Şimdi Ara

Honda yetkili servis fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tür fiyat bilgilerini bir telefonla öğrenebilirsiniz. Hemen hemen hepsi bir fiyat verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Check-up dediğim,detaylıca sağına soluna bakıp, miladı dolmuş parçaları belirliyorlar.

Honda da fiyatlar nasıl bilmiyorum ama Toyota için bir örnek göstereyim,80.000 ağır bakım faturası.

Normal de 750 Lira tutuyor, extralar ile birlikte 1.320 tuttu.

Bu mesaja eklenen görseller:

Honda yetkili servis fiyatları

Fiyatlar normal denilebilir. Yalnız dikkatimi çeken nokta 1.6 litre antifiriz :105 tl, 6.3 litre 5 w30 motor yağı:194 tl accord un karteri 6 litre yağ alıyormu?
    Detaylı iç temizliğe de 250 tl almışlar.

• tunc52 kullanıcısına yanıt
    Araç Toyota Avensis hocam. Orada ki fiyatlara vergi dahil değil. Detaylı iç temizlik 300 Lira normalde.
  • Ben Honda CivicHB aracımın bakımını dışarıda yaptırdım, yağ-filtre/polen-hava filtresi/ön-arka balatalar/işçilik dahil 300TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul anadolu yakasında İkiler Honda servisine bu konuda güvenebilirsiniz. Bende aracımı yağ bakımı için ilk defa götürdüm ve memnun kaldım.

ikiler honda eskiden hüseyin usta zamanında iyiydi artık orasıda ticarethaneye döndü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 7 Nisan 2016; 16:42:31 >
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    Temizlik hakkkında yorum yapmadım . Araç avensis de olsa 1.6 litre antifiriz 105 tl ve avensisin yağ karter kapasitesi 6 litre mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Temizlik hakkkında yorum yapmadım . Araç avensis de olsa 1.6 litre antifiriz 105 tl ve avensisin yağ karter kapasitesi 6 litre mi?

1.6 Litre değil hocam o. Yaklaşık 4.5L filan. 1.6 miktarı oluyor. Yağ kapasitesi de 6.3 Litre..
  • Jazz'a kol dayama için 900 TL istediler siz tahmin edin artık ne kadar pahalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Bakımları filan surekli serviste yaparsan sana puan veriyor. Bu puana göre parça indirimi ve işçilik indirimi alıyorsun. Birde Toyota nin BP ile anlaşması var,her yakıt aldığında Toyota puanına göre, Toyota forever kartına yakıt puanı yükleniyor. Bunları biriktirip bu puanlar ile yakıt alabiliyorsun.Ben BP den yakıt almadığım için benim içi geçerli değil

Bu puanlar, Bronze-Silver-Gold-Titanium-Platinium ve Diamond diye 6 ya ayrılıyor. Detayları resimde görebilirsin. Honda da böyle bir uygulama vardır ama öncesinde servise gitmediğiniz için indirimlerden yararlanamazsınız diye dusunuyorum. Son olarak servisler ara sıra kampanya yapar.Bu kampanyaları yakalarsan daha uygun fiyata bakım yaptırabilirsin

Bu mesaja eklenen görseller:

Kampanya aralıkları cok kısa oluyor herkes kampanyayı beklediği için kesin yer ayırtamam en iyisi simdiden check up yaptırmak birkac önemli eksigini tamamlamak gerisini sonra hallederim .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.