ki adam Motorbisiklet öğretmeniymiş.

Tamam öğretmen olmak ayıp değil, benim babamda öğretmen, ama ben çıkıp TRİLYONLARI vuruyorum demedi hiç bir zaman.

Adam 2-3 yıl bi tane Fiat iki eski kasa Punto satmaya çalıştı, trilyonluk adamın Puntosu mu olur, Mazda RX8 imi?

Sonra Mazda 3 üm var dedi, trilyonu olan adam Cayenne Turboya mı biner Mazda 3 e mi?

Trilyonluk adamın ne işi olur pırpırlarla=?

Fakir olmak ayıp, zengin olmak ta ayıp değil.

Önemli olan helal para kazanmak.

Yok ona bindim, yok buna bindim, yok bende 5 tane Astra vardı.

Filanca arkadaşımda şu vardı, çok kullandım. Maşallah adamın binmediği araba yok.

Aynı zamanda trilyonluk.

Tamam ufaktan sıkıyorsun anladık ama bari saçma saçma konuşup adamın asabını bozma. Yok kimse almıyrmuş opeli, yok Afrikalılara filan satıyormuş Ddünya sağlık örgütü gibi. Ya Şeker Pancarımı bu

Avrupanın ençok satan 2. markası

Demiş zaten opel arabaysa bende balonum. Ama birader balondan biraz fazla gaz kaçıo, çok üfürüo

yahu kusura bakma ama mal varlığımı çok sıkı takip etmişsiz ama bazı hatalar var onları düzeltelim mazallah yarın bir gün mahkemelik durum olur sonra şaşmayalım

Mazda 3 aileden bir bireyimin arabasıdır lazım olduğu zaman binmişliğim oluyor Fiat diye bahsettiğin araç 5*6 ay bende kaldı ve benim arabam değildi ve asla kendi aracım diye bahsetmedim askerde olan arkadaşımın aracını satıyorum diye ilanım vardı forum sayesinde sattım...

trilyoner olsan ancak senin zikrin ve fikrindeki bir insan cayenne turbo ya biner...benim gibi kazanan adamlar ince eler sık dokur ama bir de ek not hiçbir zaman bunu malzeme etmez etse bile suratına vurmaz burda çekememin gir getirisidir sen çıkardın bunu ortaya trilyon kazanıyorum topiğinide hatırlattın bana da bu arada orda bir hiciv vardı ama düz mantıkla yaklaştığın için bunu da malzeme olarak çıkraıp yüzüme vurmuşsun yazık...nasıl birisi olduğunu zaten biliyordum ama forumda öğrenmiş oldu...

her zaman fayda dağıtmaya ve fikir paylaşmaya devam DH forum

• @infinite hocam: Şu forumda yazdıklarını merakla okuyan insanlardanım daha önce çok muabbetimiz oldu kişiliğine gelirin vs girmeyeceğim de yani biraz abartmadın m?? Bizde Opel araba yok biliyorsun almancı da değilim ama Astra'lara defalarca bindim test ettim yani kalitesi-donanımı-yol tutuşu gayet iyi ve hatta iyiden de öteydi.. Bir tek 1.6 105bg motor konusunu çok eleştirmiştim vs. Ama overall olarak ele alırsak fiyat-performans oranı iyi diye düşünüyorum senin düşüncelerini de değiştirme amacında değilim de hani yiğidi öldür hakkını yeme demişler o muabbet birazda..
  • Akın abiyi de tanırım mehmet abi(infinite) de

Geçende m5 bakıyorduk kendisine.Kendisine inanırım.Her konuda yardımcı oldu bana.Benim gözümde gral adamdır. Akın abi de iyidir.

Kavganın geçmişini bilmediğim için yorum yapamayacağım ama mehmet abi dediyse doğrudur birşeyi

Ayrıca opelciler size gülmekle yetiniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

@infinite hocam: Şu forumda yazdıklarını merakla okuyan insanlardanım daha önce çok muabbetimiz oldu kişiliğine gelirin vs girmeyeceğim de yani biraz abartmadın m?? Bizde Opel araba yok biliyorsun almancı da değilim ama Astra'lara defalarca bindim test ettim yani kalitesi-donanımı-yol tutuşu gayet iyi ve hatta iyiden de öteydi.. Bir tek 1.6 105bg motor konusunu çok eleştirmiştim vs. Ama overall olarak ele alırsak fiyat-performans oranı iyi diye düşünüyorum senin düşüncelerini de değiştirme amacında değilim de hani yiğidi öldür hakkını yeme demişler o muabbet birazda..

janjan kardeş haklısın bak şuan cevap verme modunda biraz da üzgünüm

biri kalkmış nerden ne malzeme çıkartarak yazılar yazmış

bir diğer forum insanı aracın kalitesini satış rakamlarına bağlıyarak durumu açıklamaya çalışmış...

ben burda aracın kalite problemlerinin olduğunu ve bu kadar abartılmaması gerektiğini söylemek istiyorum burda markayı yersiz bir şekilde yüceltme var o yüzden...honda ya da opel ya da başka bir marka hepsinin bir bilinliliği ve farkındalığı var ancak bunu abartmayacak şekilde yorumlar yapılması gerliyor

madem ortam bu kadar iddalı bende böle bir markayı bu ortamda marka olarak görmüyorum durum bundan ibarettir...

