Şimdi Ara

'Honda spacy 110' - 'Kymco super 8' Hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
28.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanbul3425

quote:

Orijinalden alıntı: cool111

kymco da yabana atılacak motosiklet değildir dostum.

deildir ama spacy 110 yakıyormuş 080-090 kuruş......süper 8 yakıyormuş 150-160 kuruş bunu kullanıcılar yazdı artık ne kadar doğru bilemem....tek takıntım yakıt.....eğer bilsemki kymco süper 8 çok yakmıyor 3-4 ay sora niyetleniyorum alcam inşallah...

kymco süper 8 kullananlar yakıt konusunda sizlerden yardım bekliyorum..

Evet önemli bi konu altı yere çok yakın köy yoluna uygun olmayabilir. küçük bir kaldırımdan bile inerken altını çarpacak duruma geliyor özellikle 2 kişiyken sıkıntı. ama yakıtı gayet ekonomik spacy enjektörlü olan tek scooter bildiğim kadarıyla ama 80-90 kuruşta değil belki sıfır olduğu için fazla yakmıştır ama 110 kr yakıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: SummerGlau

honda kullandım pizzacıyım.
    15 kuruş yakıyor ortalama.(hemde pizzaclar full sokakta)
    valla cbf 150 ile kapışıyor (2010 model hemde)
    scooter için çok canavar motor

peki kymco süper 8 100 kilometrede sakin kullanımda ne yakar ??? spacy 110 ile arasında kaç lira fazla yakıt fark eder süper 8 ile arasında ?? bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraycug

quote:

quote:

deildir ama spacy 110 yakıyormuş 080-090 kuruş......süper 8 yakıyormuş 150-160 kuruş bunu kullanıcılar yazdı artık ne kadar doğru bilemem....tek takıntım yakıt.....eğer bilsemki kymco süper 8 çok yakmıyor 3-4 ay sora niyetleniyorum alcam inşallah...

Evet önemli bi konu altı yere çok yakın köy yoluna uygun olmayabilir. küçük bir kaldırımdan bile inerken altını çarpacak duruma geliyor özellikle 2 kişiyken sıkıntı. ama yakıtı gayet ekonomik spacy enjektörlü olan tek scooter bildiğim kadarıyla ama 80-90 kuruşta değil belki sıfır olduğu için fazla yakmıştır ama 110 kr yakıyo

farzedelim kymco süper 8 ve honda spacy 110 bu iki motor 100 kilometre yolda kaç litre veya TL yakıt yakar...??? aralarında yakıt konusunda kaç lira oynar ???

• KYMCO SÜPER 8 + ARTI YÖNLERİ
    1...tip on numara
    2...büyük heybetli
    3...lastikler ideal tatminkar büyüklükte
    4...kymco iyi bir marka çin malı değil
    5...9 hp güç gücüde yerinde
    6... iki kişi rahat biner gibime geliyor

SÜPER 8 - EKSİ YÖNLERİ
    1...yakıt spacy 110 a göre fazla yakması
    2...enjeksiyon olmaması
    3...arka kampana fren

HONDA SPACY 110 + ARTI YÖNLERİ
    1...yakıtı az tüketmesi
    2...enjeksiyonlu
    3...honda adı var

SPACY - EKSİ YÖNLERİ
    1...lastik ebatı çok ufak
    2...çok alçak
    3...tipi berbat ötesi
    4...çok ufak yapılı motorsiklet gibi duruyor
    5...arka kampana fren
    6...7 küsür hp güç yetersiz gibi
    7...iki kişi zor sığıcağa benziyor

yukarıdaki tablo kesinlikle süper 8 al diyor....lakin köyde kullancağım için buda süper 8 i işaret ediyor....bakalım hayırlısı artık....motoru almama daha 4-5 ay var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul3425 -- 15 Kasım 2011; 0:49:39 >

• 2si arasında kalsam gider Kymco alırım açıkçası.
    Scooter'dan çok büyük şeyler beklenmez,o yüzden dış görünümüyle karar verdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koraycug

quote:

quote:

farzedelim kymco süper 8 ve honda spacy 110 bu iki motor 100 kilometre yolda kaç litre veya TL yakıt yakar...??? aralarında yakıt konusunda kaç lira oynar ???

motosikletin yakmasıyla ilgili çok önemli etkenler vardır. şehir içinde dur kalk çok olduğundan fazla yakar, motosiklet yeniyse motor alışana kadar fazla yakar, motosiklet ayarsızsa fazla yakar, hızlı gidersen fazla yakar. şehirler arası yolda tam gaz kapatmazsan daha az yakar. bu her motosiklette böyledir marka farketmez. iki motosiklet arasında 15 cc fark var buda kilometrede aynı yol şartlarında 10 kuruş oynatır. injection çok afaki farklar yaratmaz özelliklede küçük cc motorlarda. eğer çok tepe inişli çıkışlı yerlerde oturuyorsanız bu tip yerlerde kullanacaksanız daha güçlü bir alet gerektirir. mesela motor güçsüzse dik bir bayırı çıkacaksanız küçük cc motorda daha fazla gaz vermeniz gerekecektir buda daha büyük cc motorla aynı seviyede yakıt yaktıracaktır.

