Şimdi Ara

HONDA Vs BMW Vs Seat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana göre ortadirek vatandaşlarımız için alınabilecek en iyi arabalar

Toyota Corolla
    Honda Civic

hem kaliteli, hem dayanıklı, değerini kaybetmez, sahibini üzmezler.
  • dohc_06 D kullanıcısına yanıt
    kardeş dediğim gibi "cüzdan sağlamsa" istediğini alabilirsin. yalnız seat mi bmw mi dersen tabi ki BMW... ilandaki arabaya 2 sene bilinilip sonra satabilirsin. üstelik "araba" ya binmiş olursun.
  • Hocam ben bizzat Seat kullanıcısıyım. Seat kesinlikle kötü araba değil. hoşunuza gidiyorsa alabilirsiniz.
    BMW tabi ki tartışılmaz. Temizini bulursanız kaçırmayın, ama temizini masrafsızını bulmak çok zor.
    Kaliteli olsun diyorsanız Audi A3'e de bakabilirsiniz. Motoru felan gayet basit ve sağlamdır. temizini bulma şansınız
    daha kolay olur bence.

Ayrıca araba alırken anket tarzı fikir almayın. sadece kafanızdaki arabaların eksilerini artılarını araştırın.
    şimdiye kadar 2 defa kendim araba aldım, ikisinde de kimseye sormadım. çünkü iki arabayı da almamamı söyleyecekti insanlar :)
    ve ikisinde de asla pişman olmadım.
  • Seçenekler arasından kesinlikle Civic.
  • geçen sene aynı bu durumdaydım bende 21 yasında genç aracı bakıyordum 40 bin bütcem vardı leon-civic arasında kalmıstım civici tercih ettim.bana sorarsan kesinlikle civic derim aractan sikayet ettiğim tek konu temizliği dışı siyah içi bej ikisindende ayrı çekiyorum ancak olur o kadar da :)
  •  HONDA Vs BMW Vs Seat
  • e46dan şaşma dostum sen araba almak istiyorsan tabi. yok ayağımı yerden kessin yeter diyorsan başka markalara bakabilirsin. temiz bi bmwyi hondayla veya seatla kıyaslamak hata.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.