Şimdi Ara

'Honda spacy 110' - 'Kymco super 8' Hangisi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
28.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iğrenç bi motor ya sırf yakıtı süper 8 e göre az yakıyor diye bu tipe kimse beş kuruş para vermez....bi adı var honda gerisi boş....bununla mümkün deil köyde kullanmak altını vura vura 2 aya kalmaz dökülür...bu şehir için üretilmiş bir model cüssesi fiziki buna işaret ediyor...

'Honda spacy 110' - 'Kymco super 8' Hangisi ?
  • kymco agility city 125 buda iyi ama lastikleri hiç hoş deil...çok büyük...

•  'Honda spacy 110' - 'Kymco super 8' Hangisi ?

• spacy kadar tipsiz ve cirkin bir scooter üretilmemistir sanirim kymco her türlü ezerr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denfekolte98

uçuyo uçuyo
    http://www.yamaha-motor.com/sport/products/modelgallerylib/608/1/0/gallery.aspx# :)

uçmasına birşey demiyorum ama küçük bi motor... buna binen kişiler seyahatlerinde karı koca olurlar çok sıkışık oturma pozisyonu

sanki tek kişilik ve çoluk çocuk motoru tipi var gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

spacy kadar tipsiz ve cirkin bir scooter üretilmemistir sanirim kymco her türlü ezerr.

kesinlikle ya baksana yukardaki fotolara fotoğraflar resmen dile gelmiş kymco kymco süper 8 diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul3425

quote:

uçuyo uçuyo
    http://www.yamaha-motor.com/sport/products/modelgallerylib/608/1/0/gallery.aspx# :)

uçmasına birşey demiyorum ama küçük bi motor... buna binen kişiler seyahatlerinde karı koca olurlar çok sıkışık oturma pozisyonu

scooterlar gosterıs motoru degıl, bı nebze fazla yakar bws 125 ama hakkını verir. 2 ay kullanmıstım cokda memnun kaldım gazı açtıgında hööyt diyor

• quote:

quote:

quote:

uçuyo uçuyo

scooterlar gosterıs motoru degıl, bı nebze fazla yakar bws 125 ama hakkını verir. 2 ay kullanmıstım cokda memnun kaldım gazı açtıgında hööyt diyor

iyi güzelde biz buna 2 kişi nasıl binecegiz fotoya bakarmısın...

bi kymco süper 8 e bak bide yamaha zuma ya

• büyük teker şehirde herzaman kazanır bunu unutma yollarımızın durumu malum 3 a sonra arka helezonlardan ses geliyo ön takımdan ses geliyo dememen için büyük teker tercih etmeni öneririm. Ayrıca kendim kymco sahibi olmama rağmen honda kalitesi tartışılmaz
  • honda kalitesine tamam amenna bişe dediğimiz yok ancak spacy 110 almak içinde sebep yok....ama kymco süper 8 almak için olumlu bir çok sebep var.....honda diyede gidip şu ördek suratlı pazar arabası lastikli motoruda kapıdan içeriye sokmam...
  • quote:

honda kalitesine tamam amenna bişe dediğimiz yok ancak spacy 110 almak içinde sebep yok....ama kymco süper 8 almak için olumlu bir çok sebep var.....honda diyede gidip şu ördek suratlı pazar arabası lastikli motoruda kapıdan içeriye sokmam...

spacy icin en güzel yorumdu.
  • honda türkiye bazen çok hatalı işler yapıyor. bunlardan biriside hiçbir ülkede satamadığı spacy 110 gibi iğrenç bir modelini (herhalde tasarımını ilkokul çocuğu falan yapmış) biz Türkleri keriz yerine koyarak nasıl olsa bunlara ne verirsek gidiyor mantığıyla satmak istemeleri. bana göre bu modeli kimse almamalı ve akılları başına gelmeli. spacy modelini almayın ve kimseyede aldırmayın, o iğrenç tipteki motorla gitsin kendileri gezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool111

honda türkiye bazen çok hatalı işler yapıyor. bunlardan biriside hiçbir ülkede satamadığı spacy 110 gibi iğrenç bir modelini (herhalde tasarımını ilkokul çocuğu falan yapmış) biz Türkleri keriz yerine koyarak nasıl olsa bunlara ne verirsek gidiyor mantığıyla satmak istemeleri. bana göre bu modeli kimse almamalı ve akılları başına gelmeli. spacy modelini almayın ve kimseyede aldırmayın, o iğrenç tipteki motorla gitsin kendileri gezsin.

aynen katılıyorum...
  • Öncelikle Kymco Honda gibi kaliteli KESİNLİKLE değil.

