Şimdi Ara

Honda Odyssey (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eski kasa Odyssye gel Araba dediğin bu olsa gerek
     Honda Odyssey
  •  Honda Odyssey
  • Konu eski, biraz hort olacak ama bu tarz arabaların Türkiye'ye gelmesi günümüz şartlarında imkansız. Amerikalılar'ın araba anlayışları bizimkinden çok farklı, hatta Avrupa'dan da farklı. Biz şık, spor, yüksek performanslı araba isterken onlar sadece konfora bakıyorlar. Avrupa'yı bir kenarı bırakalım, minivan'ı geçtim stationwagon bile satamıyorlar Türkiye'de. Genelde bu araçların motorları büyük, bu yüzden vergi ve yakıt problemi var. Bir diğer husus ise daha arabayı alırken ikinci el fiyatını düşünüyoruz. Üçüncüsü, Toros ve kuş serisi sağolsun stationwagon'lara şirket arabası muamalesi yapılıyor, ikinci el fiyatının düşük olmasının bir diğer sebebi de bu. Zaten yollarımızın durumu belli, park sorunu var (küçücük Opel Corsa'ya yer bulamıyoruz bazen), her yer meyilli. Arabanın imajı zaten "cenaze arabası gibi" bizde.

Sanırım Türkiye'de son yıllarda satan tek stationwagon da Citroen C4 Grand Picasso. Onun nasıl sattığını da anlamadım, çok çirkin tipi var. Bakarsanız ama başka stationwagon satabilen de yok, mesela BMW'nin, Audi'nin, Mercedes'in station modellerini getirmiyorlar Türkiye'ye, getiriyorlarsa da özel sipariştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Konu eski, biraz hort olacak ama bu tarz arabaların Türkiye'ye gelmesi günümüz şartlarında imkansız. Amerikalılar'ın araba anlayışları bizimkinden çok farklı, hatta Avrupa'dan da farklı. Biz şık, spor, yüksek performanslı araba isterken onlar sadece konfora bakıyorlar. Avrupa'yı bir kenarı bırakalım, minivan'ı geçtim stationwagon bile satamıyorlar Türkiye'de. Genelde bu araçların motorları büyük, bu yüzden vergi ve yakıt problemi var. Bir diğer husus ise daha arabayı alırken ikinci el fiyatını düşünüyoruz. Üçüncüsü, Toros ve kuş serisi sağolsun stationwagon'lara şirket arabası muamalesi yapılıyor, ikinci el fiyatının düşük olmasının bir diğer sebebi de bu. Zaten yollarımızın durumu belli, park sorunu var (küçücük Opel Corsa'ya yer bulamıyoruz bazen), her yer meyilli. Arabanın imajı zaten "cenaze arabası gibi" bizde.

Sanırım Türkiye'de son yıllarda satan tek stationwagon da Citroen C4 Grand Picasso. Onun nasıl sattığını da anlamadım, çok çirkin tipi var. Bakarsanız ama başka stationwagon satabilen de yok, mesela BMW'nin, Audi'nin, Mercedes'in station modellerini getirmiyorlar Türkiye'ye, getiriyorlarsa da özel sipariştir.

". Bir diğer husus ise daha arabayı alırken ikinci el fiyatını düşünüyoruz. Üçüncüsü, Toros ve kuş serisi sağolsun stationwagon'lara şirket arabası muamalesi yapılıyor, ikinci el fiyatının düşük olmasının bir diğer sebebi de bu. Zaten yollarımızın durumu belli, park sorunu var (küçücük Opel Corsa'ya yer bulamıyoruz bazen)"
    Ibretlik tespit kutluyorum(:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Honda shuttle der ve gecerim

• tLqA kullanıcısına yanıt
    hocam 12 yıldır espace kullanıyorum aracın tamponunda çizik dahi yok çok rahat girebiliyorsun dar sokaklara viraja girşide iyi

trafikte sıkıntı yaratmıyor gaza yüklendiğin an araba kalkıyor çok yüksek kesimde hitap eden araç trafiğe çıkıyorum yanımdakiler arabaya bakıyor brlki diyorlardırki bu arabayı nasıl sürüyor bu adam diyorlardır ama hemen önyargılı olmayalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 399N3N

hocam 12 yıldır espace kullanıyorum aracın tamponunda çizik dahi yok çok rahat girebiliyorsun dar sokaklara viraja girşide iyi

trafikte sıkıntı yaratmıyor gaza yüklendiğin an araba kalkıyor çok yüksek kesimde hitap eden araç trafiğe çıkıyorum yanımdakiler arabaya bakıyor brlki diyorlardırki bu arabayı nasıl sürüyor bu adam diyorlardır ama hemen önyargılı olmayalım :D

hocam cevap yazmak için birazcık (6 yıl kadar:) geç kalmışsın:)

Olsun. Eski yazarları görüp hatırladık sayende. Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: 399N3N

:)))) bizim burada vardi o zamanlar. Sahibi sokakta kendine hiç yer bulamazdi, ana caddeye park ederdi. Sattı sanırım arabayi, gözükmüyor artık.

• tLqA kullanıcısına yanıt
    nasıl yani araba grand modelimiydi yoksa kısa olanımıydı
  • Grand modeli idi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.