Şimdi Ara

Honda Odyssey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar neden bu araç turkıyeye gelmıyor
    daha dogrusu bu sınıfdakı renault espace de dahıl
    satılmasa bıle neden getırılmıyor sonucda hıcbır modelın satısına bır zararı yok
    ozellıkle ıc mekana dıkkat yok boyle bır araba ya

Honda Odyssey

Honda Odyssey

Honda Odyssey

Honda Odyssey

Honda Odyssey

• Aracın bagajını sonradanmı takmışlar?
  • iç mekan harika ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

Aracın bagajını sonradanmı takmışlar?

Katılıyorum çok tipsiz bir araç + olarak :D (arka kısım tam bir facia birde çinli cherry için yok ordan çalıntı burdan çalıntı dersiniz birde :D :D )
  • toyota venza getirseler daha iyi olur hondaya göre....
  • güzel araba ama motor seçeneklerinden sanırım gelmiyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

Honda Odyssey

Pardonda yani bana göre hiç ama hiç hoş bir mekan değil hatta berbat tam japon işi o orta konsol boş falan eski amerikan arabaları gibi kolçak garip yani bu araç ancak 80 yaşlarında alınır birde o bagaj çok saçma iç konsol böyle olur

Honda Odyssey

Honda Odyssey

Honda Odyssey

o joystic in orda olması bile yeterli ki benim gibi konfora düşkün adamların el kolçakta radyo yol bilgisayarı navi klimayı sadece bilekleriyle kontrol etmesi zevkli birşey :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet Epica vs Hyundai Sonata
    14 yıl önce açıldı
    Yeni Mitsubishi Outlander
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım kıyas yaptığın araçlar premium segmentin uç noktaları.Burada gösterilen bir aile aracı.Kaldıki çokta güzel iç mekanı var.Eksiklik tabii olur ama bu sınıfın bence en güzel ve kaliteli bir iç mekana sahip olduğu anlaşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosea -- 30 Temmuz 2011; 9:41:18 >
  • Hayır yani o konsol ayrıklığı bana büyük sorun olur sırf onun için ben o aracı almam mesela siz alır mıydınız ki bmw ve audi dışında opel in konsoluda var insignia ya
  • 3500 benzinli motorla tüketim ve mtv kralı oluyor maalesef.

Amerikada bu ve önceki kasalardan bir sürü gördüm.

Ciddi güzel araç.
  • o kadar çocuktan sonra o kadın öyleyse artık yaşasın Odyssey diyorum başka bişey demiyorum

Honda Odyssey
  • Bizim daçya nın ne eksiği var ondan

Honda Odyssey

Bkz Nihat doğan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laax -- 30 Temmuz 2011; 11:19:26 >

• bu araç sadece amerika pazarı için üretiliyor.avrupa da bu tür büyük vanlar tutulmuyor zaten.renault espace ın üretimi yakında sona eriyor bunu da belirteyim.
  • zaten bu araçlar çok uzun. hele escape. burda birtane var. ara sokaklara girmek, trafikte o aracı sürmek gerçekten çok zahmetli. otobüs gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

Evet arkadaslar neden bu araç turkıyeye gelmıyor
    daha dogrusu bu sınıfdakı renault espace de dahıl
    satılmasa bıle neden getırılmıyor sonucda hıcbır modelın satısına bır zararı yokozellıkle ıc mekana dıkkat yok boyle bır araba ya

nasıl zararı yok dostum? dsitribütör bu arabayı getiriyorsa stoğunu tutacak, 10-20 yıl depolarında yedek parça garantisi sunacak, reklamını yapacak.. bunlar başlı başına zarar değilde nedir
  • genel konuşuyorum çok paralar verip bu tarz zevkten uzak amacına yakın makineler almak istemez hiç kimse.