Spacy, super 8 den daha az yakar ancak super 8 in performansı daha iyidir.Honda'nın yedek parçası kolay bulunabilir ve daha ucuzdur.Ancak Kymco'nun yedek parçası pahalı ve sipariş verdikten sonra baya bekleniyor yedek parçasında.

Super 8'in koltuğu çok sert ve rahatsız süspansiyonlarıda sert ancak bu sertlik sportif bir kullanım kazandırıyor diyebiliriz.Spacy ekonomi motoru tipi güzel olmayabilir ama herşey dış görünüş değil.Kymco 'yu kötülemiş gibi görünebilirim ama bu onun kalitesiz olduğunu göstermez Honda gibi olmasada gayet kalitelidir.

Tekrar belirtmek istiyorum spacy ve super 8 arasında yakıt sarfiyatı olarak çok fark var. Super 8 çok yakıyor spacy'e göre.

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Öncelikle Kymco Honda gibi kaliteli KESİNLİKLE değil.

Spacy, super 8 den daha az yakar ancak super 8 in performansı daha iyidir.Honda'nın yedek parçası kolay bulunabilir ve daha ucuzdur.Ancak Kymco'nun yedek parçası pahalı ve sipariş verdikten sonra baya bekleniyor yedek parçasında.

Super 8'in koltuğu çok sert ve rahatsız süspansiyonlarıda sert ancak bu sertlik sportif bir kullanım kazandırıyor diyebiliriz.Spacy ekonomi motoru tipi güzel olmayabilir ama herşey dış görünüş değil.Kymco 'yu kötülemiş gibi görünebilirim ama bu onun kalitesiz olduğunu göstermez Honda gibi olmasada gayet kalitelidir.

Tekrar belirtmek istiyorum spacy ve super 8 arasında yakıt sarfiyatı olarak çok fark var. Super 8 çok yakıyor spacy'e göre.

Saygılar

mesela ne kadar bir fark var yakıtta ??? örneğin 100 kilometre yolda spacy ne kadar litre veya kaç tl harcıyor kymco süper 8 ne harcıyor ?? ayrıca bunu kullanıcısı olarakmı yazdınız yoksa sağdan soldan duyumlara göremi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul3425 -- 18 Kasım 2011; 22:48:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Öncelikle Kymco Honda gibi kaliteli KESİNLİKLE değil.

Saygılar

dostum hondanın kymcodan daha kaliteli olduğu muhakkak bunu tartışmıyorum. benim anlatmak istediğim şey motorun tipsizliği. hondanın aynı şase üzerinde ürettiği başka modelleride var honda türkiye tutup en berbat tiplisini getirtiyor ülkemize. bunların yaptığı millet olarak bizi keriz yerine koymaktır ben bu duruma kızıyorum. motorun resmini bile görünce kızıyorum hangi akla hizmet böyle birşey getirtilebilirki. spacy 110 satamadıkları için pcx modelini bir sene sonra getirdiler ülkemize zorunlu olarak. spacy 110 çok tepki aldı. eğer sucu, tüpçü, pizzacı değilsem o kadar para verip bu motoru kapıma sokmam. piyasada spacy modelini alanlarında büyük bir kısmı bu kimseler.

• Kymco scuter olarak çok kaliteli üretimleri var. Agility 125'i bile müthiş gidiyor bugün innova 125i ile anacaddede giderken arkasından kolaçan ettim, müthiş uzuyor. Arkada artçım olmasa affetmezdim o başka.
  • Her iki alet içinde gereken yorum yapıldı bu gereksiz uzatmayı anlayamadım sayaç yazdırmak için yorum yapan arkadaşların niyetini farketmek zor olmasa gerek. Ben kullanıcı olarak artı ve eksilerini yazdım faydalı olmak sebebiyle. Ama 10 mesajda çirkin motor çirkin motor vs yazmak bana manidar geliyor. Son mesajımdır kazasız keyifili sürüşler (Hepinize)
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraycug

Her iki alet içinde gereken yorum yapıldı bu gereksiz uzatmayı anlayamadım sayaç yazdırmak için yorum yapan arkadaşların niyetini farketmek zor olmasa gerek. Ben kullanıcı olarak artı ve eksilerini yazdım faydalı olmak sebebiyle. Ama 10 mesajda çirkin motor çirkin motor vs yazmak bana manidar geliyor. Son mesajımdır kazasız keyifili sürüşler (Hepinize)

kimsenin sayaç yazdırdığı yok..... ve ayrıca siz konuyu farklı yerlere çekiyosunuz....burası bi forum sitesi burda amaç paylaşımdır...kim ne kadar yazarsa yazar özgürdür...

bilgin varsa paylaşcaksın..yoksa huzur kaçırmıycaksın kardeş..saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.