• Yersiz yüceltilemeyecek bir araç onda haklısın, demin fransız-amerikan topiğinde özellikle şahit oldum buna Adamlar Clio RS'in Autoexpress tarafından handling konusunda Cayman S'ten sonra 2. geldiğine bir türlü inanmadı defalarca kaynak koyduk sonra autoexpress yalancıdır ded bana wikipedia koydu Neyse konuyu dağıtmayalım..

Ya açıkçası şu aralar araba alma döneminde pederinde mali durumuna göre Astra 1.6 cidden düşünüyorum bu sorun olayları beni de korkutmuyor değil ancak yani kişisel fikir olarak içine bindiğim zaman gerçekten malzeme-işçilik kalitesi olsun, donanım olsun, yani beni epey tatmin etmişti dediğim gibi.. Ama şu motor olayı çok canımı sıkıyor osmanlı mavisi Megane 2 HB'ler biraz daha cazip geliyor gözüme şu aralar, hem peder de rönocu olduğu için ses çıkarmaz diye düşünüyorum

• honda hayat onda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

Yersiz yüceltilemeyecek bir araç onda haklısın, demin fransız-amerikan topiğinde özellikle şahit oldum buna Adamlar Clio RS'in Autoexpress tarafından handling konusunda Cayman S'ten sonra 2. geldiğine bir türlü inanmadı defalarca kaynak koyduk sonra autoexpress yalancıdır ded bana wikipedia koydu Neyse konuyu dağıtmayalım..

Ya açıkçası şu aralar araba alma döneminde pederinde mali durumuna göre Astra 1.6 cidden düşünüyorum bu sorun olayları beni de korkutmuyor değil ancak yani kişisel fikir olarak içine bindiğim zaman gerçekten malzeme-işçilik kalitesi olsun, donanım olsun, yani beni epey tatmin etmişti dediğim gibi.. Ama şu motor olayı çok canımı sıkıyor osmanlı mavisi Megane 2 HB'ler biraz daha cazip geliyor gözüme şu aralar, hem peder de rönocu olduğu için ses çıkarmaz diye düşünüyorum

valla janjan kardeş sınıfındaki adayların hepsini test edersin ki doğrusu da bu dur yakın hissetiğini bütçene uyanı tercih edersin buna da saygı duyarız...ama aracı aldıktan sonra dünyanın en akıllısı benin diğer 1.400.00 bin gibi dersen biraz komik oluyor ve resmen marka poh pohu oluyor...

neyse umarım en güzel şekilde sonuçlanır ve keyfini çıkartarak opeline meganına ya da başka hayırlı bir modele binersin kolaylıklar diliyorum

• bende şuan 95 opel vectra gls var bundan once de 98 honda civic 1.6 ies vardı

dogrusunu solemek gerekirse hondadan aldıgım tadı ne opel den nede baska bi aractan alıyorum
    hondanın motoru opel e gore daha kuvvetli ve sorunsuzdu
    konforda hondayı secerim
    iki aracın da donanımları aynı mesela bi klimayı ornek veriyim yarım saaten uzun bi surede ısıtyordu arabayı opel
    honda ise motor ısındıktan hemen sonra klima ısıtıyordu içeriyi
    hondada hiçbirkere bile bakım hariç servise gitmedim opelde ise baya bi gittim ama okadar fazla da degil tabi

bunun için herzaman honda derim
    bi de avrupada honda pek kullanılmıyor ama amerikada en çok kullanılan araçlardan birisi o zaman biri de bunu açıklasın opel amerikada tanınmıyor bile yavv a
  • her ne kadar hondanın yalıtım sistemi biraz kötü olsada ki bu bütün japonlarda var ama kesinlikle alacaksan honda al.
  • Avrupada Satış rakamları elbette opel de olcak...Bir Türk arabası muhabbeti oldu herkes ben alırım ben alırım demedimi?Aracın nerde satıldığına bakmak lazım satış rakamları için bence...Uzak doğuda elbette honda daha çok satar.Avrupada opel satar bu normal bişey.Gelelim iki marka arasındaki fikrime...

Opel hondaya göre daha düz arabalar yapmakta yani araçlarında sert süspansiyonlar(yüksek güvenlik) ve malzeme kalitesi ön planda...Ama honda daha pratik olarak kullanılabilecek ve gerek aile için gerekse şahsi kullanımda çok iyi bir araba markası...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.