Şimdi Ara

2.0 Gli Toyota Carina Hakkında Acil Yardım (Resimli). Alındı 😊😊

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kayinbaba bi carina almış kendisi icin 94 95 model ama kendisinde iki araba daha olduğu icin satmak istiyo benimde acil arabaya ihtiyacım var.
    Bu yüzden arac hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var.
    Triger kayisli mı zincir mı??
    Kronik sorunları??
    Arac 300 binde sıkıntı fazla cikar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenoman -- 8 Eylül 2014; 12:59:37 >

• Arac bu
     2.0 Gli Toyota Carina Hakkında Acil Yardım (Resimli). Alındı 😊😊 2.0 Gli Toyota Carina Hakkında Acil Yardım (Resimli). Alındı 😊😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenoman -- 5 Eylül 2014; 12:31:47 >

• Hocam toyotanin en sorunsuz arabalarindan biridir o yuzden sikinti masraf felan cikarmaz dogru kullanilmis bakimli motor sa daha bi o kadar daha km yapar ben tavsiye ederim kayis yerine zincir var diye biliyorum yanlissa duzeltin lutfen guzel arabadir yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss___

Hocam toyotanin en sorunsuz arabalarindan biridir o yuzden sikinti masraf felan cikarmaz dogru kullanilmis bakimli motor sa daha bi o kadar daha km yapar ben tavsiye ederim kayis yerine zincir var diye biliyorum yanlissa duzeltin lutfen guzel arabadir yani
    kardeşim avensis değil carina 2.0 gli.. güzel araç hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss___

Hocam toyotanin en sorunsuz arabalarindan biridir o yuzden sikinti masraf felan cikarmaz dogru kullanilmis bakimli motor sa daha bi o kadar daha km yapar ben tavsiye ederim kayis yerine zincir var diye biliyorum yanlissa duzeltin lutfen guzel arabadir yani
    Teşekkürler kardesim ama ben carina yerine Avensis yazmisim aynı yorum carina icinde geçerli mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHw

kardeşim avensis değil carina 2.0 gli.. güzel araç hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Hic farkında değilim Avensis yazmisim..
    Uyarı icin teşekkürler :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenoman

Hic farkında değilim Avensis yazmisim..
    Uyarı icin teşekkürler :))

Alıntıları Göster
    Araba çok temiz duruyor.

Motor bakımları zamanında yapılmışsa 300bin km sorun olmaz.

Fiyatı ne bu arada?
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Araba yaşlı bi kadından alınma gecmisini bilmiyorum..
    Yau aslında fiyatı hic bi sey degil Danimarka da yasıyorum ben fiyatı tl bazında yaklaşık 2000 tl ye geliyo ama her yıl bi o kadar da vergisi var 😊😊
  • quote:

Araba yaşlı bi kadından alınma gecmisini bilmiyorum..
    Yau aslında fiyatı hic bi sey degil Danimarka da yasıyorum ben fiyatı tl bazında yaklaşık 2000 tl ye geliyo ama her yıl bi o kadar da vergisi var 😊😊
    Genel itibariyle sorunsuz bir araçtır ancak 300.000 km çok ciddi bir rakam.
    Daha önce Carina'yı detaylı inceleme fırsatı olan biri olarak söylüyorum

Triger'i kayışlıdır. Zincirli değildir. Motoru 3sfe diye geçer, avensisler de kullanmıştır bu motoru. KM'si yüzünden sorun çıkartabilir ancak, yukarıda bir arkadşaımızın da dediği gibi Toyota'nın en sorunsuz otomobillerin başında gelir Carina
  • MaVu! kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkürler yardımınız icin..
    Son bi sorum daha olacak hem size hem forumdaki diğer arkadaslara,..
    Aracı ilk çalıştırınca aku yag lambası falan normal tanıyo ama sonra tam sönmüyor o lambalar cok ince bi çizgi seklinde hala yanık kalıyor çizgiler sanırım uc lamba yanıyordu aku yag bi tane daha simdi aklıma gelmiyor:((
  • Bi resimde yandan cektim
     2.0 Gli Toyota Carina Hakkında Acil Yardım (Resimli). Alındı 😊😊
  • Hic fikrim yok ama o kasaya benzin dayanmaz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0B46CB32A

Hic fikrim yok ama o kasaya benzin dayanmaz gibi.
    357000 kmde bunun coronasını kullanan akrabam var. Aralarındaki farkın ne olduğunu bilmiyorum ama sorun çıkaracak araç değiller.
  • ES3NT kullanıcısına yanıt
    Toyota güvendiğim bi marka insallah üzmez beni:))
  • Bu gun elektrikci bi arkadasa rastladım yanan lambaların elektriksel bi problem olduğunu söyledi, arabayı da cok buyuk bir ihtimalle Pazartesi alacağım insallah ilerde bi problem çıkmaz :))
  • Dün de yazdığım gibi aracı bu gun aldım plakası falan takıldı en kısa zaman da yeni resimlerini koyarım insallah:))
  • 2004 yılına kadar olan servis kayıtları
     2.0 Gli Toyota Carina Hakkında Acil Yardım (Resimli). Alındı 😊😊 2.0 Gli Toyota Carina Hakkında Acil Yardım (Resimli). Alındı 😊😊

• quote:

2004 yılına kadar olan servis kayıtları
    Abimde 93 corona, babamda 2000 corolla, bende de 2001 avensis var. Hepimiz mennunuz, siz de memnun kalırsınız umarım. Eski arabalarda nasıl kullanıldığı önemli. Aracınız çok temiz görünüyor, o yüzden şanslısınız. Eğer kötü kullanılmamışsa o yaşlardaki çoğu arabadan daha az masraf çıkarır.

Hayırlı olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 8 Eylül 2014; 14:42:02 >

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Cok cok teşekkür ederim bende 98 gli corolla da var o arabadan yana hic bi sıkıntı yasamadım insallah bundanda yasamam hayırlısı artık:))

• quote:

Cok cok teşekkür ederim bende 98 gli corolla da var o arabadan yana hic bi sıkıntı yasamadım insallah bundanda yasamam hayırlısı artık:))
    aracınız hayırlı olsun cok temiz görünüyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.