ikinci bir sebep Ülkemde çok çocuklu ailelerin gelir seviyesi 1,2 çocuklu ailelerin gelir seviyesine göre daha az yani bu arabayı alabilecek kadar gelir sahibi ailelerin işine yaramayacak bir araba

doblo,kango vs alıp alıp binek gibi kullanmaktansa benim insanım da akıl edebilir bu hondayı almayı yeter ki geleceğimizi satmasınlar duvar örmesinler bizi bir sınırlar içerisine karmaşa yalanlarla ve oyunlarla hapsetmesinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

Pardonda yani bana göre hiç ama hiç hoş bir mekan değil hatta berbat tam japon işi o orta konsol boş falan eski amerikan arabaları gibi kolçak garip yani bu araç ancak 80 yaşlarında alınır birde o bagaj çok saçma iç konsol böyle olur

-

o joystic in orda olması bile yeterli ki benim gibi konfora düşkün adamların el kolçakta radyo yol bilgisayarı navi klimayı sadece bilekleriyle kontrol etmesi zevkli birşey :)

Sen kusura bakma da hiçbir şey bilmeden boş boş yorum yapıyorsun. Amerikan markalarının ve Amerika için özel araç üreten markaların minivanlarını incele, hepsinin içi üç aşağı beş yukarı bu Honda gibi zaten...

Honda Odyssey
     Honda Odyssey
     Honda Odyssey
     Honda Odyssey
     Honda Odyssey

Bir de minivanların içini F segmenti araçla kıyaslıyorsun ya orada bittim ben, forumda bugüne kadar gördüğüm en saçma karşılaştırmalardan biriydi, tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boz Yele -- 30 Temmuz 2011; 12:09:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DSMN

quote:

-

Sen kusura bakma da hiçbir şey bilmeden boş boş yorum yapıyorsun. Amerikan markalarının ve Amerika için özel araç üreten markaların minivanlarını incele, hepsinin içi üç aşağı beş yukarı bu Honda gibi zaten...

Honda Odyssey
     Honda Odyssey
     Honda Odyssey
     Honda Odyssey
     Honda Odyssey

Bir de minivanların içini F segmenti araçla kıyaslıyorsun ya orada bittim ben, forumda bugüne kadar gördüğüm en saçma karşılaştırmalardan biriydi, tebrik ederim.

o crysler in icine bizzat binip kullandim kapilari bagaji herseyi tuslu elektrikli olan full versiyonuydu yani demek istedigim ben boyle bir araca binecek olsam bile o konsol dan almam ve orneklerde D sinifi insignia da vardi benim c sinifi focus umda benzer konsol yapisinda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DSMN

quote:

-

o crysler in icine bizzat binip kullandim kapilari bagaji herseyi tuslu elektrikli olan full versiyonuydu yani demek istedigim ben boyle bir araca binecek olsam bile o konsol dan almam ve orneklerde D sinifi insignia da vardi benim c sinifi focus umda benzer konsol yapisinda

Bu araçlar Avrupa'da ve ülkemizde MPV diye bilinen sınıfın Amerikan versiyonudur ve minivan diye adlandırılır. Avrupa MPV'lerinin konsolları genelde normal araçlardan çok farklı değildir, fakat Amerikan minivanlarında konsolun önü boştur ve vites direksiyon kenarında veya konsolun sürücü tarafındadır. Bunlar aile araçları oldukları için birincil amaçları büyük bir yaşam alanı sunmak ve pratikliktir. Sportif veya elegant bir iç tasarım sunmak gibi bir amaçları yoktur. Zaten böyle beklentileri olan bir insanın bir minivan almasının anlamı yoktur. "Berbat Japon işi" dediğin iç tasarım, Amerikan tarzı minivan tasarımıdır. Eğer Honda veya herhangi başka bir marka Amerika'da satmak istiyorsa Amerikan tarzı yapar, Avrupa'da satmak istiyorsa Avrupa tarzı yapar. Böyle berbat diye yargılamadan önce doğrusunu öğren lütfen.

• Audilerdeki gibi, yolcu otobüslerindeki gibi duran ekran koymamışlar hiç değilse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 30 Temmuz 2011; 12:58:05 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.