• evet şuanda kymco süper 8 bakalım hayırlısı....
  • quote:

quote:

peki kymco süper 8 100 kilometrede sakin kullanımda ne yakar ??? spacy 110 ile arasında kaç lira fazla yakıt fark eder süper 8 ile arasında ?? bilginiz varmı ?

ben bi spacy kullandım ama gözüm kapalı gider alırım onu demek istedim.
  • Scooterde kral kesinlikle ve kesinlikle icimde en ufak bi kusku olmadan soylyrm bunu Yamaha Bws125 benim ybr yi pert ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: denfekolte98

Scooterde kral kesinlikle ve kesinlikle icimde en ufak bi kusku olmadan soylyrm bunu Yamaha Bws125 benim ybr yi pert ediyor

yamaha bws çok yaktıgı söyleniyor...ve tipi beni hiç etkilemedi...süper 8 de asalet var...
  • quote:

quote:

quote:

ben bi spacy kullandım ama gözüm kapalı gider alırım onu demek istedim.

hmm anladım...ama işte köy yerinde o yol ve arazide spacy 110 kesinlikle altını vura vura kısa sürede perte çıkar...

• köy yeri ise 3000 e falan 250 lik crosslar var fazla bilgim yok ama gene forumda gördüm. yok elinde kalır falan diyorlar ama her motora bakmazsan elinde kalır. bide ben genel olarak büyük tekeri tercih ederim scpacynin sevmediğim yanı teker çapı
  • quote:

köy yeri ise 3000 e falan 250 lik crosslar var fazla bilgim yok ama gene forumda gördüm. yok elinde kalır falan diyorlar ama her motora bakmazsan elinde kalır. bide ben genel olarak büyük tekeri tercih ederim scpacynin sevmediğim yanı teker çapı

cros tarzıda istemiyorum...mobilet görüntülü motorda almıycam...vitesli olmuycak....sadece scooter olmak zorunda..ve scooter olupta benim ihtiyacımı karşılıycak motor arıyordum...şuan için kymco süper 8 ideal duruyor...
  • hayırlısı. yorumlarını yazarsın aldıktan sonra :) bekliyorum o zaman
  • şimdi değil 4-5 ay sonra yaza doğru alcam kısmetse...aldığımda tabikide neyi var neyi yok nasıl herşeyi paylaşıcam sizlerle...ama uzun süredir inceliyorum scooter motorları.....fiyatı cüzdanıma göre olupta çin malı olmayan 3 motordan biri süper 8 oldu...aslında agility city 125 de var ama onunda lastik ebatları 16 çok büyük mobilet gibi lastikli o yüzden hoşuma gitmedi.....ben scooterda ne fazla büyük lastik li istiyorum nede spacy 110 gibi küçük....şuan en idael lastik ebadına sahip scooter kymco süper 8 görünüşüde kıyak bir motor....ve hepsinden önemlisi çin malı deil orjinal motor....zaten çin malı alcak olsaydım süper 8 in yarı fiyatına hemde sıfır tipide güzel scooter motorlar var...ama çin malına kesinlikle karşıyım...

bir scooterda lastik ebadı ne kadar büyürse motor o kadar çok yakıcaktır....lastik ebadı ne kadar küçükse o kadarda az yakacaktır....bu işin mantığı burda zaten....agility city 125 ile süper 8 in yakıtını karşılaştır...bak görüceksinizki agility city 125 daha fazla yakıyor.....agility city 125 kalkıştada daha yavaş kalkar....ama süper 8 city den daha çabuk seri kalkar çünkü lastik ebadı farkı var....

ha vitesli olupta lastik ebadı büyük olursa o zaman az yakabilir çünkü adı üstünde vitesli....

alıcaksın sıfır bi kymco süper 8 125 cc siyah renk bakcaksın keyfine

• nasıl motor ama

'Honda spacy 110' - 'Kymco super 8' Hangisi ?
  • asaleti yeter be

•  'Honda spacy 110' - 'Kymco super 8' Hangisi ?

• siyah renk bu motoru coşturur abi diğer renkleri hiç gözüm tutmuyo....

• buda honda spacy 110 ...şu lastiklere bi bakın sanki pazar arabalarının lastikleri

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.